Sari la conținut

Cip M

Super Membru
  • Număr conținut

    626
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Cip M

  1. De 3-4 ani tot m-am gandit sa iau o Aprilia RSV4, dar nu s-au aliniat planetele.

    Acuma, in sfarsit, am reusit sa cumpar una si pare ca e ce trebuie pentru mine.

    Super ciclistica, sunetul, aspectul si cuplul.

    Nu-i stricau niste caluti in plus (are modelul mai nou) dar e ok si asa ;)

  2. Salutare !

    A modificat cineva de aici R1 2007-2008 in streetfighter ?

    Vreau sa ma apuc de lucru si nu am gasit nicaieri un far care sa-mi placa si sa-si faca treaba decent. Ceva sugestii ?

    Sunt bine venite informatii legate de ghidon, furtune de frana, cabluri de acceleratie si ambreiaj si alte modificari necesare.

    Merci !

    post-66048-0-36077800-1535366767_thumb.jpg

  3. Mai dureaza putin pina se va schimba din temelii conducerea FRM-ului. Se va da drumul la aceasta pista de la Tg Mures, acolo oamenii mai au oarece verticalitate, o sa vedeti. Se vor infiinta cluburi de viteza care vor vota anti Olariu and CO.

    Aiurea !

    Pentru fiecare club infiintat care ar vota anti Olariu & Co, vor fi infiintate (de catre acoliti) minim doua care sa voteze pro. ;)

  4. mie un 600 euro mi se pare un pret decent sa iesi in afara la circuit. Dar la 1k euro e deja exagerat.

    Incearca sa faci o etapa de 3 zile la Brno sau Hungaroring !

    Peste 500 Euro e doar taxa de participare. Daca mai socotesti drumul pana acolo(70 Euro cost minim), mancarea si bautura pt 3 zile(30 Euro cost minim), benzina pt motocicleta(50 Euro cost minim), un set de gume noi(250 Euro cost minim) si un set SH(50 Euro cost minim), unde ajungi ? 950 Euroi. Costurile alea minime nu stiu cum le atingi ca mie nu-mi ies nici o data.

    Nu am luat in calcul consumabilele (ulei si filtru, lichid si placute de frana, simeringuri si ulei in telescoape, lichid de racire, lant si pinioane, etc) pe care fiecare le schimba cand vrea. Eu de exemplu schimb uleiul la fiecare etapa de 3 zile; lichid de frana si placute, ulei si simeringuri la telescoape - de 2 ori pe an; lichid de racire si lant - o data pe an si minim 2 verificari cap-coada ale motocicletei.

    Presupunand ca dormi la cort, mananci doar conserve, si-ti schimbi singur cauciucurile 1300 Euro mi se pare un cost MINIM.

    Un cost real e ~ 1500 Euro.

    Spune-mi cum faci tu o etapa la Brno, Hungaro, Slovakia, Misano cu 600 Euro si eu vin cu tine de acuma inainte ;)

  5. Pt cei mai vechi dintre viespari, He is back!

    La mine a ajuns. Merci George !

    Deja e in service pt urmatoarele operatiuni : schimb ulei si filtru, bujii, filtru de aer, lichid si placute de frana, ulei si simeringuri de telescoape, lant si pinioane, lichid de racire, curatat rezervor, inlocuit niste furtune, schimb cauciucuri, montat bord , telescop de ghidon, alte oglinzi, indicator de treapta, reglaj de supape si sincronizare de carburatoare. Intre timp carenele sunt la retusat si lacuit. In max 10 zile e pregatita de sezon ;)

×
×
  • Creează nouă...