Sari la conținut

B.B.

Super Membru
  • Număr conținut

    19.527
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de B.B.

  1. Acum 2 ore, Method a spus:

    Exista clar un sentiment anti-Marquez aici,si peste tot - adu-ti aminte ca 80% din spectatorii motogp erau more or less fani Rossi.Ori am mai zis,Rossi l-a nominalizat pe Marquez drept pure evil si "motivul" pt care el nu a luat mult-ravnitul titlu 10 (plange inima in mine pt ambitiile tribunului,dar movin on :crack: )....ok - Rossi s-a retras dar asta nu inseamna ca fanii lui au murit/plecat si ca resentimentele nu sunt inca vii.

    Resentimentele s-au domolit cand Marquez a stat accidentat (nu ai cum sa lovesti un om in carje ca sa zic asa nu?),si acum cand revine din pozitia de underdog nu pot nici fanii giallo sa se supere pe el (prea mult),dar stai sa castige sau sa se duca la o echipa factory sa vezi rautati.

    Marquez va fi intotdeauna intruchiparea raului in ceea ce ii priveste pe italieni si pe "fostii" tifosi care acum nu mai stiu in cine sa isi puna speranta (dar in Marquez never ever,asta garantat).

    So....cam asta cred eu ca e explicatia :D

    ... oamenii au nevoie de o poveste - de good vs evil - un cavaler pe cal alb vs Darth Vader.Eee - Marquez = Darth Vader.Fara doar si poate.

    Sa vedem unde si pe cine gasim sa fie Fat-Frumos'ul,ca nu prea sunt prospecte mari :)

    Asta stiam deja, eu ma refeream la domnul Nike si la forumul nostru cel de toate zilele.

    Dar daca iti place sa scrii mult nu e o problema cred, poate explicatiile tale ajuta pe altcineva. 

    Acum 37 minute, Cavaleru a spus:

    mai greu cu Fat-beauty @Method poate poate Acosta pare sa se ridice asa incet si elegant din gasca zurli 

    S-ar fi ridicat din prima daca ar fi avut norocul lui Marquez si sa vina direct pe o pozitie factory insa asa la Gas-Gas.. nu prea intereseaza pe nimeni. 

    Istoria ne zice ca-cam toti pilotii care au avansat la motoGP de la moto2 in echipe satelit au cam murit speranta. Sa speram ca nu e cazul lui Acosta.

     

    In alta ordine de idei.. de la MM nu prea mai am sperante ca s-a vindecat de prostie si ca o sa castige ceva, daca o face sa fie primit, insa in acest mare premiu mi-am propus sa urmaresc ce ceas sau gadget si-a mai luat Quartalabo. 

  2. La 20.04.2024 la 22:13, MirceaB a spus:

    Cred că este cazul să-ți recitești afirmațiile făcute cu ceva vreme in urma, in care spuneai că MM o să revină după accidentare, că o să facă, că o să dreagă, că o să rupă norii și de fapt totul s-a rezumat "la o simplă ploicică de vara". Erai atât de sigur de ce vorbeai atunci încât era cat pe ce sa te cred. Ți-am răspuns atunci că rămâne să vedem. Nu s-a întâmplat nimic din ce ai afirmat, așadar asta cu " aproape sigure" ....parca nu este chiar așa.

    Mai e timp, ca doar nu s-a retras si gata.

     

    Dupa accidentarea aia si atatea operații si aproape doua sezoane de stat pe bară acum se bate la podiumuri cu un Ducati client... Asta la ce se încadrează?

    Mie mi se pare ca rupe norii deja. :)

     

  3. Acum 13 ore, Method a spus:

    Am mai avut discutia asta, devine obositor...eu "stiu" exact atat de mult cat stii si tu si pe cat stim toti de aici - adica absolut nimic.

    Tot ceea ce spun sunt supozitii si presupuneri de ale mele bazate pe "istoria" recenta si pe articole de 3 lei din presa, si niciodata nu le-am exprimat avand pretentia ca ar fi mai mult de atat.

