Jump to content

JUST4TNT

Super Membru
 • Content Count

  2,198
 • Joined

 • Last visited

About JUST4TNT

 • Rank
  ....................

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad
 • Motocicleta
  VN900

Recent Profile Visitors

878 profile views
 1. Bine ca nu e mai rau , insanatosire grabnica si priveste partea buna - nu mai trebuie sa cumperi spray de frane cu 40ron . @Einstein : acum e momentul sa mergi la cafteala cu caracter
 2. Scaunul ala de copil lipit de rezervor cred ca de fapt e pt tine , ca sa te scoata nepotii de pe forum . Daca nu ai fost in viata ta pe drumul ala , nu mai debita prostii , eu merg zilnic pe acolo stiu drumul ala mai bine decat stii tu tastele la calculator.
 3. @edward : Eu zic ca interiorul open face Shoei are aceasi calitate ca si la full face . Personal nu am vazut nici o diferenta intre J Cruise si GT-Air din punctul asta de vedere.
 4. Ce hatereala ieftina... da-le un bip sa te contacteze ei, daca iti e greu sa dai un telefon .
 5. Nu comsuma nimic deosebit / nici mai mult nici mai putin comparativ cu orice alt cruiser de capacitate similara . Daca compari cu un scuter de 50cc atunci consuma mult , dar nu multi isi iau Vulcan sa faca comutting si sa isi calculeze consumul dupa fiecare tura .
 6. Nu vrei sa te doara capul , dai un ban dar mergi pe Yuasa .
 7. Lasa-l pe Petrica in pace , e scumpa chiria la garsoniera in capitala , nu isi permite sa invarta roata sa consume benzina asa ca isi face consumul doar in nechezol /ore pe forum .
 8. Ala a plecat cu scuterul pt ca cel mai probabil doar pe ala il avea / i place sa mearga pe scuter /atit isi permite . E doar un tip pe un scuter , nu e Superman . Iar faptul ca unii isi permit sa isi cumpere GS-uri / merg cu ele 1000 sau 30.000 km/an , nu sant cu nimic mai prejos dar nici mai valorosi decat individul respectiv.
 9. Numai ca te-a afectat foarte tare la psihic sprayul ala de frana cu 40 ron , daca la fiecare postare amintesti de el.
 10. Zilnic iti iei sule peste muian de la toti de pe aici , dar tu insisti cu tampeniile . Numai ca iti place !
 11. Bai Unguent , eu i scriam lui Petrica ! Sau ai uitat ca tu nu esti Petrica?
×
×
 • Create New...