Jump to content

Latomeru

Super Membru
 • Content Count

  1,716
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Latomeru

 1. Neata. Stie careva unde e topicul pt Guzzi? Sau daca e mai mult placere, ori mai mult chin sa ai motorul asta?
 2. Probabil Guzzi nu sint foarte populare pe la noi. Mai multe topicuri gasesti pe afara, in special despre California. Norge nici nu stiu daca e vreuna in RO. De curiozitate, ti-ai luat?
 3. Nu inteleg de unde isteria cu Cernobyl. Eu am vazut 4 episoade. Nu zic ca e rau, dar mai mult nici nu am ce spune.
 4. http://www.classic-motorcycle.com/
 5. Care-i faza de schimba lumea poza de profil in disperare, sint fostii psd-isti? :))) Hai, neata!
 6. Ojdula. Localnicii ziceau prietenei care a facut poza ca il cheama Fanel. Cica tre sa-l strigi si daca astepti, vine dupa covrigi.
 7. Ce e si cu batranetea baa.... nu mai cunosc pe nimeni pe aicia. Salutare dl. Silver. Sa traiasca nea Paca: n-a mancat, n-a baut, a dat o mie de mărci! :))) Draga Nico, bafta la scoala! O varianta ar fi sa va masurati dvs de la calcai pana la pi... nu mai stiu cum ii zice la osul ala. Dar pe romaneste, pana la fund. Ca in descrierea (specifications) fiecarei mobre apare si inaltimea la şa. Si rezolvati ţaca Paca, pe google, cu ce mobra vi se potriveste; decat sa va zica lumea ca ati dat cu fundul pe la toate mobrele scolilor ca sa o gasiti pe aia potrivita. Saru mana. https://bikez.com/motorcycles/kawasaki_er-6n_2006.php
 8. https://www.imdb.com/title/tt0046250/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
 9. Zic si eu: De vreo juma de an i-am tot trimis omului cate un link, ca sa-mi dea o parere despre motocicleta din anuntul respectiv. Nu s-a finalizat nimic. Ori n-am avut toti banii, ori pana sa ma hotarasc, s-a dat tiriboanța. Cand in sfarsit l-am sunat pe Marcel ca sa imi ia o mobra, ma gandeam ca nici nu raspunde, s-o fi saturat omul de hazul meu, zic. Ei... uite ca nu. Deci am pornit la treaba. Din pacate, desi a vorbit cu neamtul, ala n-a fost serios, asa ca omul a facut drumul degeaba pana acolo, mobra se vanduse intre timp. Si nici n-am mai gasit alta mobra, respectivul model, care sa-mi faca cu ochiul si sa fie aproape de bugetul disponibil. I-am trimis link cu alt anunt, ca sa iau ceva, totusi, desi nu eram setat pe modelul ala. S-a dus alte zeci de km, alt drum facut degeaba: amortizorul spate era umed, in anunt mobra avea abs, la fata locului nu. Mi-a trimis poze de acolo, am picat de comun acord ca nu merita achizitionat pt cat cerea vanzatorul pe el. Marcel mi-a sugerat sa mai astept, ca mai avea vreo doua zile de stat pe acolo, iar eu timp sa mai vad anunturi; sau sa mai pun ceva si sa iau ce imi place, cand o fi. Cum n-am gasit nimic, am renuntat. Am propus sa isi opreasca bani macar pt gaz, cat s-a plimbat intre locatiile motocicletelor. Dar mi-a pus banii, fix cati ii trimisesem, deci a alergat pe banii lui, nu mai zic de timpul pierdut, ca putea sa fie in alt loc unde sa bage mobra in duba in loc sa mearga degeaba pt cai verzi pe pereti. Om de nota 10! Sper ca data viitoare sa ne si intalnim, cand mi-o aduce capra. 
 10. Max in da haus https://files.fm/u/jsgejsrx
 11. Zic si eu: De vreo juma de an i-am tot trimis omului cate un link, ca sa-mi dea o parere despre motocicleta din anuntul respectiv. Nu s-a finalizat nimic. Ori n-am avut toti banii, ori pana sa ma hotarasc, s-a dat tiriboanța. Cand in sfarsit l-am sunat pe Marcel ca sa imi ia o mobra, ma gandeam ca nici nu raspunde, s-o fi saturat omul de hazul meu, zic. Ei... uite ca nu. Deci am pornit la treaba. Din pacate, desi a vorbit cu neamtul, ala n-a fost serios, asa ca omul a facut drumul degeaba pana acolo, mobra se vanduse intre timp. Si nici n-am mai gasit alta mobra, respectivul model, care sa-mi faca cu ochiul si sa fie aproape de bugetul disponibil. I-am trimis link cu alt anunt, ca sa iau ceva, totusi, desi nu eram setat pe modelul ala. S-a dus alte zeci de km, alt drum facut degeaba: amortizorul spate era umed, in anunt mobra avea abs, la fata locului nu. Mi-a trimis poze de acolo, am picat de comun acord ca nu merita achizitionat pt cat cerea vanzatorul pe el. Marcel mi-a sugerat sa mai astept, ca mai avea vreo doua zile de stat pe acolo, iar eu timp sa mai vad anunturi; sau sa mai pun ceva si sa iau ce imi place, cand o fi. Cum n-am gasit nimic, am renuntat. Am propus sa isi opreasca bani macar pt gaz, cat s-a plimbat intre locatiile motocicletelor. Dar mi-a pus banii, fix cati ii trimisesem, deci a alergat pe banii lui, nu mai zic de timpul pierdut, ca putea sa fie in alt loc unde sa bage mobra in duba in loc sa mearga degeaba pt cai verzi pe pereti. Om de nota 10! Sper ca data viitoare sa ne si intalnim, cand mi-o aduce capra.
 12. Ma uit la gura lu' Luv si ma crucesc: da ce-au frate de sint ragalii? Un ceas de la cat tre' sa plece ca sa fie "ceas"? Sau tre' sa fie de 5cm, 500 atm, cu mecanism .7 si cu functii de nu le folosesti ever? Io as mai sta de vb cu dvs, dar n-am decat swatch, gaz14 si diadora. Ma scuzati, sarumana.
 13. https://motociclism.ro/forum/12-incepatori/
 14. 1) Cica BMw e o Guzzi cu ţâţele lasate. Intelegi tu. 2) arata bineee! 3) cardan. https://m.mobile.de/motorrad-inserat/moto-guzzi-breva-850-dorsten/274923764.html?ref=srp Da, da, stiu... 70 de cai pt incepator?! Erau discutii cu horneturi pt incepatori si ala parca are 100 nu 70. Cica, da, italencili e pline de probleme. Am pus si eu un link. Daca am gresit... sar'na.
 15. Numai plecați p-aci... da' ce-au bre uameni motoarele stoc?
 16. Cipiluţ, iubitor de Ensiferum. VID_20190218_162320.mp4
×
×
 • Create New...