Sari la conținut

andrei_rusu

Membru
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andrei_rusu

  1. sa fie aerul? incearca sa pui un filtru K&N curat, eu am avut simptome asemanatoare la al meu. aveam K&N, am pus filtru de hartie si de aici a inceput tot. Orice i-as fi facut, n-a vrut sa-si revina pana ce nu i-am pus din nou K&N.
  2. Asta as vrea si eu sa fac, insa mi-e teama sa nu rup garniturile de la pistonase, nu le-am scos niciodata. Sunt sensibile tare? Sa ma pregatesc inainte cu un set de reparatie etrier?
  3. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    o sa fie al treilea dosar, cel de vatamari corporale. da-mi un tel maine si povestim. 0754 806 075
  4. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Poate sa treaca si cele pentru care nu are factura/bon. Ce are de pierdut? Depinde pe ce asigurare merge. Personal am platit bunuri doar pe baza declaratiei pagubitului, nu apareau in pv politie deoarece, pana sa apara politia, l-a dus smurdul pe om la spital. Conteaza mult de cine dai la asigurari. Daca inspectorul e batut in cap, poti sa-i fluturi 100 de facturi in fata ca nu te-ajuta cu nimic...
  5. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Campania de ajutorare pt Luci continua. Din pacate situatia lui financiara nu ii permite sa-si acopere costurile operatiilor, iar asigurarea medicala de stat e ...doar o gluma. Diseara la 8.30 - intalnire in parcarea de la Sala Sporturilor, Oana va fi acolo si va strange bani. Luni s-au strans aprox 500 ron care aproape acopera tija la mana stanga , le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au ajutat, insa mai e nevoie de cel putin 7-800 ron pt tija/tijele de la mana dreapta (inca nu se stie o suma exacta, incheietura mainii e sfaramata). Fac apel pe aceasta cale catre voi, motociclisti, prieteni de-ai motociclistilor,scuteristi, biciclisti, daca aveti posibilitate si bunavointa, haideti sa ajutam un om aflat in suferinta. Ne vedem diseara.
  6. rezolvat. Pus K&N, merge fara probleme. Vand filtru stock, cineva interesat?
  7. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Limitele de despagubire sunt: in cazul vatamarilor corporale sau decesului - 5.000.000 euro, iar pentru pagube materiale - 1.000.000 euro. Sumele de despagubire se stabilesc pe cale amiabila, intre vatamat si asigurator, sau, daca nu se inteleg, se stabilesc pe cale judecatoreasca. Aici deja e nevoie de un avocat (se poate reprezenta si singur, dar nu e indicat).
  8. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    polita RCA acopera tot: dauna provocata motocicletei, echipamentului, cheltuieli de spitalizare, daune morale.
  9. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Acopera, insa pana sa se ajunga la recuperarea banilor de acolo mai dureaza o vreme buna. El are nevoie acum.
  10. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    de-aia ne intalnim diseara la clopot. hai acolo.
  11. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Diseara la 8 ne vedem la clopot, pe eroilor, povestim mai multe acolo.
  12. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Update: Azi are prima operatie, la maxilar, ii baga suruburi si placute. Apoi il muta la ortopedie unde ii opereaza ambele maini. Mai are ligamente rupte la ambele picioare, insa alea nu se vor opera. a sa nu se mai speculeze tot felul de povesti, clarificam acum: cum a zis si Pety mai sus, vinovat (din punct de vedere legal) de producerea accidentului este soferul autoturismului care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. Propun sa nu ne legam de viteze, singura sursa relativ sigura in acest caz ar fi o expertiza extrajudiciara. Acum, cu totii stim/banuim cum functioneaza sistemul medical. Operatiile respective necesita sprijin financiar, suntem cateva persoane care vrem sa punem mana de la mana pentru a plati cele necesare, asadar cine mai vrea/poate sa ajute din acest punct de vedere, il rog sa ia legatura cu mine (0754 806 075) sau cu Oana. Multumesc, va doresc o zi buna!
  13. Trag pamant pe el filtru stock! Azi am scos filtrul si-am mers fara el. Am urcat-o pana-n 250 si mai aveam gaz. Luni pun filtru K&N.
  14. mergea prea tare...:-P De prost am facut, si ca m-am zgarcit in momentul respectiv la 100 de lei, cat era diferenta intre ele, plus ca trebuia sa astept o zi dupa filtrul K&N, nu era pe stoc in ziua respectiva iar eu eram nevoit sa plec din oras pt cateva zile cu moto si-atunci am luat normal.
  15. urmeaza sa verific azi alimentarea cu benzina, schimb filtrul de benzina de sub rezervor si incerc apoi sa vad ce face. Mersi!
  16. nah, aceeasi problema o am si eu. Am un F3 din 96'. In primavara am schimbat bujii, filtru aer (am avut K&N, apoi am pus stock), s-au curatat si sincronizat carburile. Imediat dupa am observat ca in treptele 5-6, imediat ce trece de 5000 rpm il pune-n bot. Trece cu greu de 6000 rpm, (trebuie sa accelerez foarte usor), insa nu trece de nici o culoare de 180 km/h (in conditiile in care inainte, cu carburile jegoase, trecea de 240-250 ) si merge-n "hopuri",ar parea ca nu se alimenteaza. Acum, dupa aprox 2 luni, s-a facut din nou carburatia, dupa manual. Am verificat bujiile, erau negre,am pus alte bujii, nici o schimbare. In treptele 1-2-3-4 trage, nu are nici o ezitare, pot sa-l duc pana-n 11-12k ture. Insa in treptele 5-6 face acelasi lucru, se simte lipsa de putere si merge sacadat. Poate cineva sa-mi dea o idee, la ce sa ma mai uit, ce sa mai fac? Multam anticipat!
  17. uita-te in manualul mobrei, tre' sa scrie temperatura de regim.
  18. Depinde de motor (pret de nou, nr kilometri parcursi, varsta). Un moto de peste 10 ani il bagi usor in dauna totala daca-i spargi doua carene.
  19. Piffi, il cunosteai? Ai cumva un nr de contact al familiei? Multumesc!
  20. Habar n-am... Poate m-am gandit ca dupa modelul rusesc, poa' sa scoata din torpedo o jucarie si-mi infunda doua bile-n poponeata. N-aveam chef de scandal, obosit dupa o zi de munca... Data viitoare poate n-o sa mai fiu la fel de calm...
  21. Bine punctat! In momentul in care noi vom fi mai disciplinati in trafic va scadea numarul accidentelor. In momentul in care noi vom da dovada de (mai mult) bun simt, vom fi respectati de catre ceilalti participanti la trafic. Cu mitingurile nu rezolvam nimic. E ca si cand azi ne adunam 20 de motociclisti si facem curatenie in centrul orasului, iar maine vine un singur motociclist si mazgaleste cu rahat peretii cladirilor. Toata lumea va uita ce am facut noi azi, dar va tine mintece a facut ala de maine.
  22. daca are cineva un contact aceeasi pornire am avut-o si eu. insa sunt mai linistit din fire si mi-a trecut repede. fapta a fost consumata. daca eram cu un camion as fi franat la 5m dupa ce treceam peste el. cu moto nu-mi permit luxul asta.
×
×
  • Creează nouă...