Sari la conținut

flaviu123

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de flaviu123

  1. Va salut.

    Cum scrie si in titlu am un scuter Peugeot Speedfight 3 / 50 cmc.

     

    Nu stiu ce sa i mai fac sa mearga si el un pic mai tare.

     

    Scuterul mergea inainte cu 47 km, i am scos saiba de la variator si acum cu greu ajunge la 55.

     

    M am tot uitat pe net si am vazut ca ar mai avea o limitare in CDI, am cumparat un CDI nou "nelimitat" (pe al meu scria 45km) insa fara efect, fuge la fel.

     

    Stiti o alta solutie pe care as putea sa o incerc.

     

    Multumesc.

     

    scuter.jpeg

  2. Acum 1 minut, superbec a spus:

    nu-s 100% sigur dar cred ca se poate recupera tva-ul inainte de a inmatricula trotineta in ro, trebuie doar radiata pt export din statul respectiv, in NL iti dau (tva +taxa lor de prima inmatriculare) minus o anumita depreciere gen 10-20% depreciere pe an.

     

    Datorita combinatilor samsaresti de peste tot s au mai desteptat si cei din vest.

    Acuma cand cumperi pe firma o masina  / moto etc, in multe cazuri te pun sa platesti valoarea totala si dupa ce ai luat masina in evidenta, inscris etc le trimiti dovada si ei iti ramburseaza tva-ul inapoi.

    Foarte multe firme "'pierd'" acel tva din germania pana in romania :)) ( la o masina de 20.000 euro, cumparata pe firma platesti in jur de 16.000 euro, si acasa o vindeai mai eftin ca in afara, cu 18/19.000 euro, lucrul asta aducea un profit de cateva mii doar la o masina...si tot asa :)) )

     

  3. Daca esti persoana fizica platesti pretul intreg ( cu tva inclus), doar daca esti persoana juridica si vrei sa l cumperi pe firma atunci se pune problema tva-ului, si anume trebuie sa fi inscris in registrul operatorilor intracomunitari intai sa poti sa platesti fara tva, sau sa l recuperezi ulterior. 

  4. Acum 4 ore, ®azvan a spus:

    Rezolvat si cu plangerea. Am avut norocul sa fie plecat omul de la secretariat, care trebuia sa imi dea un numar de ordine, respectiv dudul nostru a avut ghinionul ca din biroul alaturat sa iasa Comisarul Sef, care nu s-a putut abtine sa nu ma intrebe cu ce problema pe-acolo. Ce pot sa va povestesc e ca de jos de la receptie pana la comisar, au belit toti niste ochi cand au auzit de Rossi asta cu ... la numar, ca ma gandeam ca le vor pocni din cap sau ceva. 

     

    Comisarul a fost suficient de dragut sa-mi ia personal actele (declaratie, poza cu dudul si motorul, harta cu masuratoare pe google maps, poza cu zona, etc) si cred ca m-a felicitat de vreo 3 ori cu strangere de mana si de-astea pentru simtul meu civic care va face ca trotuarele Clujului sa fie mai sigure.

     

    Eu va promit ca mr.... (mm sau cm, problema lui), nu va mai face veci manevra respectiva. Am 31 zile de asteptat conform legislatiei pana voi avea un raspuns, dar eu cred ca mi-am atins obiectivul: mr.... este celebru!

     

    Asfalt uscat (pe carosabil)!

     

    Te a ''felicitat'' ca i ai dat de munca acuma :). 

     

  5. Salut.

    Cand ai drum la sectia de politie de care apartii, incearca sa vorbesti cu un politist de la proximitate.

    Ei se ocupa de chestile astea, sunt impartiti pe zone si strazi in cartiere, sunt pusi in legatura cu asociatile de locatari, administratori etc, pentru a fi la curent cu ce se mai intampla prin "cartier" , incearca sa dai de cineva care este si mai in varsta si te poate ajuta, pe cei tineri nu stiu daca o sa ii intereseze foarte mult situatia ta.

    Spor.

  6. Va salut.

     

    Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie.

     

    Pentru a merge cu un scuter in Anglia ce trebuie sa indeplinesc din pct de vedere legal sa nu am probleme.

     

    Vorbim despre o persoana care nu are permis de conducere A,B, insa stapaneste foarte bine mersul pe scuter.

     

    Ma refer la scuter de 50 cmc.

     

    Multumesc mult !

  7. Eram in intersectie la coada cand a trecut motociclistul pe langa mine pe partea dreapta , mergea incet totul ok. Am ramas blocat la semafor si nu stiam de ce, cand am ajuns motocicleta era pe contrasens si el intins pe jos, deja erau trei persoane care erau langa el si il ajutau, se plangea de genunchi picior.

     

    Multa sanatate !!

  8. Va salut !!

     

    Daca stiti pe cineva interesat de o Honda CBR 600 RR, imi vand motocicleta din dotare.

     

    Fabricatie : 2003, adusa din italia si inmatriculata anul trecut, 54.000 km, nu am apucat sa fac decat 2000 anul trecut.

     

    Am cumparat ptr ea kit de lant nou placute de frana fata si spate, insa nu le-am montat din cauza timpului.

     

    Pret: 2500 euro

    post-76700-0-58270200-1429532666_thumb.png

    post-76700-0-44623100-1429532675_thumb.png

    post-76700-0-96791700-1429532685_thumb.png

    post-76700-0-66359800-1429532698_thumb.png

×
×
  • Creează nouă...