Jump to content

SMAEB - ziua a doua. Oameni si motociclete.


Latomeru

Super Membru
 • Content Count

  1,707
 • Joined

 • Last visited

About Latomeru

 • Rank
  Biker 33

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  VN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zic si eu: De vreo juma de an i-am tot trimis omului cate un link, ca sa-mi dea o parere despre motocicleta din anuntul respectiv. Nu s-a finalizat nimic. Ori n-am avut toti banii, ori pana sa ma hotarasc, s-a dat tiriboanța. Cand in sfarsit l-am sunat pe Marcel ca sa imi ia o mobra, ma gandeam ca nici nu raspunde, s-o fi saturat omul de hazul meu, zic. Ei... uite ca nu. Deci am pornit la treaba. Din pacate, desi a vorbit cu neamtul, ala n-a fost serios, asa ca omul a facut drumul degeaba pana acolo, mobra se vanduse intre timp. Si nici n-am mai gasit alta mobra, respectivul model, care sa-mi faca cu ochiul si sa fie aproape de bugetul disponibil. I-am trimis link cu alt anunt, ca sa iau ceva, totusi, desi nu eram setat pe modelul ala. S-a dus alte zeci de km, alt drum facut degeaba: amortizorul spate era umed, in anunt mobra avea abs, la fata locului nu. Mi-a trimis poze de acolo, am picat de comun acord ca nu merita achizitionat pt cat cerea vanzatorul pe el. Marcel mi-a sugerat sa mai astept, ca mai avea vreo doua zile de stat pe acolo, iar eu timp sa mai vad anunturi; sau sa mai pun ceva si sa iau ce imi place, cand o fi. Cum n-am gasit nimic, am renuntat. Am propus sa isi opreasca bani macar pt gaz, cat s-a plimbat intre locatiile motocicletelor. Dar mi-a pus banii, fix cati ii trimisesem, deci a alergat pe banii lui, nu mai zic de timpul pierdut, ca putea sa fie in alt loc unde sa bage mobra in duba in loc sa mearga degeaba pt cai verzi pe pereti. Om de nota 10! Sper ca data viitoare sa ne si intalnim, cand mi-o aduce capra. 
 2. Max in da haus https://files.fm/u/jsgejsrx
 3. Zic si eu: De vreo juma de an i-am tot trimis omului cate un link, ca sa-mi dea o parere despre motocicleta din anuntul respectiv. Nu s-a finalizat nimic. Ori n-am avut toti banii, ori pana sa ma hotarasc, s-a dat tiriboanța. Cand in sfarsit l-am sunat pe Marcel ca sa imi ia o mobra, ma gandeam ca nici nu raspunde, s-o fi saturat omul de hazul meu, zic. Ei... uite ca nu. Deci am pornit la treaba. Din pacate, desi a vorbit cu neamtul, ala n-a fost serios, asa ca omul a facut drumul degeaba pana acolo, mobra se vanduse intre timp. Si nici n-am mai gasit alta mobra, respectivul model, care sa-mi faca cu ochiul si sa fie aproape de bugetul disponibil. I-am trimis link cu alt anunt, ca sa iau ceva, totusi, desi nu eram setat pe modelul ala. S-a dus alte zeci de km, alt drum facut degeaba: amortizorul spate era umed, in anunt mobra avea abs, la fata locului nu. Mi-a trimis poze de acolo, am picat de comun acord ca nu merita achizitionat pt cat cerea vanzatorul pe el. Marcel mi-a sugerat sa mai astept, ca mai avea vreo doua zile de stat pe acolo, iar eu timp sa mai vad anunturi; sau sa mai pun ceva si sa iau ce imi place, cand o fi. Cum n-am gasit nimic, am renuntat. Am propus sa isi opreasca bani macar pt gaz, cat s-a plimbat intre locatiile motocicletelor. Dar mi-a pus banii, fix cati ii trimisesem, deci a alergat pe banii lui, nu mai zic de timpul pierdut, ca putea sa fie in alt loc unde sa bage mobra in duba in loc sa mearga degeaba pt cai verzi pe pereti. Om de nota 10! Sper ca data viitoare sa ne si intalnim, cand mi-o aduce capra.
 4. Ma uit la gura lu' Luv si ma crucesc: da ce-au frate de sint ragalii? Un ceas de la cat tre' sa plece ca sa fie "ceas"? Sau tre' sa fie de 5cm, 500 atm, cu mecanism .7 si cu functii de nu le folosesti ever? Io as mai sta de vb cu dvs, dar n-am decat swatch, gaz14 si diadora. Ma scuzati, sarumana.
 5. https://motociclism.ro/forum/12-incepatori/
 6. 1) Cica BMw e o Guzzi cu ţâţele lasate. Intelegi tu. 2) arata bineee! 3) cardan. https://m.mobile.de/motorrad-inserat/moto-guzzi-breva-850-dorsten/274923764.html?ref=srp Da, da, stiu... 70 de cai pt incepator?! Erau discutii cu horneturi pt incepatori si ala parca are 100 nu 70. Cica, da, italencili e pline de probleme. Am pus si eu un link. Daca am gresit... sar'na.
 7. Numai plecați p-aci... da' ce-au bre uameni motoarele stoc?
 8. Cipiluţ, iubitor de Ensiferum. VID_20190218_162320.mp4
×
×
 • Create New...