Jump to content

Starcream

Super Membru
 • Content Count

  4,657
 • Joined

 • Last visited

About Starcream

 • Rank
  nebun de negru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  n-am, sunt sĂrac :(

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMX, Z750, S2R800
 • Interests
  Faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.

Recent Profile Visitors

3,651 profile views
 1. https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/ultima-ora-schimbare-prin-ordonanta-a-codului-rutier-trotinetele-electrice-vor-circula-obligatoriu-fara-pasageri-pe-pistele-speciale-acolo-unde-exista-casca-de-protectie-obligatorie-sub-16-ani-19228699?source=biziday
 2. Eu stiu cum se rezolva, dar nu scriu aici ca dupa apar discutii si polemici
 3. Daca ti-ai montat singur navigatia, poate ai pus ceva gresit. Oricum ar fi, nu cred ca becul este cel responsabil pentru interferentele create, ci balastul. Poti incerca sa pui niste filtre de deparazitare din ferita pe cablurile de alimentare de la balast, precum si pe cele de la navigatie.
 4. Hehe, eu am uitat sa cumpăr aprinzator, am uitat sa îți zic și ție. cheers
 5. @cuki, daca te intereseaza, iti donez doua bilete de intrare la atractiile astea. Top of the Rock Observation Deck - OR - Guggenheim Museum Ferry Access to Statue of Liberty and Ellis Island - OR - Circle Line Sightseeing Cruises Erau pt mine si nevasta, dar nu am mai avut chef de vizitat. Sunt nominale, dar nu te intreaba nimeni.
 6. Salut! Am eu exact ca asta, e o narghilea de calitate. Poti sa o iei si din magazin direct, e unul langa magazinul prosper de pe Mihai Bravu. Atentie ca desi are 2 gauri de furtun, ea vine cu un singur furtun, trebuie sa cumperi extra. Nu uita de carbuni si tutun, vezi ca exista si varianta fara nicotina, sunt niste pietre intr-un suc aromat
 7. Te mănâncă șobolanii dacă nu ești atent, ma refer ca e wow rețeaua, cu multe magistrale, stații cu distanță mică între ele, linii express care sar stații după nevoie.
 8. Salut, eu m-am intors alaltaieri din New York, ce pot sa iti zic: - Daca vrei sa stai pe insula, stai in Lower Manhattan, e mai lejer, mai putin turistic, mai accesibil ca pret. - cazare gasesti mai ieftina pe airbnb, evita hotelurile. Sunt mult prea scumpe pentru calitatea pe care o ofera. Doar daca ai bani sa stai la Plaza, dar nici acolo nu merita. - daca vrei sa inchiriezi masina, fa-o la plecare din New York, o sa iti treaca de ea cand o sa vezi ca e 20 USD/ora parcarea, sau 100 pe noapte. Plus ca daca stai 2-3 nopti in New York, masina o sa fie inutila, reteaua lor de metrou e wow si non stop. Altfel, cu masina te misti mult mai greu. Sau stai in New Jersey, faci sub o ora cu metroul pana in Manhattan. Have fun!
 9. Una d-aia inapta care mănâncă porumbei plați de pe caldarâm
 10. Cred ca e prea mare fișierul. Nu-i problema, trimite-mi Nr sa îți dau pe whatsap
×
×
 • Create New...