Sari la conținut

Knosmin

Membru
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Knosmin

  1. Sal frati si surori intru suferinta; va voi vorbi de bestia mea: Kawasaki zx10-r 2006;6000 km, bujii laser-iridium, modificata admisia, largita, modificat supape, modificat ax cu came, redusi dintzisori ambreiaj, modificate franele, modificata evacuarea;ridicata la 201 hp pe dynotest. Evacuare MIG, broscuta este o bomba;cauciucuri noi, de 200 pe spate, maneta pazzo racing vin peste doua saptamani. In fine, o iubesc.

    ce tare ..... as da orice sa am si eu una !!!!! nu toti sunt asa norocosi !!

  2. bah, dar ala care spune cati cai are este chiar patetic. mai avea putin si spunea si in cat prindea suta, si ca de fapt baiatul mergea cu 500 pe varianta. deh, s-a vazut si el la stiri. de parca lumea stie ce (cuvant urat) e ala zx 12. tot o tinea ca este un motor f puternic... . mai bine tacea dracu din gura aia. las-o asa cum a cazut. imi place ca asociaza motoarele cu pericolul.

     

    Mai amice eu sunt ala care "s-a vazut la stiri", in primul rand asociez motoarele cu pericolul nu trotinetele, si anume ce calaresti tu, alea le asociez cu hilarul. Iar in al doilea rand nu stiu care e problema, dc spuneam in cat timp prinde suta te suparai cumva, nu cred ca am zis nimik de viteza lui Dan pe varianta asha ca ar trebui sa nu te mai ia gura pe dinainte pe forum. Latratul din fata calculatorului km toata lumea o face.

    Asha ca marsh cu jignitul oamenilor prostovane, si poate mai schimbi viteza si tu la drum.

  3. sincer, nu m-ar deranja sa-mi spui asta :what:

     

    tie si nenicului care mi-a trimis mesaj privat prin care m-a facut troaca de porci: incercati mai vitejilor sa va demitizati - asta daca aveti capul pe umeri - si sa recunoasteti faptul ca nu sunteti singuri pe sosele iar in cazul in care constatati ca nu e asa, nu trebuie sa se dea nimeni la o parte din calea voastra, mai ales un camion de 10 tone :bounce: , nemaivorbind atunci cand mergeti si cu nu stiu ce viteza ... :angry:

     

    oricum, RIP pt victima si sper sa nu si pt pasager :huh:

    esti un mare terminat , tu in gandul tau iti spui ca esti mare motociclist dar defapt mergi cu morcovu in poponeata sa nu dea cineva peste tine. Il cunosteai tu pe baiatul asta sa iti permiti sa spui ca a murit de prost ? Nu inteleg de ce tot timpul in situatii dinastea trebuie sa se trezeasca cate un "intelept" dinasta sa dea sfaturi de k k t in situatii de k k t .

     

     

     

     

    ps. Pentru toti cei ce vor sa fie cu el pe ultimul drum o sa scriu imediat ce aflu data locul si ora exacta unde o sa ne strangem mai multi.

×
×
  • Creează nouă...