Jump to content

VyXxer

Super Membru
 • Posts

  2,371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by VyXxer

 1. OFF topic https://philosophersguild.com/products/f-stop-watch?_pos=12&_sid=f7d6046a6&_ss=r
 2. Pai tu esti si cu Iulia Boris, pe care le "stiu". Dar nu stiu nick-ul exact al Iuliei, asa ca am mers la plesneala cu restul. Asta e clavecin?
 3. Gata, vinde toata lumea si isi ia Mobra! Nu zic ca nu ai dreptate, nu! Dar situatia asta e. Probabil tine mai bine un BMW din '45 decat o romaneasca mai tanara. Apoi nici nu au fost asa multe ca, mobra avand 40jde ani, sa mai gasesti piese. Plus ca suna mai bine " am Nipra" decat "am Mobra". Brancusi inca are dreptate. Dar nu cred ca ce ai citat tu are legatura cu ce p-orma de mobre. Ce plm, eram un popor mai destept daca aveam mai multe Mobra decat MZ, sau decat GS1250? Pasionatilor si entuziastilor le trebuie si bani pt a-si indeplini pohtele. Daca nene Vasile e pasionat, are 7 motociclete (printre care si 1 clasica țiplă), nu un singur agregat nascut acum peste 30jde ani la care lucreaza mai mereu pt a se putea deplasa cu el.
 4. Daca ai banii astia, mai bine, decat un motor nou facut pe repede inainte fiinca cere piata sau are asa ceva concurenta; iti iei un motor mai vechi, nu antic, si care si-a demonstrat fiablilitatea.
×
×
 • Create New...