Sari la conținut

kostas boda

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kostas boda

  1. Îmi pare rău că nu înțelegeți mesajul și îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri provocate! Nu am de gând să pornesc polemici pe acest forum indiferent de subiect! Am înțeles mult prea repede că nu am ce căuta între băieții mari și răi! Rămân cu plimbările și părerile mele! Asfalt uscat!
  2. Personal mă dau pe un ....scuter, motoretă....o struțo-camila!!!! First bike Energic. O chinezărie asamblată in România! Credeți că a-ți putea să mergeți la drum cu mine în condițiile în care viteza mea de croazieră este max.80 km/h?! Am postat și în forumul scuterelor căutând parteneri de drum ...in zadar! Prefer să mă "dau" cand și cu ce pot decât să pierd timpul pe net! Asfalt uscat!
  3. Un loc ce ar fi putut arăta altfel cu ceva vopsea și un pic de muncă! Nu fac referire la organizatori (locul nu le aparține)!!! Pentru cei ce au făcut să iasă bine am numai cuvinte de laudă!!! Bravo și Respect!!! Atmosfera a fost ok, concursuri, mâncare și băutură bună.... "cireașa pe colivă" a fost omleta mâncată duminică dimineață!!!Nu mă așteptam să găsesc așa ceva acolo!!! Bravo! Mi-a mers la casa sufletului!!!! Numai omleta aia ar fi un motiv să revin!!!! Să ne vedem sănătoși!!! Asfalt uscat!!!!
  4. Loc super,oameni frumoși,organizare de nota 10 cu + !!! Mulțumim organizatorilor și cerem scuze că am plecat fără să gustăm ciorba lor.... aveam de făcut drum lung către casă și am stat prea mult la focul de tabără...super atmosferă!!! Felicitări chitaristului!!!! Să ne vedem sănătoși! Asfalt uscat!
  5. Am fost si ne-a plăcut enorm!!! Multumim organizatorilor! Oameni frumoși si câteva ore din viața noastră petrecute într -o atmosferă plăcută, destinsa si decenta! !! Jos pălăria! !! Mulțumim de asemenea Domnilor membrii Getii RC pentru suport si sprijin (chiar si numai fizic si moral) acordat nouă fără să cerem ....rămasi in pană cu o Jawa 350+atas la numai 3 km de tabără ! Jos pălăria si pentru dumneavoastră Domnilor ! Si respect ! Suntem "cuplul" venit de la Ploiești, o Jawa 350 cu atas (fost proprietar Nea Liche!) Si o mai tânără comunistă First Bike Energic. Facem planuri pentru întâlnirea de la Cheile Dobrogei (Balta Alba este deja in grafic!), sperăm să ne vedem sănătoși si la fel de bucuroși de întâlnire! Asfalt uscat si numai bine!!! P.S. Din păcate foto nu mai am...telefon "decedat"!!!
  6. Am fost si ne-a plăcut enorm!!! Multumim organizatorilor! Oameni frumoși si câteva ore din viața noastră petrecute într -o atmosferă plăcută, destinsa si decenta! !! Jos pălăria! !! Mulțumim de asemenea Domnilor membrii Getii RC pentru suport si sprijin (chiar si numai fizic si moral) acordat nouă fără să cerem ....rămasi in pană cu o Jawa 350+atas la numai 3 km de tabără ! Jos pălăria si pentru dumneavoastră Domnilor ! Si respect ! Suntem "cuplul" venit de la Ploiești, o Jawa 350 cu atas (fost proprietar Nea Liche!) Si o mai tânără comunistă First Bike Energic. Facem planuri pentru întâlnirea de la Cheile Dobrogei (Balta Alba este deja in grafic!), sperăm să ne vedem sănătoși si la fel de bucuroși de întâlnire! Asfalt uscat si numai bine!!!
  7. Încearcă la Romulus...are service si magazin vizavi de stația Petrom iesirea spre Bucov. Nu stiu daca are combinezoane...însă am văzut la el o mulțime de geci si pantaloni. Baftă si asfalt uscat!
  8. Nu se aude turat. ...merge la fel....acelasi relanti. ...repriza este mai vioaie pe caniculă! Uleiul este Bel-Ray EXL 10w40....lanț uns cu Silkolene Titanium Dry Lume. Nu am umblat la carburator. ..încă! Mâine sunt la întrunirea de la Margineni (Roata de Foc) asa ca ....puteți să faceți studiu de caz live! Sau să bem o bere liniștiți!
  9. Nu vreau să devin stresant...dar insist in necunoaștere : ce face surubul de reglaj amestec când îl strangi si ce face când îl desfaci?! Să învăț si eu ceva ! Mulțumesc anticipat!
  10. Rămân la părerea mea! Sau pentru unii...."insist în prostie"! Mea culpa!
  11. Rămân imun la glumițe de shantz,bancă la poartă cel mult! !! Astept un răspuns (măcar unul ) pertinent si la obiect,daca se poate! Mulțumesc anticipat!
