Sari la conținut

Tep

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    tzep_seby@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    PLOIESTI
  • Carnet moto din
    5-mai-2007
  • Motocicleta
    Honda FMX, Yamaha FZ6N
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ktm 520 exc, honda fmx 650

Tep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tep

    Fz6 S/N

    Nu am nevoie de aspect si nici de puterea pe care sunt convins ca nu o sa o simt, vreau decat sa fie putin mai zgomotoasa, desi ma gandesc sincer daca chiar asa avea nevoie de acel zgomot care la drum mai lung e destul de obositor si plus ca ar mai fi inca o gaura in buget...... Sincer cred ca ai dreptate.... ma mai gandesc daca am cu adevarat nevoie de acele tobe sport.
  2. Tep

    Fz6 S/N

    Oglinzile sunt mai ascutite, putin mai agresive si manetele sunt reglabile in lungime pt 2 sau 4 degete in functie de cum vrei sa le folosesti si sunt rabatabile, am sa pun poze cu ele ca intr-o saptamana si ceva, imediat ce imi ajung. M-am tot uitat pe net si nu am gasit o evacuare ceva mai accesibila ca si pret pt ca momentan nu mai dispun de prea multi bani, aveti cumva idee unde as putea gasi?
  3. Tep

    Fz6 S/N

    Pana incepe sezonul vreau sa ii schimb oglinzile care pt motocicleta asta par cam batranesti si levierele de ambreiaj si frana, revizia o are facuta, cauciucurile sunt bune si sunt din 2011 kit-un de lant e bun, placute fata-spate noi, antigel nou.
  4. Tep

    Fz6 S/N

    Salut! De acum o saptamana sunt si eu posesorul unui FZ6N din 2006, as dori sa imi spuneti si mie niste pareri atat bune cat si rele despre aceasta motocicleta pt ca as dori sa stiu la ce sa ma astept de la ea. Am mai avut 2 motociclete pana acum dar asta este prima de acest gen, pana acum am mai avut un KTM 520 EXC si o Honda FMX 650. Multumesc anticipat!
  5. informativ asa imi spuneti si mie cam cati km sunt de parcurs pt a putea aproxima cata benzina imi trebuie. daca a mai fost careva pe acolo sa imi spuna cum stam cu benzinariile in zona ca rezervorul meu nu are decat 11L cu tot cu rezerva.
  6. si eu as vrea sa vin... dar nu promit nimic ... te sun maine Florine si te anunt! traseul e super dar am o problema financiara foarte grava si deaceea nu pot spune ca vin sigur!
  7. salut! mai sunt motociclisti prin ploiesti? daca mai sunt, pe unde va mai intalniti si cand pt ca de cand a dat caldura nu am mai vazut decat asa cate unul trecand pe strada. Mesaj completat eu ies cam in fiecare seara prin ploiesti, daca esti dispus sa vii pe aici si sa ne intalnim, poate mai gasim si alti adepti. uite nr meu de tel 0727325350 sau id-ul tzep_seby
  8. Tep

    Offroaderi Si Poze Cu Ei

    Eu am avut un ktm 520 EXC dar l-am dat pt ca nu aveam cu cine sa ies sa ma dau.... vara asta as vrea sa mai imi iau unul de 400
  9. Mesterul ala a zis ca e posibil sa fie de la arcul de la decompresor dar el a zis ca nu i se pare nici un zgomot asa dubios!
  10. poate sunt eu dobitoc dar nici in halul asta. )) nu e prima data cand fac asta:D oricum ms mult pt sfat!
  11. Te astept cu cea mai mare placere, nu plec nicaieri de aici! Oricum, pana o sa se incalzeasca si o sa ne intalnim, eu am sa ii schimb uleiul si filtrul!
  12. Poate vii tu Florine cu 2L dar nu de benzina ci de cola sa bem si sa imi schimb uleiul la motor! Nu imi face frate nici o problema numai ca la uratie mare eu am impresia ca e aude un zgomot foarte fin in fata motorului.... dar cand se incalzeste ma duc sa vad ce are! Asta in cazul in care chiar are ceva!
  13. Tep

    Bursa SuperMoto

    Cumpar masca+far+aripa pt Honda FMX 650! PM sau Tel 0727325350.
  14. Acum stiu ce am de facut, azi ma duc sa cumpar uleiul si filtrul si cum se incalzeste putin afara am sa merg cu ea in service! sa nu se agraveze situatia!
×
×
  • Creează nouă...