Sari la conținut

mariuspmg

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Motocicleta
    Honda VFR800FI

Vizitatori Recenți Profil

1.440 citiri profil

mariuspmg's Achievements

  1. Motocicleta a fost cumparata in anul 2018, avea in jur de 27000km. S-a facut revizia tuturor consumabilelor (lichid racire, ulei, lichid frana, ulei furca), inlocuit cauciucuri si a fost adusa pe roti din UK. Intre timp s-au facut ture lungi prin tara, o tura de 4000km in Grecia (2021), ture prin Serbia si Bulgaria. Dotari: - Parbriz touring Puig - Sa retapitata antialunacare coborata 2cm si inlocuit burete cu silicon - Scarite inlocuite cu cauciuc mai subtire cu 1 cm, se ofera rezerva scarite fara cauciuc ca ofera o pozitie si mai joasa a piciorului - Suport de palma pentru a mentine viteza la drumuri lungi - Suport cutii laterale si top case - Cutii laterale Givi E46 - Semighidoane Hellibars - ofera o pozitie touring foarte confortabila - Lant 50% intretinut cu ungator de lant manual - Cauciucuri Metzeler Roadtec 01 80% - Multi-metru - Priza 12V - Intrerupator si Spot suplimentar langa oglinda stanga - Intrerupator ventilator - Regulator tensiune inlocuit cu Tourmax, se ofera rezerva cel original Revizie lichid racire si ulei la inceput de sezon Revizie ulei furca in urma cu 2 ani Revizie ulei frana in urma cu 1 an, placute frana 50% Baterie inlocuita in urma cu 1 an Revizie distributie acum 1 an, in parametri, avand un propulsor foarte durabil Motocicleta a fost cazuta pe partea stanga (a doua poza) la viteza de 40-50km/h dupa intalnirea cu o scurgere de motorina pe sensul de mersul de-a lungul a cativa zeci de metri. Pagube: carena stanga zgariata si crapta in dreptul semnalizarii, schimbator viteze indoit, scarita stanga rupta si inlocuita, rezervor infundat, cric central zgariat. Se ofera fiscal si se vinde doar cu schimbarea proprietarului in talon. Motivul vanzarii este trecerea la adventure-tourer. Pret: 2200 Euro negociabil. Motocicleta se afla in Craiova, se poate vedea tot in Craiova (sau pe drumurile tarii si in strainatate :)). Modalitate de contact prin mesaj direct pe forum. ITP valabil pana la 24.05.2025 Asigurare valabila pana in Februarie 2025. Sa auzim de bine!
  2. https://www.decathlon.ro/p/jacheta-cu-fermoar-scurt-protectie-ploaie-nh100-raincut-negru-barbati/_/R-p-5332?mc=8300326 Sa-ti amintesti sa-l iei cu o marime sau chiar 2marimi mai mare. Ideal ar fi sa-l probezi cu geaca pe tine.
  3. https://www.rottentomatoes.com/tv/the_durrells_in_corfu Un serial placut
  4. Multumesc pentru informatie! Care e directia apoi? Curtea de Arges? Sau sunteti dispusi sa mergeti Ramnicu-Valcea si Transfagarasanul de la Nord la Sud?
  5. Scuze, maine 25.09.2020. Poate ma ajuta un admin cu modificarea, sa nu raman tampenia pe vecie.
  6. Salut. Ma gandesc sa fac traseul acesta: https://goo.gl/maps/cgAxTC9gkXFs8VWAA Plecare ora 8.00 din Craiova, estimez sa fiu cel tarziu la ora 10.00 la Ramnicu-Valcea. Daca se mai gasesc doritori putem modifica programul si traseul, as prefera directia Nord spre Sud pentru Tranfagarasan. O seara placuta!
  7. Salut, Iti recomand din experienta de cativa ani: - probeaza casca pentru mai multe minute in magazin pentru a descoperi puncte de presiune; - cat de zgomotoasa este depinde de protectia la vant oferita de motocicleta detinuta; - culoare nu conteaza decat pentru tine, nu te culca pe o ureche ca vei fi vazut pentru ca ai casca verde, portocalie; - viziera rezistenta la zgarieturi; - pinlock; - pregatita pentru intercom, o sa-l doresti cat de curand; - asigura-te ca poti beneficia de garantie repede si usor; Ca posesor de Scorpion exo 1400 air carbon: - viziera nu e rezistenta la zgarieturi; - ochelarii fumurii incorporati s-ar putea sa aiba o miscare sus-jos de 05cm f enervanta (sper ca e doar in cazul meu), intr-un final s-a rupt un piciorus; - s-a rupt clemaposterioare de la buretele de drept; - zgomotoasa cu deflector stock, deflector touring si deflector suplimentar peste cel touring; - buretele de sus creeaza puncte de presiune la tample pentru ca s-a incretit Daca imi mai vine ceva in minte, revin. Marius
  8. Salut! Donez carena stanga partea de jos pentru SV650 gen1. Trimit oriunde, doritorul suporta costurile de transport. Contact: PM sau predare personala in Craiova. O zi buna!
  9. Salut! Donez carena stanga partea de jos pentru SV650 gen1. Trimit oriunde, doritorul suporta costurile de transport. Contact: PM sau predare personala in Craiova. O zi buna!
  10. Salut, Daca mai este valabil, il doresc eu. Multumesc!
  11. Ora 10.00 nu mai e ce a fost! Am schimbat directia. Poate cu alta ocazie si in alte conditii, de preferat, respectate.
  12. Acesta? https://goo.gl/maps/R9ASaWA1S26Y59Kq7 Pentru mine ar fi ok.
×
×
  • Creează nouă...