    Spre deosebire de tine care ti-ai expus presupunerile despre transferul lui Marquez cu titlul de adevaruri absolute, ca atunci cand absolut toata lumea te apostrofa sa spui ca de fapt glumesti pe jumatate, dar imediat dupa aceea sa revii la fix aceleasi declaratii bombastice de dinainte.

    Stii vorba aia "hotul striga hotii"?Exact ceea ce faci tu ma invinuiesti ca fac eu.

     

    Iar vis-a-vis de idolul idolilor,tot nu sunt de acord cu tine,oricat ai baga tu batul prin gard.Pana la proba contrarie.

    Desi, daca s-ar intampla precum zici tu, chiar m-as bucura.

    Pai același lucru il fac si eu, doar ca parerile și supozițiile emise de nine sunt mai mișto.

    Si aproape sigure.

    Acum 13 ore, Cavaleru a spus:

    @Method tot nu ai inteles ca @B.B. are fir rosu cu MM, pe el il intreaba MM ce sa faca cu cariera lui :D

    Exact!

    Acum 12 ore, Kagemusha a spus:

    @Method, mă bucur și admir faptul că ești unul dintre puținii care recunosc, și nu doar o dată, că ceea ce scriem pe aici sunt păreri proprii și nu adevăruri absolute.

    Aș fi recunoscător dacă ai putea să-ți exprimi ideile în mai puține cuvinte. Bine, nu numai tu... :P

    Si eu am recunoscut!!

    Pe mine de ce nu mă lauzi??

    Acum 10 ore, Method a spus:

     

    Bai îți dai seama ce o sa plângă dacă nu ii iese pasiența? Și sunt șanse mari sa nu ii iasă.

    Nu ca m-as bucura pt ca asta automat înseamnă că (probabil) cel mai puternic pilot din gp nu va avea cel mai bun material de concurs,dar tot ar fi amuzant :)

     

    Meh,și poate totuși nu  e un lucru rău dacă MM nu prinde fabrica,mi-au rămas în cap vorbele lui Chel,Marquez asta....accidentat accidentat si batrior,dar pe undeva mi-e totuși frica sa nu avem niște ani gen 2016-2019 dacă prinde un Ducati Factory și toată echipa aia in spate lucrând pt el...

    Nu o sa plang deloc.

    Insa si daca se întâmplă, zi-mi cat o sa rad de tine?

    O sa fac un almanah cu toate postările tale in care povesteai tu cu tristețe cum NU o sa mearga MM pe Ducati roșu si o sa-l public cu titlul: "Cele mai proaste predicții ale lui Method cu privire la viitorul motoGP"

    :D

  4. Acum 13 ore, apriliacluj a spus:

    nu mai facem scenarii!

    pai nu ne-ai zis ca merge la Lenovo, ca a semnat, gata, etc :)

    ce sa mai facem noi scenarii??

    Eu cel mai tare o sa rad de Method. 

    Cum stie el toate alea, ce bani imparte Gigi, cat de primadona e Marcheza, cum ii fura sandvisul lui Pedrosa sa alerge ala flamand (dupa ce ca era slab, bietul Dani), etc.

    Ce mai, eu am impresia ca toti greii din motohepe se consultă cu Method cand iau o decizie.

  5. Pe mine deja ma apuca rasul cand vad cum faceti voi scenarii despre unde o sa mearga Marquez.

    Va spun a mia oara, e MARC MARQUEZ nu e Jorge Martin sau Bastianini sau Bezzechi sau mai stiu eu cine.

    E 8x campion mondial inca in viata si inca concurand si avand 31 de ani, nu 42.

     

    Citat

     

     Marc showed that he is still in great shape and made a mistake. However, you have to interpret the fact that he is riding a GP23, and his performance has to be compared with those who have the same bike. Currently, there is some more difference between GP23 and GP24 than in the past.

    Domenicali then praised Márquez’s attitude in taking risks, as well as the performance of the eight-time world champion: ‘That said, Marc had a very good race. He put himself up there, and maybe it would have been more comfortable to stay where he was. He took a lot of risks by making that choice, and in terms of sportsmanship, I think it needs to be appreciated. In Austin, he was putting on a great performance; in fact, he crashed while leading. In the end, this is the world of racing, and we are happy to have him with us’.

