Sari la conținut

sergiu_sergiu

Membru
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sergiu_sergiu

  1. Later edit:

    Am citit in amanunt topicul de pe AdvRider dar nu am gasit raspuns la cea mai importanta intrebare ce mi-am pus-o de cum am vazut pozele cu motocicleta in fata casei:

    Ce șa ai pe ea?

    Salut Mihai, merci pentru laude :D , oricum pe partea de evacuari ai fost partener de nadejde inca de cand aveam celalat motor.

    Saua o gasesti aici :http://www.seatconcepts.com/

    Dureaza cam o luna pana vine din america si cu tot cu vama te costa in jur de 10 mil din cate imi amintesc.

  2. Este motoreta care a fost in vama veche de 1 mai parcata la capatul plajei sus pe deal ?! Sigur aia e...nu am mai vazut nici una facuta repsol :bounce:. Felicitari pt munca depusa !! M am invartit vreo 10 min pe langa ea salivand ! :bounce:

    da da, ea e, eu eram la pirati, faceam inventarul :))

  3. Vand cizme oxtar supermoto - merg si la enduro. Nr 45 merg la maxim 44, eu am 44.5 si ma bat putin, d-aia le dau. Stare buna, nu au fost purtate mult, nu au rupturi zgarieturi puternice sau defecte pe la catarame. Pe acest model de cizma se schimba talpa, care e cu arici. pret 400 ron negociabil, poza e cu titlu informativ

     

    post-64122-0-80224300-1353590174_thumb.jpg
  4. vand kit conversie sm complet provenind de pe un duke 2 ce contine:

    suspensie fata wp usd + jug

    suspensie spate wp

    roti turnate + ax

    jug complet

     

    mentiuni:

    la telescoape trebuie schimbate simeringurile

    rotile trebuie roluite, nu au crapaturi.

     

    pret 250 euro total

     

    daca se doreste si bascula + 30 euro

    daca se doresc si etrierii (brembo) + 60 euro

     

    contact:

     

    sergiugiuraniuc@yahoo.com

    0740031490

  5. Se pare ca tendinta este spre cresterea confortului, iar 640 adventure (sau cea mai apropiata ruda 690 enduro) nu se descuraca excelent la acest capitol, cel putin nu fara cateva imbunatatiri. Eu inca sper ca vor scoate un concurent pentru f800, dar vedem. Ce mi se pare mie cel mai mare impediment pentru treaba asta este faptul ca ei nu au un motor de la care sa porneasca si ar trebui sa faca unul complet nou - lc4 e prea mic pentru un touring mai serios iar monocilindrul nu e cel mai potrivit pt asa ceva (desi mie imi place foarte mult ) iar lc8 e prea mare si greu pentru off-road mai serios.

    Oricum la ce investitie planuiesc pentru cea de acum, o sa mai stea la mine cel putin 2-3 ani :)

  6. Toti posesorii sa schime impresii, sa se puna intrabari, sa se ofere sfaturi si sa ne laudam, ca doar avem cu ce! :grinbandit:

     

    Incep eu :

     

    Posesor de 640 adventure de anul acesta (2012), este al 3-lea motor. Este cumparat de la noi, de la Alecu (http://www.heavyduties.ro/) - mare om mare motor! .

     

    Pana acum am pucat sa fac aprox 6000 km cu el fara probleme notabile (cablu ambr. rupt si surub pinion atac rupt). Eu sunt foarte multumit de el pentru ca poti aborda orice teren (depinde de instinstul de autoconservae a fiecaruia ) si sunt mare fan monocilindru.

     

    Cateva chestii pro:

    -merge oriunde

    -greutate redusa pentru categorie (aprox 160 kg la gol)

    -autonomie mare (aprox 500 km )

    -motor si surubareala in general relativ acesibil de mesterit

    -suspensii excelente

    -"secsi"

     

    Cateva chestii contra - nu exista! insa umbla vorba prin sat ca ar fi urmatoarele :

    -vibratii puternice

    -oarecum pretentioasa la intretinere - adica daca vrei sa te bazezi pe ea, nu te iarta daca o neglijezi (adica nu explodeaza dar mai curge un simering, se mai rupe un cablu, se mai destrange un surub, etc)

    -saua - cea originala poate fi considerata dupa 4-500 km un obiect de tortura

     

     

    Mai nou a intrat intr-o reparatie capitala pe care o puteti urmari la urmatorul link - http://advrider.com/...ad.php?t=834995

     

    Pentru noii posesori, foarte multe informatii despre absolut tot de pe motocicleta asta gasiti aici: http://advrider.com/...ead.php?t=86958

     

    In rest, sper sa mai fie ceva posesori, sa nu vorbesc de unul singur aici..... dar cred ca tre sa fie un motiv pentru care inca nu exista un topic dedicat. :))

     

    O poza cu maricica :

    post-64122-0-18595400-1351863577_thumb.jpg

  7. Motorul este fizic identic cu cel de pe CBR F3, si s-ar putea ca fata de hornet sa difere doar partea finala, pentru ca cel ptuin ochiometric, partea de iesire din cilindri si de "concatenare" arata foarte asemanator cu ce e la Hornet.

    [poza e de la un F3]

    98-honda-cbr-600-f3-exhaust-headers-pipes-66d_150597115287.jpg

     

    Nu cred ca e dificil sa pui alta toba, deoarece suportul se prinde de scarita pasager, care la Hornet si la CBR sunt la inaltimi similare.

    Totusi nu intelg de ce vrei sa o cobori acolo, exista tobe aftermarket care se vad bine pe Hornet, chiar in pozitia originala (eventual cu protectia scoasa).

    Intra pe topicul dedicat Hornetului si mai intreaba acolo, sunt unii care si-au modificat viespea de nerecunoscut (au ramas doar cu cadrul si motorul din versiunea originala :) ), ei ar fi in masura sa iti dea niste sfaturi

     

    Ms de raspuns, problema la schimbat toba si pastrat pozitia initiala fara proiectie este aspectul. Tobele de obicei au partea care se leaga la galerie dreapta si arata dubios, pe cand protectia e alungita in zona aia. Plus ca o toba mai scurta langa scarita ii da un aspect mai zvelt :)

×
×
  • Creează nouă...