Jump to content

Starcream

Super Membru
 • Content Count

  5,637
 • Joined

 • Last visited

About Starcream

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2012

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMX, Z750, S2R800
 • Interests
  Faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.

Recent Profile Visitors

4,308 profile views
 1. Ai dreptate ca e important ce se poate întâmpla dacă nu iese livrarea, mai important decât banii. Dar 270 e mult. De ex Schenker mi-au dat cotație 70 euro+tva, livrare in 2 zile. Problema mea e cu ascunderea informațiilor expeditorului, doar DHL am văzut ca au serviciul asta, dar nu e valabil in Romania. Sau cel puțin așa zice fătuca de la call-center. Pare ca am rezolvat cu polonezii astia, acum sper sa ma înțeleg cu șoferul la telefon.
 2. Nu am contract pe firma decat la TNT, si costul era de 1600 de lei pentru livrare de pe o zi pe alta
 3. Am gasit un transportator pe Clicktrans.com, sper sa iasa bine.
 4. Salutare, am un colet de 15 kg care trebuie sa ajunga urgent (pana vineri) din Oberhausen in Berlin. Are cineva ruta asta? Sau, poate recomanda cineva un serviciu de curierat intern care sa imi permita sa nu dezvalui destinatarului de unde a fost preluat coletul? Mersi
 5. Vând mănușile din titlu, le-am cumpărat din Cervinia unde mănușile mele nu făceau față la temperaturile de -30 grade. Sunt ca noi, le-am folosit câteva zile doar acolo, in rest folosesc ceva mai slim, și nu mai intenționez sa schiez la asemenea temperaturi vreodată :). Sunt măsura 8, impermeabile cu strat de Goretex, iar stratul Primaloft menține temperatura. Palmele sunt din piele de capra. Au clema de prindere între ele, plus “cuffs” ca sa le prinzi de mâini și sa nu le pierzi. Pret: 300 ron Locatie: Popesti Leordeni Contact: PM
 6. Pentru ca nu voiam operație. Medicul de la acea clinica (o clinica sportiva din St Anton) mi-a zis ca rezultatul va fi același, doar ca recuperarea un pic mai îndelungată dacă nu intervin chirurgical. Am refuzat și mi-a părut rău când am ajuns la etapa recuperare, a fost foarte greoaie.
 7. @ERU vorbesti prostii. Pana și o toxinfecție alimentara te poate băga in spital, și alea câteva mii de euro contează pentru 80-90 de lei cât e asigurarea. Si tocmai ce am dat eu exemplu, mi-am rupt mâna la schi și asigurarea de 120 de lei (cuprindea și sporturi extreme) mi-a acoperit consultația de 150 de euro, RMN de 700 euro și orteza de alți 150 euro. Mi-au oferit și operație, dar am refuzat. Brokerul mi-a spus ca îmi acoperea inclusiv zborul întors dacă îl ratam pe al meu din cauza operației. Sfaturi proaste dați..
 8. Aolo, nu mai intru in discutia asta iar cu tine. Pup Nu trebuie sa iti faci griji prea mari. Pentru asigurare de sanatate vorbeste cu brokerul tau de asigurari care iti face rca-uri si alte minuni de obicei. Daca n-ai, iti trimit eu contactul meu. Se ocupa inclusiv de dauna in caz ca ai. Eu am avut un umar rupt in austria la Ski, si el a facut toate demersurile sa primesc banii de ingrijiri, s-a ocupat de tot. Programul feriboturilor il gasesti online, de cazare daca iti faci prin booking, cauta cu free cancelation.
 9. Eu n-as fi iesit cu cazanul tau si nu ma refeream la Grecia. Cu cazanele mele am fost de 11 ori in Grecia in ultimii 5 ani. Doar pe tine te-au costat 70-80 euro taxele de autostrada in Grecia, te-au vazut aia in bani si prost
 10. Pentru cine e din Bucuresti, sa mergeți la karting VMax la Romexpo, sunt senzație carturile alea electrice.
 11. Ma împiedic de ea prin casa, dacă are nevoie cineva de ea, poate fi preluată din Popesti Leordeni, e gratis, dar nu trimit prin curier. Am folosit-o o singura data, e cea cu care a venit casca si e ca noua. N-are pinlock, a rămas pe cealaltă.
×
×
 • Create New...