Sari la conținut

Figment

Super Membru
  • Număr conținut

    980
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Figment

  1. Fix acum ma uitam si eu. Pare ca au nimerit-o mai bine de data asta BMW.
  2. Sunteti niste norocosi. Foarte tare experienta, e de bucket list!
  3. Ignorand acum partea cu gramatica & shit, documenteaza-te cam care sunt zonele rau-famate pe ruta ta si la ce sa te astepti si nu vad ce ai putea pati. Bine, vad, dar sa fim optimisti
  4. Iti foarte multumesc. Se intampla sa fi fost si eu in Peru prin 2005 si din ce am vazut, fara un localnic cunoscut sau eventual un ghid platit poate deveni periculos. Daca ai capul pe umeri si ochi sa vezi, du-te linistit.
  5. Pune mana de cumpara-ti niste punctuatie. Am auzit ca e nevoie prin Beazilia.
  6. The sarcasm is strong with this one.
  7. Ala din poza e Sf. Poseidon, protectorul motociclistilor pe mare.
  8. Cu tot respectul, dar sa-ti iei un prim model de genul asta din Ceaina e ca si cum ti-ai lua scule de la Lidl. Pe interior stii la ce sa te astepti. Ieftine ca braga, iti faci treaba cu ele (mediocru sau nu), or sa tina o vreme, dar nu poti sa te astepti la cine stie ce de la ele pe termen lung.
  9. Pentru un motiv bun: greutatea. Sunt curios la ce pret o sa iasa, estimez un 12k, asa, din burta.
  10. Hmm. Evacuarea e cam joasa si n-are cine stie ce ground clearance, iar farul nu ma da pe spate (seamana a NC750 un pic). In rest, not bad.
  11. Sunt curios de specificatii. EDIT https://www.visordown.com/news/new-bikes/new-honda-xl750-transalp-adventure-tourer-officially-revealed
  12. Cum pentru ce? Pentru ca incearca sa atinga apex-ul curbei, indiferent ca intra pe contrasens. De ce sa apesi frana si sa intri in plm inapoi pe banda ta, ca sa pierzi milisecunde??? Pfff...
  13. Nicio sicanare, doar idiotenie si nesimtire.
  14. Ce clickbait ieftin si cocalarism de 3 lei. Ofuscat ca de ce nu l-a impins politistul, frate! Tzaranca Urangutanu' pe motor.
  15. Unice, interesante si bune. Pai am stat si m-am gandit mult si bine si nu pot decat sa-ti recomand sa nu-ti lasi soseta de masturbare la uscat imediat ce termini, ca se face scandura. Sper ca e suficient de unic, interesant si bun pentru tine.
  16. Am vazut deunazi reclama pe Feisbuc la un showroom care vezi-doamne aveau test drive pentru Norden 901. Nu imi mai aduc aminte cum se numea magazinul...
  17. KTM 890/Norden 901 sau Triumph 900 cu test drive, evident.
  18. Mai mult sau mai putin legat de topic-urile cu Trump, COVID & shit.
  19. E intr-adevar cam scurt, unul mai lung ar fi mai usor de pus. Eu l-am folosit la Tiger fara prea mari probleme p-asta si am zis sa dau mai departe.
  20. Pai vezi ca stii? Nu mai fiț saraki! On topic: eu am lantul asta https://www.londongreencycles.co.uk/shop/accessories/locks-accessories/kryptonite-gk999508/ , blocator de disc cu alarma + alarma. Daca ai lant, leaga-l de roata spate sau de cadru, daca poti.
  21. Sistemul ala n-a aparut din senin, s-a pastrat pana in secolul 21 din epoca de piatra, lucru care spune multe. Daca ai tu un sistem mai sigur si mai rapid, zi-ne si noua. Am si am avut o tona de piese aftermarket pe motorete, e irelevant pentru subiect. Argumentul ti l-ai dat singur mai sus.
  22. Ai pus un pic caruta inaintea boilor. Ia-ti echipament, ia permisul mai intai si dup-aia in mod logic, cauti motoreta... Important e ca ti-ai luat-o cu crash bars, ca o s-o dai pe jos... Bafta!
  23. Eu locuiesc in zona. Din ce mint astia de la CJ, o sa fie asfaltat pana in DN10 pana la sfarsitul anului. Vom vedea.
×
×
  • Creează nouă...