Jump to content

Starcream

Super Membru
 • Content Count

  4,273
 • Joined

 • Last visited

About Starcream

 • Rank
  nebun de negru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  n-am, sunt sĂrac :(

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMX, Z750, S2R800
 • Interests
  Faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.

Recent Profile Visitors

3,428 profile views
 1. Hehe, macar ai inteles ce vrei. Daca renunti si la shoppingul inutil si strangi bani pentru jucarie...
 2. Goe, ai mai facut ceva cu masina de FUN?
 3. In stilul tipic al autoritatilor romane, se vor bloca la omologari, itp-uri, etc. Frumos proiect, felicitari inca o data!
 4. Piatra in vitrina daca cumva nu te lasa, dar nu are cum, e interesul lor. Adaug la lista si Harley Davidson din Baneasa.
 5. E posibil ca lichidul ala de viziera sa fi avut putin alcool, iar pinlockului nu ii place. Am stricat si eu unul asa, cel mai bine speli cu apa si sapun in viitor.
 6. Pai asta zic, pe cat de retardați sunt prin mesaje, pe atat sunt si la telefon, si e mai greu sa ii ignori
 7. Eu niciodata nu imi pun numarul de telefon, orice as vinde pe OLX. Desi e misto ca experiment, ca asa realizezi cati oameni idioți exista in România si au si acces la internet (si din pacate si drept de vot + opinii). Mesageria functioneaza perfect spor la vanzare
 8. S-a deschis unul de cateva luni, Calibru 9, e in spatele spitalului Monza. Au destul de multe arme cu care poti sa tragi, scurte si lungi.
 9. Nu-i panica, oricum cred ca o sa o folosesc pana la urma, mi-as lua un enduro
 10. Am si eu un prieten, tot antreprenor, si-a luat harli ca e frumos, s-a mai si chinuit sa il customizeze sa fie si mai frumos si a reusit sa faca vreo 2000 de km in 3 ani de cand l-a luat. Cred ca unii inteleg altfel motociclismul Te-as sfătui sa iei motocicleta, sa mergi cu ea, apoi sa vezi de unde te apuci cu modificările, de ex la suspensii ca nu sunt ce iti trebuie tie, la frane, la pozitia de mers, etc. Intelegand mersul pe motocicleta poate intelegi si ce vrei sa customizezi.
 11. Apropo de asta, ma bag si eu ca sunt interesat de subiect. Stie cineva zone pe litoral unde poti sa intri liber cu masina pana pe plaja ca sa iti lasi ski-jetul la apa? Si cand zic masina, ma refer la sedan, nu offroad.
 12. Ce tare! Bravo nene, bine ca ai oprit. multi ar fi trecut mai departe, sa nu se frigă la degetele. Eventual scoteau telefonul sa filmeze
 13. Pai una e cand ii intrebi la telefon daca accepta si alta e cand le inmanezi voucherul, zambesti frumos si arunci 50 de lei receptionerei
 14. Eu nu inteleg, dupa atata munca grea si obositoare in sectorul public, nu e binevenita o vacanta? De ce sa vinzi voucherul?
×
×
 • Create New...