Sari la conținut

AlinP

Membru
  • Număr conținut

    196
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AlinP

  1. Salutari tuturor

     

    Puteti sa imi recomandati un service auto decent in cluj?

    Prietena mea este la facultate acolo si are probleme cu masina, masina este pe gpl. Se pare ca nu pote sa accelereze mai mult de 60 km/h, motoul se opreste in mers si ramane fara directie si frane sau pur si simplu se face frana de motor in timpul rularii.

     

     

    Util

    Salutari

    Puteti sa ma ajutati cu un service unde se monteaza si echilibreaza roti in Cluj (la masina ma refer)? Cineva care stie ce face, nu manarii de 2 lei

  2. AlinP era o gluma cu fetele dar pricepi mai greu dupa cate se vede,si omu a zis carenata,acum daca ai tu ducati ii zici si lui sa isi cumpere?in primu rand aia e naked.

    Stiu ce in ce categorie se incadreaza Monster-ul "in primul rand"

    naked= motociclete sport fara carene (more or less)

    In al-II-lea rand nu i-am zis sa cumpere ducati monster pt ca am eu Mr. 'usor de cap', i-am sugerat inca o motocicleta pe care sa o ia in considerare

    Nu fi cocalar si rastalmacii ce scriu.

  3. Omul vrea carenata....sa de-a bine la fetite :)),dar daca vrea asta eu ii zic sa opteze pentru 600...ceva mai mare

    Omu vrea ceva docil, tu citesti cu urechile.

     

    Si mie imi plac carenatele, inseamna k as cumpara ceva in genul doar pentru a da bine la pzde dupa parerea ta

     

    Geopantera ia in calcul si un Ducati Monster, au o ciclistica foarte buna pt un incepator, fasnete in trafic si un sunet grozav.

  4. Va recomand sa evitati la distanta corturile Quechua. Sunt absolut infecte iar daca da ploaia... ati belit jucaria. Cele care se desfac imediat sunt bune doar ca sa nu dormi sub cerul liber sau ca sa iti tii echipamentul in ele. Nu le pot recomanda.

     

    Pentru excursiile moto se preteaza un cort de tip dom/iglu de 3(chiar 3+1) persoane. Motivul e ca doar cutiile de pe motor si castile, puse in cort, ocupa loc foarte mult (cam cat o persoana). Un cort ok ar avea cam 3-4kg. Ultralight-urile de 2-2.5kg sunt pentru carat in spate o saptamana, la 2 persoane.

     

    Totodata, orice cort dintr-un singur strat e, din punctul meu de vedere, absolut inutil. Condensul e o problema reala la ele iar impermeabilitatea lasa e dorit.

     

    Daca bugetul e o problema... atunci... e nasol smile.gif

    POate folosesc alte materiale din care sunt fabricate, desi nu cred dar corturile astea infecte sunt folosite in legiunea straina

  5. Ma oftic, stau in casa si ii aud cum trec din jumate in jumate de ora aproape, oricand e vreme frumoasa sau nu ploua ii aud cum trec prin fata casei.

    Este un drum asa mai virajat de vreo 50 km si cred ca de aia motociclesc pe aici cand au timp, in plus la nici 5km este un Mc unde au atat motoare cat si echipamente complete de vanzare dar preturile sunt astronomice:(

  6. deci unul fara permis conducea o troaca inmatriculata, iar celalalt cu permis o troaca neinmatriculata, ambii erau piliti si mergeau in aceiasi directie. la un moment dat, primul conducator de troaca a schimbat pe neanuntate cararile, trecand de la versiunea 2.0 la versiunea 3.1 luand prin surprindere pe colegul din spate care venea tare pe cararea 3. in urma impactului prima trotineta a capatat un plus de energie prinzand in raza de actiune 2 babe care intamplator se aflau pe traiectorie.

    :10:

  7. poate tocmai din cauza unor motive serioase a ajuns acolo , cum ar fi faptul ca unul care se pricepe bine nu se duce sa vorbeasca si sa-si bata gura pt 100 care se dau interesati si nu cumpara nici unul. mai poate fi si cauza banilor....unul care se pricepe zic eu ca face bani din altele nu din comentarii. si ultima varianta la care ma gandesc.....cel care se pricepe este satul de moto ca sa explice si la altii.....

    bafta

    Nu stii de unde sare iepurele.

  8. Ca tot ziceati de Pheonix-uri

    Urmeaza sa completez si restul de piele ramasa pe brat cu ceva tot gen asiatic, la final poate fii privit ca o poveste de viata.

     

    Motto: Ridica-te si mergi mai departe

    post-71274-0-67174300-1365175995_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...