     

     

  6. Acum 3 ore, xt600 a spus:

    Da, frumoasa depasire! Fara drept de apel si.. culmea,... curata.. :) 

    Si a fost si asa nustiu cum, parca a oprit un pic in dreptul lui de i-a arata un deget apoi a trecut ca trenul si si-a vazut de drum. :D 

    Acum 3 ore, Cavaleru a spus:

     

    si cateva ture mai incolo, cartonu trece pe langa cautatorul in prundis si termina cursa in puncte.. csf ncsf 

    Daca are noroc MM si nu se mai varsa prea mult si nici nu-si mai rupe alte oase, o sa demonstreze tutror, inclusiv tie ca este un mare mare mare campion pe langa care Peccolino e doar in fasa.

    Uite, stofa de campion fara urme de carton pe el deloc: Acosta. 

  7. Acum 13 ore, Speedy.K a spus:


    Dar atata timp cat esti singurul tau gand trebuie sa fie sa bati pe oricine, oricand. Daca reusesti, esti Jordan, Rossi, Marquez. Daca nu iti reuseste si ramai Charles Barkley, Pedrosa, Dovi, aia e, macar stii ca nu te-ai dat batut si ai incercat cat ai putut.

    Da, pai tocmai, Pecco Banania nu este unul de-ala, trebuia sa isi vada de treaba.

     

    Scuze ma intereseaza baschetul si Jordan asa de mult ca si ortodoxia crestina.. 

     

    Acum 13 ore, Method a spus:

    DAR Pecco a fost blandul Ben in aproapte toate duelurile directe cu JM in 2023 cu care se batea pt o miza enorma si acum in 2024 cand vazu ca il depaseste nenea-mos Marquez pt locul 5,ba unde nu se umfla dintrodata "competivitatea" in el si se baga pe sub el ca sa nu piarda alea 2 puncte ? Haida-de!

    Asta nu halesc eu - nou-gasita competitivitate a lui Pecco.Daca ar fi fost JM sau Binder sau AM (unul din cei mai agresivi piloti ever - dar lumea nu stiu cat l-a urmarit in dueluri eu l-am urmarit si injurat destul),bai as fi zis ca aveti dreptate,dar asa?Doesn't make sense -de ce acum de ce pt locul 5 e competitiv de ce doar cu pilotul asta?

    Eu cred ca s-a simtit amenintat si a vrut sa emita un avertisment - si lui Marcel si lui Gigi "daca mi-l aduci pe asta langa mine vezi ca o sa se mai intample chestii din astea" :P

    EXACT! :10:  

     

     

    Acum 12 ore, Speedy.K a spus:

    Si de-aia am facut 15 sporturi si in niciunul n-am performat, pentru ca mi-a lipsit competitivitatea asta. Pentru ca preferam sa stiu ca mi-a iesit jocul chiar daca am pierdut, decat sa castig dar sa simt ca n-am jucat cine stie ce. Si asa n-ai cum sa ajungi cine stie cat de sus, ca te mananca Jordanii si Marquezii din fasa.

     

    Lasa ca "performezi" la a fi tare in tastatura pe forum. :D 

  8. Acum 1 oră, Speedy.K a spus:

    Intotdeauna daca te preseaza 7nu' din spate inseamna ca e mai rapid ca tine, nu?! Cum ar fi sa se lase toti depasiti lejer de la locul 4 in jos?! Sau aia care nu sunt in puncte sa abandoneze, ca oricum alearga degeaba!

    Te aperi la oricine si pe orice loc esti cat poti! Asta e gandire de curse, nu scheme logice de cate puncte sunt in joc sau pe ce loc esti. Altfel stai acasa.

     

    Tie chiar ca iti trebuie un clip de desene animate ca sa intelegi,  nu pricep cum poti sa te incapatinezi intr-un anumit mod de gandire si sa nu mai iesi din el. E incredibil.

    Tu tratezi cazul ca pe o incercare de depasire a lui MM la Pecco si ce spui tu este perfect justificat, nimeni nu sta ca momaia si se lasa depasit, hai treci frate ca nu am chef.

