Sari la conținut

CJ94ZEU

INACTIV
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CJ94ZEU

  1. Yamaha R125 este mai puturoasa si nu e aceasi senzatie cand tragi de acceleratie ce sa mai zic cand iesi in afara orasului si vrei sa depasesti .. In schimb Aprilia RS 125 este puternica si in a I-a prin 6 mii de ture daca tragi maxim de gaz te ridica pe o roata (putin dar se simte ca te ridica) . In depasiri nu ai probleme , viteza este destul de mare (160-170) , doar ca o sa te omoare consumul cam 10-11 % urban si 7-8 % extraurban Sincer recomand Aprilia RS125 modelele din 2000-2005 (din 2006 au probleme cu cutia de viteze si nu au toate power valve) . RS-ul e foarte comod . Am facut 240 de km cu 2 opriri si nu am avut nici o durere de fund / spate / picioare . Doar degetele mi-au amortit
  2. Vand Aprilia RS125 , an 2000 , km 19.000 . Motivul este trecerea la ceva mai mare (fac 18 ani) . Motorul a fost usor cazut pe partea stanga , carena este zgariata putin . Nu l-am revopsit deoarece are culoarea originala si stikerele originale pe el si arata bine oricum . In talon are 15 caluti (in realitate are mai multi) nu are Power Valve dar are clapeta blocata pe deschis (deci dupa 6.500 rpm trage destul de bine) , recent schimbate cablu ambreiaj , disc ambreiaj , placute fata , becuri , tank pad , leviere , ulei cutie . Merita vazut motorul merge bine si pretul este accesibil . 1000 E negociabil (in caz ca , cumparatorul , o va vopsi) . Contact : dk_supra09@yahoo.com / 0757706608 (Horatiu)
  3. Am un rs 125 din 2000,modelul rotunjit cu galben (poza atasata) si am cazut destul de urat si am spart carena laterala stanga . Daca are cineva de vanzare sau stie pe cineva care vinde sa rog sa ma anuntati . 0757706608 , dk_supra09 . Multumesc anticipat !
  4. a meu care nu are power valve si carburator normal pe 28 totul stock in ea , e limitata la 130 si consuma 6-7-8 depinde cat de mult urci spre rosu vara faceam 15 km cu 5 lei
  5. CJ94ZEU

    fotbal

    se poate si eu ?
  6. deci inafara de consum ridicat nu aduce nimic rau la motor , nu ?
  7. Care e diferenta dintre un carburator de 28 si unul de 34 ? (inafara de consum mai ridicat) Va rog opinii pro si contra , multumesc !
  8. CBR-ul e mai mult bicicleta , paraitoarea de aprilia e cea mai buna la 125 , nu are adversar e distractie maxima doar ca mai intervine consumul + consumabilele care trebuie schimbate destul de des , dar daca ai bani e tare
  9. aha . sincer nu ma dau bani afara din casa dar daca imi gasesc un sistem de pv mai ieftin , ceva sh poate ca o sa imi achizitionez . Oricum e grozav motorul . si inca o intrebare pt specialisti imi intrerupe mult . din ce cauza ? bujia sau fisa ?
  10. nu inteleg ce vrei sa zici tu . oricum si fara pv scot un consum de numa daca shimb in 11 mii Mie oricum mi se pare ca trage foarte bine motorul si faca pv . acuma nu stiu cum trage unu cu pv dar as vrea sa stiu
  11. mersi mult , m-am lamurit . a mea nu are pv . Daca stiti cine vinde sau cat costa un sistem intreg de pv , care ma puteti ajuta dk_supra09 . mersii !!
  12. Cum iti dai seama daca un RS 125 are power valva sau nu ? un prieten a ridicat rezervorul azi si se uita pe acolo si imi zice ca nu are , ca are capac unde ar trebui sa fie (acolo in partea cu radiatorul) , dar mie mi se pare ca merge destul de bine .. 150 testat .
  13. Despre yamaha yzf nu am ce zice . e perfecta , cea mai frumoasa dintre motoarele de 125 . cat despre honda .. e ca o bicicleta cum zicea cineva mai sus .. Incearca si derbi gpr 125 dupa 2010 , e ieftin si tot 4 timpi . Ar mai fi o optiune , dar cred ca e cam scumpa (nu stiu exact cat) , noul model de aprilia rs 125 4 timpi .
  14. mda am gasit problema ... bujia e praf . dai 33 lei pe o bujie de tot rahatu , NGK care sunt falsificate si te chinui cu motorul . nu le recomand dupa ce am patit . multumesc pt ajutor
  15. si azi asa l-am curatat si l-am facut fain , cu ceara :-j ) da ma enerveaza cand nu porneste . am si rabdat un frig dinala epic de am mers 10 km si dupa 2 minute tremuram asa de tare ca abia mai tineam directia ... slapi , tricou , pantaloni scurti . am sa ma duc la un mecanic sa vad . care ziceti ca e cel mai bun mecanic moto din cluj ??
  16. am dus-o la mecanic de ia facut revizie totala , am stat langa el , la desfacut bucatica cu bucatica , muzicuta , toate le-a desfacut dar nush ce are :| bujia este noua , am cumparat NGK BR10EG . Cred ca pana la urma o vand , asa cu problemele care le are la un pret de nimica ... m-am saturat de ea . nu am de nici 1 luna si abia pot sa o pornesc . si azi am dat la automat pana i-am terminat bateria si nu a vrut sa porneasca :| tot scoteam bujia , o curatam bine , curatam filetu de la cilindru unde intra bujia , dadeam la automat , pornea si statea asa cam 5 secunde dupa care murea si nu mai vroiam sa porneasca si ce era ciudat , cand pornea paraia putin si pusca ceva , iara paraia si dupaia murea . Si cand dadeam la automat mai facea trrrrr asa cum invarte motorul si se mai auziea cate un brrm ca si cum ar vrea sa porneasca dar nu pornea ... am uitat sa zic ca se uda bujia mereu cand dadeam la automat , si pe capul bujiei , la electrod era ceva negru ca si uleiul . Azi a venit un prieten motociclist la mine. cum nu am mai avut probleme cu pornirea pana acum , nu am mers la mecanic . cand sa pornesc , hopa nu mai merge . no, cu lampa de gaz incalzesc bujia, ii dau cheie porneste . si imi zice asta ca cica mi s-a fisurat supapa . nu am inteles prea bine , dar la ce s-a referit ?
  17. cu socu tras incerc sa o pornesc , dar nu vrea :| si aseara eraminoras , si am lasat rezervorul pe ON . am stat cam 3 ore si cand am venit , hope nu maiporneste . a trecut peacolo un tip si mi-a spus ca mi sa udat bujia , ca se invarte motorul , dar nu porneste. aveam trusa aia de scule de la ea , am scos bujia , intradevar era parca cu ulei ... toata era plina de benzina si ulei .. am curatat-o si am ars-o cat am putut cu o bricheta , am pus-o la loc si dupa cateva eforturi am reusit sa o pornesc . nu stiu ce problema ar putea avea de se uda bujia ... de ce spui sa nu o accelerez dupa ce o pornesc ? eu o las sa ajunga singura la 45 de grade , dupa care o mai accelerez , da asa usor pana in 6 mii de ture .
  18. Bine dar revenind la problema cea mai importanta care o are acum . Nu stiu ce sa fac cu pornirea . Cand o pornesc prima data abia vrea sa porneasca si azi am dat de vreo 20 de ori la automat pana sa porneasca . se invarte motoruldar cred ca nu ii vine benzina :| ce sa aiba . Ori ca las butonul pe OFF cand o pornesc sta doar 10 sec pornita si dupaia moare ori ca il las pe ON si ma ia mama dracului pana o pornesc . deja ma enerveaza :|
  19. CJ94ZEU

