Jump to content

JUST4TNT

Super Membru
 • Content Count

  2,467
 • Joined

 • Last visited

About JUST4TNT

 • Rank
  ....................

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad
 • Motocicleta
  VN900

Recent Profile Visitors

1,421 profile views
 1. Vechituri carpite cu piese de la alte vechituri si prezentate pompos pt fraieresteni , e drept mai bune decat OZN-ul Rich .
 2. Daaaa sigur , pacat ca nu e si legalizata treaba asta gandita de un geniu . Sa nu ai voie sa ridici carnetul de conducere pina nu vii cu 10 pagini printate de pe forum. Daca is sfaturi de la guru de pe motociclism.ro te accepta si cu 5 pagini ca aici e miezul din dodoasca .
 3. @MariusBoeriu : Iti cumperi mobra SH vazuta de altcineva , iti asumi un risc . Ai acceptat asta si acum esti nemultumit . Din tot ce am citit despre el de-a lungul timpului omul e de buna credinta , chiar crezi ca isi strica reputatia doar pt pretul unei mobre transportate? Si nu il cunosc , nu mi-a cumparat sau transportat nici o mobra sau masina si nici nu o va face vreodata . De ce ? Pentru simplul motiv ca imi cumpar singur acareturile. Data viitoare te pui pe masina/avion/etc si mergi singur sau cu mecanicul tau si cumperi ce vezi si auzi tu . Iti faci bugetul pt transport+cazare+pli
 4. Asta cu stimulentul pt vehicule noi si nepoluante e doar un bullshit de marketing .E doar o pomana sa cumperi ragalia, ca la 18000 euro in Romania daca vand 400 buc/an e mircacol . Comparativ cu 400.000 de second-hand inmatriculate anual in Ro , 4000 de baterii pe roti is pistol cu apa . Cand vii pe Austria/Ungaria pe autostrada si vezi gunoaiele aduse pe platforma de ''importatorii '' autohtoni , te apuca dracii . Asa ca povestile cu eco /salvam mediul is pentru hipsteri ,gretisti si thundbergi .
 5. E bataie pe ea ca pe tigaile de la Lidl .
 6. Fiind din Baia Mare nu vad de ce ai alege sa treci prin bulgaristan cand e mai simplu pe Serbia/Macedonia .
 7. Problema e ca statul da banii astia cadou pt un cotet de hipstereala de la fraierii care muncesc si cotizeaza , aici e problema . Vrei electrica plateste la fel cum plateste alt fraier pt un cazan nou , pentru un benzinar , camion sau tractor.
 8. Sa inchida cineva mizeria asta de topic ca Mos Easy iarasi a luat-o pe ulei ..... vin militienii peste el mai repede decat i ajung medicamentele psihotrope.
 9. 2 cutii laterale de 30 l fac acelasi lucru + arata mai bine si fara riscuri inutile , dar fiecare cu gusturile lui .
×
×
 • Create New...