  12. Nu stiu (spre rușinea mea!!!) cum si ce fel se reglează acel surub. ...Daca îl strâng se întâmplă ce?! Dacă desfac....ce se întâmplă? ! Dacă nu stii întrebi! Dacă te apuci de "probe" fără să stii ce faci ....nu esti ....cum a-si fi?! NU era la vale!!! Contrar părerilor din piață exista 50-uri care pot mai mult de 50! Incredibil, nu!?
  13. Eu doar caut un raspuns simplu pentru o problemă simplă! Orice părere pertinentă este binevenită!
  14. Salutare tuturor, Am un scuter First Bike Energic (China "adunată " in România ) 49cm3, 4 trepte, lanț, carburatie. Pornește "la sfert" iarnă /vară, electromotor sau pedala. Iarna reușeam cu greu 60 km/h....ceva parcă îi punea "capastru". N-are limitator niciunde! Vara si-a schimbat mersul...ducea 70km/h....dar parcă tot o ținea ceva! A venit canicula si ...."au înnebunit salcamii "!!! - 80 km/h lejer!!!!! Fără să umblu la nimic! Benzină bag dintr-un singur loc ! De ce merge mai bine pe caniculă? !?!?! Normal ar fi să tragă mai bine când e mai rece afară (aer mai dens) nu ...invers!!! Bănuiesc ca e vorba de reglajul aerului ...in carburator are un singur surub pentru asta. Ar trebui să fie simplu dar. ...trebuie strâns sau desfăcut? !?!? Bujia arată maronie,nu afumată, nu ancrasata! Daca mă puteti ajuta rămân recunoscător si promit să "umplu podul " cu mulțumiri! !! Asfalt uscat,numai bine!
  15. Întâi am ras filetul aerisitorului original M8*1....din cauză că. ..nu contează, se înțelege! După care am căutat "acul in carul cu fân "= strungar. L-am găsit beat....a majorat filetul in etrier la M10*1,25 si a făcut dintr-un surub obisnuit un pseudo aerisitor având grijă să mă atentioneze : "dacă nu etanseaza pune o saiba de cupru"!!! Si nu a etansat....ca nu avea cum!!!! Conul aerisitorului făcut de strungaru' lu'....avea vârful tesit cu diametrul de 2mm!!! Gaura in etrier are 1mm ...măsurat cu lera! !! Ca o gluma....intreband de strungar cineva mi-a spus :" strungar mai gasesti doar la strunga!"...Mâine aveam de gând să cumpăr alt etrier. Nu am sculă de mobra ....dar nici salariu mare!!! Aflu acum ca pot rezolva mai simplu,mai ușor si mai ieftin cu....o bilă! !!!! Si am avut ocazia să-mi pun una....dar am zis să nu exagerez!!! Multumesc #pepsi#!!!!
  16. Este treapta a 2-a? Doar sugestie : www.piesemotoscutere.ro daca nu gasesti piesa după mobra ta (prin selectie tip vehicul, marca,model,capacitate ) încearcă pe alta mobra cu motor similar. Dacă nu reușești. ..dă pm cu datele mobrei si incerc sa te ajut. Am trecut si eu prin căutări dificile pentru mult mai puțin. ..ultima oară pentru 2 anvelope pe 17"....parcă am trăi in Somalia!!!!
  17. Vă salut scuteristi, Caut partener (parteneri) din Ploiesti pentru plimbare indiferent de direcție sau distanță. ..doar să nu fiu la muncă! !! Nu contează ce mobra aveți. ..până la 70 km/h....o să mă țin după voi! Peste...ne vedem la prima parcare! Nu sunt adeptul vitezei...nici nu prea am cu ce ("calaresc" un First Bike Energic 50 cmc!!!) ...mă dau cu mobra de plăcere când pot. Când nu pot.....fac naveta zilnică la muncă! !!! Cine dorește să împărtășească cu mine plăcerea mersului pe 2 roți (chiar si cu o chinezarie ca partener) vă rog lăsați mesaj. Mi-ar face o mare plăcere să fim măcar 2 ...poate mai mulți! !!
  18. kostas boda

    ITP Ploiesti?

    Pentru că am uitat numele stației am dat o căutare pe net....Test Mobile Pro SRL,în Ploiești, strada Pompelor ,în incintă fost UBEMAR . ...urmezi traseul autobuzului 104 spre Teleajen,după ce treci de cimitir si podul peste calea ferată, treci si de poarta 2 Lukoil si se face in dreapta un drum (singurul). Cum ai făcut dreapta traversezi o cale ferată fără bariere, pe dreapta ai depozit fier vechi Pasărea albastră, mai mergi aproximativ 800 metri pe un "drum" plin de gropi si pe stânga o să vezi intrarea in fostul UBEMAR. ...n-ai cum sa ratezi. Te îndrumă de la poartă unde este stația ITP. Personal recomand ,băieți super ok,ai grijă să fii la fel! Poți strecura în introducere că ți-a fost recomandată stația de motociclisti ,face bine!!! Nu suna înainte, ia mobra,actele si du-te!!! Succes!
×
×
  • Creează nouă...