Sari la conținut

Lorentziu

Membru
  • Număr conținut

    307
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.313 citiri profil

Lorentziu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lorentziu

    Accident Mesteacan

    macar sa se traga invataminte din toata treaba asta..r.i.p.
  2. Lorentziu

    Accident Mesteacan

    fz1 era? asa parea..!
  3. citeste printre randuri si ai sa vezi ca totul are legatura cu tine mine noi din momentul cand te sui la ghidon..in cazul de fata tir=conserva..crezi ca pe cretinul ala de sofer la interesat o secunda de motorist? se gandea probabil sa ajunga si sa descarce marfa sa faca o baie etc mai putin sa se uite in zare sa se asigure cu grija..
  4. Lorentziu

    Accident mortal DN1

    te soarbe de energie cate un accident de asta..ne civilizam greu si pretul e mare vad!! odihneasca-se in pace !!
  5. adevarul e ca nu dau doi bani gauriti pe noi conservarii, observ uneori cu groaza ca intentionat sicaneaza doar de dragul artei(invidie)..o multime de umflati porci care niciodata nu vor incaleca un motor se baga sa te inghesuie la bordura iar daca scapi frana urmeaza sigur! vb de la constanta unde am parte de fiecare data de ''glume'' de astea si le evit lejer..adik chiar opresc si ai las sa se duca dreaq in primul stalp le urez razand!! provocari la liniutze..vai capul lor, plec cu 2/h si rad de mor..indiferent de stare nu pun botu' la imbecili cu masini de teren etc..rahati cu barbi cioc etc chipurile intelecti! oftica ai desfigureaza..ai vad cum fierb ca femeia lor se hlizeste la motorist si burtalanu' tace si moare ..oricum prostia ucide nu viteza..!! prefer sa apar bou mergand uneori cu 40/h decat sa o mierlesc..si maine mai e o zii de trait ptr mine chiar dak nu ma asteapta nimeni acasa..
  6. ma infioara, dumnezeu sa-l odihneasca!!
  7. pacat de tineretea lui..poate sigur al astepta cineva acasa..la naiba ..mi-a stricat ziua si am un nod in gat cu cat citesc..!! odihneasca-se in pace!!
  8. Chiar nu ma pasioneaza viteza..nici nu am zis de asa ceva ..am sport turing si nu agreez polizoare..m.a deranjat aerul tau cu care dai de inteles ca stii ca faci..nu rezist la`cunoscatori` si de aia am scris..cu viteza e clar..mai crapa destui pana la anu..de astia cu dainese..hahahahaa..full..
  9. Si eu ce dreaq am zis? mai MZ..daca tu esti bata si nu stii nu mai speria oamenii pe aici..!! curba la 90 grade la capatul unei linii drepte te va astepta cu un ghici ce indicator??? STOP la naiba deci frana te asiguri si pleci cu treapta 1..bhaii frate ce smecherie..taci naiba din gura ca te faci de maro pe aici ..auzi sfat la el sa isi ia lumea motoare mici..dc mha?? ca nu ai ttu bani de mai mari? inceteaza cu tampeniile si zii ceva la obiect nu mai abera!! un incepator o ia chiar de buna! mai lasa-ne cunoscatarule''...asa ptr tine, da o tura cu un motor peste 100 cai si ai sa vezi ce si cum ..
  10. fz1..vis..!! ptr cunoscatori..! ce naiba va proptiti in protectie la vant plm..parca ati merge zilnic la drumuri in afara orasului cu 200+ la h..numai rideri domne..! dealminteri mananca seminte ca hamsterii pe langa parcuri si isi dau cu parerea despre cacao-uri..bleachh!!semintzarii lu peste prajit!
  11. citesc si m-a ingrozesc..doar ce am scapat recent dintr-o situatie similara!! la fel o tuta constipata ramasese holbata la mine ca in usa ei intram deja..in ultima clipa am virat dreapta ca sa eliberat banda 2 eu fiind pe 3..imi pare rau ca nu s-a putut sa-i sparg lampa spate sau sa-i indoi aripa cu piciorul macar..cred ca am facut careva s-uri si pe stanga si pe dreapta cu spatele si cu fata sa tarat destul dar am redresat-o..scapai naiba..!! insanatosire grabnica baiatului si prudenta pe cat se poate in zone de astea deshuchiate..apropo..eu unu o luam personal faza asta..nush ce as fi facut daca pateam asa..nemernica naibii..!!
×
×
  • Creează nouă...