Sari la conținut

Mihutz77

Membru
  • Număr conținut

    330
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Mihutz77

  1. Vin cu etrieri fata de imprumut de la un amic care nu a mai reusit sa isi rezolve venirea la Nadrag. Ai meu s-au incapatanat sa nu mai dea drumul suruburilor care tin placutele. Iar placutele erau pe ultima suta...

    Caut sa cumpar o pereche cat mai buni, eventual fara pistonase, garnituri, etc. Doar sa aiba scoase suruburile care sunt cu cap pt imbus si sa nu fie vopsiti cu pensula :-)

  2. Se pare ca dieselgate nu e un scandal aparte, nu e "ceva" aparte din cultura nemtilor.Inainte sa-mi caut o africana, am discutat cu un prieten bun care se ocupa cu service moto prin Arad, care de altfel m-a sfatuit sa NU imi iau moto din Germania pt ca a gasit printre alte mizerii facute in mecanica chiar si STANIOL bagat sub cuzineti la KTM si altele....

    Mi-am luat africana din It, jos palaria la cum a fost intretinuta dar...seaua luata de la Touratech.DE. O mizerie de sea, cu materiale de cacao.

    Am facut pasul sa o reconditionez la Dan in Tm si, nu vreua sa sar calul, dar acum este calitate 100/100. Facut tura de peste 200km si este perfecta pt cr'l meu.

    Unde este calitatea mult laudata? La nemti???

  3. Africana mea la 113mii are o problema in mers: nu se mai misca acul de la kilometraj deloc. N-am umblat niciodata la cablu sau la melc, doar le-am uns. Nu a prezentat niciun semn ca cedeaza ceva. Brusc a cazut acul la 0.

    Ce naiba are?

    Cred ca nici nu a fost schimbat ceva inainte, eu am luat-o pe la 30mii.

     

    » Post actualizat in 16 Oct 2015 19:48

    Banuiesc ca nu-i vreo siguranta arsa :-)))

×
×
  • Creează nouă...