    In cazul nostru MM il depasise deja pe Pecco si pe Pecco l-a mancat in poponeata sa incerce sa redepaseasca in acelasi viraj intr-un loc destul de ciudat si iesind si el larg la fel ca MM.

    Pecco avea intre marginea din stanga a suprafetei de  joc si carena lui MM cam 3-4m in plm, dar nu, el a ales sa intre ca bivolul in Marquez care la randul lui incerca sa reintre pe senalul navigabil si sa nu se duca in mal in partea cealalata.

    Pecco avea doua optiuni: 1 - sa isi bage pwla si sa-l lase in pace pe MM 2 - sa incerce sa revina in alt viraj un pic mai incolo daca avea asa mare ritm de tren intercity de mare viteza,

    Dar nu, el s-a incapatanat sa rezolve problema pe loc, ca doar el e marele campion .. de carton. 

  9. 1 oră în urmă, ENEOS a spus:

    Fiind campion de carton, sau? 🤔 Ăia nu sunt acolo ca să cedeze nimic!

    Nu, putea sa gândească logic ca pentru 2 puncte nu meritau sa cadă amândoi.

    Știa cine e Marquez.. 

    Adică s-a băgat intr-un clinci riscant pt doua puncte amărâte. 

    MM era mai rapid ca el din moment ce a ajuns sa-l poată depăși.

  10. Acum 50 minute, Method a spus:

    Marquez isi analizeaza cazatura :

    Marquez said before revealing a front brake issue had forced him to pump the lever multiple times going into corners and eventually caught him out.

    “I was struggling a lot with the front brakes. For that reason, I said ‘OK, try to lead the race and let's see if it improves’. But when I arrived at Turn 11, I again had that bad feeling and needed to brake 3-4 times.That’s why I increased the speed and lost the front. But apart from that, the feeling during all the weekend was good. We keep improving, In the warm up we did a change that also was helping me, so I’m happy.”

     

    Si Bagnaia spune ca are acelasi parcurs ca si in 2022,dar, ca si atunci, are incredere in echipa :

    “My race started well, I was feeling good. I was thinking before lap 6 that I was able to fight for a win or podium. But I started to have a lot of chattering, a lot of vibration on the left side, and it was very difficult to manage everything.

    “We have to understand the situation and solve the problems, because like now it’s very difficult. The situation is very similar to 2022, when at the start of the season I had to race in ‘defence’.But I know perfectly - all my trust is in my team - that we will solve the problem and be fighting for the top again.”

     

    Ducati....

    .....

    .............

    ................

     

    O fi ea cea mai buna dar la sfarsitul zilei tot Ducati este... :crack: 

  11. 1 oră în urmă, xt600 a spus:

     

    Si o cazare la un hotel mai ieftinut cat te-ar fi costat? 

    In zona sunt doar cateva orasele mici, Spielberg ala e cat Faurei.. si mai e unul langa, posibilitatile de cazare in pat sunt doar la ceva pensiuni/moteluri  care sunt book-uite cred ca cu un an inainte. Nici nu mi-am pus problema.. pt mine daca gasesc un loc legal unde sa pun un cort e OK. Dorm si sub cerul liber, ma doare in pla.

    Dar cum in Austria nu merge sa iti pui cortul in livada cuiva sau in vreun sant.. am zis na, sa fiu in randu lumii si sa am unde bea o cafea dimineata si unde sa ma spal.

  12. Acum 8 minute, ENEOS a spus:

    Păi trebuie rezervare pt ⛺? 😳

    Ai de plm.. pai tu crezi ca se intra la buluc sau cum. Sunt campinguri private.

    Am incercat la unul si era full abia la al doilea de pe lista am MAI găsit loc..

    @Method

    Cel unde am rezervat e asa:

    25eur de persoana/ noapte. 

    20eur o taxa unica de motocicleta sau 40 masina sau 60 camper/rulotă. Platite o data indiferent cat stai.

    Deci eu platesc 3 nopti 75 eur + 20 motocicleta= 95euro.

    O sa ajung acolo vineri dupa amiaza si plec luni dimineață.

    Iar biletul de GP general entrance este 135 euro.. nu imi iau tribuna sau alte chestii, prea scump.

     

     

×
×
  • Creează nouă...