Jump to content

Starcream

Super Membru
 • Content Count

  4,166
 • Joined

 • Last visited

About Starcream

 • Rank
  nebun de negru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  n-am, sunt sĂrac :(

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMX, Z750, S2R800
 • Interests
  Faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.

Recent Profile Visitors

3,349 profile views
 1. Ba da, la asta! Statul nostru nu are bani proprii, nu stie sa investească, nu stie sa producă. Se bazează strict pe cetățeni si pe veniturile lor. Si dupa ce verși lunar o căruță de bani in contul statului pentru sanatate si altele, ajungi la spital si trebuie sa dai bani la paznici sa te lase cu masina in ditamai parcarea (vezi Fundeni), trebuie sa dai bani la asistente si infirmiere ca altfel se fac ca ploua, si asa mai departe. Si vine un doctoraș d-asta sa spuna ca stai in spital pe banii statului. Te umfla rasul.
 2. M-au lezat insinuarile ca ar sta copilul in spital pe banii statului si ca mai e si vinovat. Un copil... Lucruile nu stau asa, si tu stii.
 3. Erau intrebari retorice, nu trebuia sa raspunzi. Daca vrei neaparat sa te etalezi, poti sa prezinti protocolul de lucru pentru luat spaga.
 4. Care pe banii statului ma?? De unde are statul bani pentru sanatate? a muncit pentru ei? i-a printat? I-a castigat la loto?
 5. Da, păcat! Poate ar fi cazul sa mai explici o data, foloseste cuvintele tale, sa nu te încurci.
 6. Prietene, cu mana pe inima iti spun ca ai nevoie de tratament serios. Daca vrei, am niste pile la Obregia, pot pune o vorba pentru tine... Te-as ruga totusi sa dai quote la paragraful in care eu mi-am dat cu parerea cu privire la încadrarea juridică a faptelor descrise pe aici. Eu nu imi amintesc. Imi amintesc doar cum tu, un mecanic mediocru de drujbe, crede ca stie drept penal. De fapt, are o parere cam despre orice subiect ce se discuta pe aici. Cam asta e una din problemele societatii noastre, datul cu parerea, la care esti campion.
 7. Stai linistit ca si asta e veteran de școala veche, a studiat putin, dar stie multe. Exact la fel ca Petrică
 8. Du-te ma de aici cu elita ta, toate informatiile pe care le ai, fie ele de mecanica sau drept sunt prinse din zbor, trunchiate. Auzi la el, ca e principiu de drept ca nicio crima nu e fara intentie Cred ca tu ai invatat dreptul țigănesc, direct de la Bulibașă. Si dai exemple din Dexonline ca sa argumentezi juridic, asta e maxima, si jandarmul care pazeste sala de judecata stie mai multe decat tine. Te-as pune sa enumeri cateva principii de drept, dar cine stie ce mai scoti din tine
 9. Siiiii, castigatorul premiului Nobel mioritic pentru cunostinte in toate domeniile posibile (Fizica, chimie, mecanica auto, mecanica moto, sociologie, istorie, politica, drept, si orice ne mai trece prin cap) este chiar el, petricaTALENT.
 10. Ati tot scris ca e impardonabil, ca nu se poate asa ceva. Realitatea este ca se poate si este des intalnit. Calitatea umana pe care o avem ne face sa gresim, unii mai rau decat altii, iar gravitatea unei greseli se masoara de obicei dupa efectele produse, iar in cazul nostru vorbim de niste cucuie, in niciun caz nu cred ca trebuie aduse in discutie toate scenariile posibile, dar improbabile, doar de dragul de a ne intari argumentele (gen mama si copilul lovite, samd).
 11. Daa, de un an deja. Coafura rezista
 12. Salutare, Vand Iphone 8 64GB, stare foarte buna, fara nicio problema, a fost al nevestei, e ingrijit. Mai are garantie pana in ianuarie 2020 (am factura si certificat de garantie) si vine impreuna cu accesoriile originale: casti, incarcator, manuale, cheita de sim, stickere, etc, mai putin cutia pe care am aruncat-o. Poate fi vazut in Bucuresti, pret 1650 RON. Contact aici sau PM.
×
×
 • Create New...