    A fost accident ?

    A fost ceva accident la podul din dezmir ieri , unde este sensi giratoriu jos ? era un CBR rosu si un Pegaso si multa politie ...
  20. Cum adica a cazut relantiul in baia de ulei ? asta nu cred ca are baie de ulei . Si apropo de ingrijire si carpire . La mecanic am schimbat totul , lant nou , il ung odata la 2 saptamani . carburatorul curatat cu aer comprimat de 2 ori . acuma merge stats dupa ce la curatat a 2a oara . Ce problema mai am . peste noapte fie ca las rezervorul inchis si cand vreau sa o pornesc il pun pe ON si astept juma de ora ca sa porneasca fie il las pe ON peste noapte si dimineata nici mama naibi nu stie cum mai porneste :| ... si de cand l-a curatat nu vrea sa se mai tureze peste 9 mii de ture . ajunge la 9 mii de ture si face ca si cand il pornesti si tragi putin de gaz . si deloc nu se mai tureaza dupa 9 mii chiar simti cum intra frana de motor ca si cum ai lasa acceleratia . Care e faza cu temperatura . Eu pornesc cu ea cand ajunge la 50-55 depinde cat de mult imi ia sa inchid garaju ) si merg usor pana ajunge la 70 , dupaia ii dau mai tare . la 85 se opreste motorul ? :| sincer odata cand a fost foarte cald a ajuns la 95 de grade apa si dintr-o data sa oprit motorul in mers si a iesit un abur pe la ghidon . mi-a fiert apa .
  21. Iarasi intampin o problema . am schimbat bujia . am pus NGK BR10EG si azi pe centru in mers , eram la o liniuta cu un passat si cand sa ii dau a 4a sa trec in fata respectivului imi moare motorul in mers si abia dupa 5 minute de incercari porneste . aceasi problema . daca ma opresc la stop si las acceleratia cand il accelerez iara moare si nu mai vrea sa porneasca . nu mai stiu ce sa fac cu ea .... trage de rupe dar moare cand sa accelerezi . acuma a fost prima data cand a murit in mers . m-a si facut de rusine pe centru ma lua un passat =))
  22. da intr-adevar Bebiku bujia a fost de vina . am curatat-o si maine imi vine un BR10EG de la NGK , sper ca e buna . daca trecea umpic temperatura de 85 de grade era gata . murea de numa acum dupa ce am curatat-o merge cu intreruperi dar maine am sa o schimb . Multumesc mult As mai avea o intrebare . care e temperatura ideala la care merge . adica cand o pornesc dimineata si ii dau soc . Eu mergeam cu ea cand ajungea la 65 de grade , dar un prieten a zis ca de la 45 e ok . Si daca stiti pe cineva care imi poate face angel eyes . Mersii
  23. nu stiu , dar cade in bot . amestecul il face singur si benzina e premium 98 de la MOL .
  24. daca ma opresc la stop de exemplu si las acceleratia , nu il turez , dupa ce pun mana pe acceleratie si trag de ea sa pornesc nu se tureaza doar pana la 2 mii de ture si apoi care in bot . ce ar putea fi ?
×
×
  • Creează nouă...