Sari la conținut

andyy20andyy

INACTIV
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alba Iulia
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha r6
  • Numar Moto
    AB-69-AXX

andyy20andyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut ! daca vrei pot sa iti vand una ! numai bine !!
  2. presiune sau senzorul de nivel cel care iti arata daca ai prea putin ulei in motor ?? si inca ceva de presiune nu stiu sa fie ... daca e cel ce iti arata nivelul ala e chiar in partea de jos a motorului ... bagate sub moto si te uita si o sal observi !
  3. la mine la modelul din 2004 am simtit diferenta cu Alto 101 de la Rompetrol !! si se simte bine inka ... si inca ceva nu mai am probleme cu statu la relanti cand e cald motorul ! merge brici cu alto 101 !!!
  4. multumesc mult pt raspunsuri !! o zi placuta sa ai in continuare !!
  5. si sa dau si filtrul de aer jos ?? sau merge si fara sa il dau jos ? maine ma si apuc de munca si as mai avea o intrebare ( cum imi recomanzi sa schimb lichidul de frana ? cu pompa de vacum e cel mai usor nu ? )... si inka o data multumesc mult pt ajutor! iti sunt dator o bere 2 , 3 etc !!
  6. man nu ma intelegi .... pfffff nu senzorul nu il pot scoate ci este o banda de cauciuk care acopera cutia si aia e groasa si nu pot sa ajung la senzor ca sa il scot lualar naiba de senzor .... am senzorul cumparat si nu pot sa il schimb oare trebuie dat si filtrul de aer jos ?? crede ma ca mie o ciuda de mor ... lam mai desfacut odata dar nu am rezolvat nimik si de aia ma gandeam ca ma poate careva lamuri cum naiba sa schimb acest senzor !! multumesc pt raspunsuri !!!
  7. am manualul ... am desfacut moto ( am dat jos rezervorul dar tot nu am reusit sa pot sa scot senzorul ... este un cauciuc pe deasupra de senzor si mia fost frika sa nu rup ceva daca trag tare de el ) eu ma refeream la o parere a cuiva care a schimbat si el la randul lui senzorul ! sau daca avem vreun mecanic de moto printre noi care ma poate ajuta cu niste informatii ! va multumesc la toti care ma ti ajutat cu inf pana acum !
  8. senzorul de viteza nu TPS ! SPEED SENSOR !! va rog care ati mai schimbat spuneti-mi si mie pasi !!! multumesc de raspuns !!!
  9. te rog zimi si mie cum ai ajuns la senzorul de viteza ?? trebuie sa il schimb si nu am idee cum sa ajung la el l am gasit unde e dar nust cum sa il schimb ... te rog dami si mie nite detalii ! va rog care stiti dati mi o sugestie ! multumesc mult !!
×
×
  • Creează nouă...