Sari la conținut

kawazaki

Super Membru
  • Număr conținut

    2.139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kawazaki

  1. Eu am facut un mini high-side de zile mari si am recuperat mobra ca marc-marquez la iesirea dintr-un rondou in Timisoara. Da, mergeam tare ca abia se terminase cusa de motogp din duminica aia si mi se umflase orezul in cap.

    Am oprit sa vad pe ce satana am alunecat in halul ala si nu era nimic altceva decat trecerea de pietoni proaspat vopsita. Alunecoasa ca gheata.. probabil mai pusese si vreun pieton e flegma dupa ce luase ACC-junior si am avut scenariul complet.

    In tarile pe unde am condus io in ultimii ani marcajele nu sunt mai breze dar uneori sunt facute cu o vopsea abraziva sau un fel de ciment alb abraziv.

    Nu este problema vopselei aplicate, asfaltul turnat in sensurile giratorii mai recent facute nu este unul aderent (aici ma refer in TM nu stiu in alte parti cum este).Am patit-o si eu, m-am intors si chiar nu era nimic nici macar praf....Am contract cu o firma ce se ocupa de asflatari si au confirmat ce am spus mai sus.

  2. Fiind singurul "circuit" din zona de vest merge 1 2 x asa de distractie,nu prea e fun sa mergi acolo cu un ss si sa nu schimbi nici o viteza.Mergi 250km si ai parte de distractie maxima la vreo 80e toata ziua pe euroring.

  3. Am uitat si de ecu sau rotor care necesita inlocuire, posibil sa nu imi aduc aminte chiar de toate piesele, dar am ajutat la schimbarea unui motor 01 in cadru de 98.E mult de munca si daca nu e facut bine....


    » Post actualizat in 11 Aug 2017 08:24

    La mobra mea nu as schimba motorul de pe alt model, daca se poate reface bine daca nu dezmembrat ca nu e model 2017 si nu se merita.Una peste alta motorul de c si modelul respectiv este un tanc.Motorul pe care l-am schimbat a costat 70sau80e iar schimbarea lui a durat 2-3 sapt.

    Ca sa faci treaba treaba iti trebuie manualele, la vremea cand l-am am schimbat nici nu am stiut daca se potriveste.


    » Post actualizat in 11 Aug 2017 08:26

    Si da , nici eu nu mai gasesc topicul de zx9. :-L

  4. - Carburatoarele tot timpul vor avea o fluctuatie mica a relantiului, dar poate sa fie si o problema pe unde scapa aer.

    - Filtru sport e bine sa fie instalat impreuna cu un tuning/jet la carburatoare, daca nu, poate sa mearga mai prost ca inainte.

    - Sincronizarea se face de preferat dupa ce se curata carburatoarele,se poate verefica daca s-a facut ceva la o alta sincronizare(daca nu sunt fluctuatii mari intre cilindri), dupa sincronizare motorul toarce mai rotund.

    -Succes.

  5. Am citit mai tot ce s-a scris aici, pe fata nu am cunoscut-o, avea un stil mai siripos si metaforic de a relata aventurile pe 2 roti,pacat, mai avea multe de facut si vazut pe lumea asta.Ma irita cand vad perfectionisti care nu au comis nici o gresala cu moto (vorba vine... pe forum au km de tastat si in practica stiu sa mearga doar pe drum drept).

    jerry_mcrie si Silver Arrow

    Au scris ce am vrut sa spun si eu cu o mica obiectie, mai trebuie sa ai si noroc/sansa de partea ta, putea sa se intample in Germania sa aibe aia spital de 5 stele la 10km si tot degeaba daca astrele nu sunt aliniate si ai un ghinion maxim.

    Impactul moto cu orice fier,tabla,plastic,obiect exterior si la viteze mici este foarte periculos, unii nu constientizeaza.

     

    Drumuri bune si mai multa atentie la toti mobristi,sa nu mai avem evenimente soldate cu -(minus).

  6. Conduc 100km+- in oras zilnic, greseli fatale le fac femeile(in special piti cu masini noi) locul 2 cei cu nr de bg sau coji antice tunate, locul 3 taximetristii, ultimul loc restul muritorilor.

×
×
  • Creează nouă...