Sari la conținut

Krimh

Super Membru
  • Număr conținut

    2.732
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Krimh

  1. 10000000_1362154127823953_7917000902840482810_n.mp4
  2. Ma uit la Beekeeper. Samba... Nu mai e niciun film fara negri! Si se mai si kka pe ei de parca is actorii pwlii Rahan... "impresie acustică plăcută", adica nu prea e in stare sa gaseasca rima. Deci e clar: cuptoru-i cuptor!
  3. Krimh

    EDC

    Da, greseala mea. Ma intereseaza despre cutit / briceag. Dar sa lasam asa titlul, poate devine topicul interesant si foloseste informatia sau vreun pont cuiva. Nus ce sa zic (poate zice ceva aici cine stie sigur ce si cum), ca la noi orice e posibil, dar parca as zice "nu cred". La 6 cm lama abia ascuti creioane, sa zic asa; la 6 cm tot "instrumentul"... ce draq mai faci? Mai bine iti iei o lama pt cutter de precizie. Taie in draci. Dar la cat o sa ciuntesti manerul ca sa intre in aia 6 cm, mai mult te franjurezi decat sa iti foloseasca. Nu ma intereseaza fitzele, ceva util. Tocmai ce ziceam ca am unul. Luat la pret super bun, ceva gen <50 ron. Pare destul de solid construit incat sa folosesti si manerul ca sa spargi un geam. Ca de asta l-am si lasat in masina, sa pot taia centura la o adica. Nu e paranoia: daca il cari 5 luni si iti foloseste odata, presupun ca merita. Numai ca era bun sa mai fi fost unul in rucsac, unul in... etc. Nu tin minte de pe site l-al luat. Multi tool-urile astea nu prea ma intereseaza, dar fiecare cu fantezia lui. Ma gandesc ca acasa ai magazie cu scule, la drum, ce e complicat se rezolva cu platforma. Cred ca is bune la plecari cu cortul, gen, pt "survivori" sau ceva. Dar dupa parerea mea cred ca se poate vorbi de scule, nu de smartwatchuri sau pixuri, desi repet, nu ma prea pricep. De aia poate e bun topicul.
  4. Krimh

    EDC

    Salut! Astept postari de la posesori, eventual gen "dupa 6 luni de folosire". Că, fiind mici, sa nu fie si firave. Asa par. Eu am unul, dar nu mai stiu de unde l-am luat si imi pare rau ca m-am limitat la o bucata. Ideea e sa fie cu lama pliabila si de obicei asa is (ca sa fie cat mai compacte), iar lama sa nu depaseasca 6 cm, sa nu fie arma alba. Gen:
  5. https://www.imdb.com/title/tt14550642/
×
×
  • Creează nouă...