Jump to content

JUST4TNT

Super Membru
 • Content Count

  2,170
 • Joined

 • Last visited

About JUST4TNT

 • Rank
  ....................

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad
 • Motocicleta
  VN900

Recent Profile Visitors

834 profile views
 1. Nici unul nu e interesat cu adevarat de job , dar deja apar propuneri de imbunatatire a mediului de lucru
 2. Ia motorul , intre timp cat stai seara la o bere / un pahar de vin iti comanzi de pe net chestiile alea minime de ''custom'' . Daca nu vrei ceva hand made /personalizat/ custom in adevaratul sens al cuvantului , aceleasi lucru il fac si astia la care vrei sa apelezi -comanda de pe net + comisionul de rigoare . Cand ai motorul , fiind deja octombrie ai timp sa le pui pe motor (oricum in cateva ore ai totul pus) . Asa cum au zis colegii , clar nu o sa castigi timp in oras cu tipul asta de motor dar ideea ca o sa faci doar 1000 sau 2000 km in 3 ani , e irelevant atita vreme cat asta iti doresti .
 3. Daca era motorizat si ursu , pun pariu ca i dadea gaz , nu se mai oprea ....
 4. Du-te ma Petrica pe topicul cu Floricica , pe moleculadeulei.ro , pe politica -ca azi maine vin musulmanii peste tine in garsoniera din Damaroaia . Lasa topicul asta pt aia care se dau cu motoarele crapate si cu consum mare . @ Kagemusha : Corect !
 5. Eu zic ca nu te ajuta la nimic , in afara de look .
 6. Nu stiu ce e mai penibil , ca ai scos stecheru' din priza sau perla asta ....
 7. Eu ma uit la westernuri probabil de aia nu am inteles cum e cu probele obtinute pe baza unor principii stiintifice ....
 8. Nu are treaba Petrica Nguyen , omul face consumul doar de pe tastaura , nu misca mobra ca are cheltuieli . A mai avut postari in care ne povestea cum e el mare fan muscle car si dupa ceva timp visa sa isi cumpere un Logan pe GPL cand o sa isi permita .
 9. Tu vorbesti mult si prost . De aia nu te poti plimba tu prin Damaroaia de cat consuma mobra altuia .
 10. Petrica , ce-ti mai place sa te gadali singur . Tu de fapt nu esti Petrica esti Nguyen , dar ala tot grozav e (ca si tine) , tot din Damaroaia , tot elita , tot pizdos cu femeile in trafic si guru al mecanicii+drept+politica . Eu astept momentul cand repare Petrica si confirma ca de fapt nu esti tu , si tu binenteles ca nu esti el . Dar pun pariu ca niciodata pe Petrica si /sau Nguyen nu o sa-l vada niciodata nimeni cu mobra sau sa confirme ca l-a cunoscut personal .
 11. CIF Crema si arata ca noi . Nu stiu insa daca iti rezolva problema ta , ale mele nu au fost niciodata murdare de ulei ca nu am lant .
×
×
 • Create New...