Sari la conținut

CrazyCat

Carantina
  • Număr conținut

    1.141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CrazyCat

  1. Segment rupt nu bate, alta dracovenie s-a intamplat.
  2. Dobrogea e magica, din pacate (sau poate din fericire) nu este exploatata deloc dpdv turistic.
  3. Vine din franceza acest termen dar mult timp nu a existat in dictionarul roman.
  4. Prima oara l-am intalnit pe Cristi la Arcul de Triumf, era cu Nipra lui galbena si radeam de el ca dadea 10 pedale ca sa porneasca (tocmai se stricase ceva la ea) eu fiind "mandru" posesor de japoneza. Pe urma l-am cunoscut intamplator si mi-am dat seama ca radeam ca prostul de o persoana care nu cred ca a meritat vreodata sa rada cineva de el, chiar si astazi mi-e rusine ca am ras de el. Era un om minunat!
  5. Asculta sfatul meu caci sunt patit cu semnalizarile, fa un efort si ia semnalizari originale pt ca sunt cele mai vizibile si au si cel mai potrivit design. Daca pui mizerii aftermarket made in cacatChinaTurciaBangladesh mai rau te incurci.
  6. Dar uite ca totusi lumea moderna se datoreaza exclusiv europenilor, fara europeni restul ar fi ramas in "intuneric". Arabii cu tot cu cifrele lor nu au depasit niciodata conditia de trib iar fara petrol (platit si descoperit de occidentali) ar fi ramas doar niste amarati de beduini.
  7. Imaginea nu e deloc deformata, este realitatea. Ceea ce fac musulmanii acum in Europa faceau evreii in Germnia dar la un alt nivel (politic si economic). La un moment dat o sa se ajunga la punctul critic si atunci sa vezi spectacol. Autoritatile europene ascund multe nenorociri tocmai ca sa nu se revolte populatia, cu Koln-ul nu le-a iesit pt ca adevarul a iesit la suprafata. Daca nu se schimba nimic in mod semnificativ lucrurile se vor schimba iar arabetii o vor lua pe coaja.
  8. Alegerile nu rezolva nimic, societatea romaneasca se poate vindeca intr-un singur mod: prin lichidarea fizica a unor politicieni. Cand cativa politicieni vor muri linsati de o mutlime furioasa abia atunci se va schimba ceva. Protestele in mediul online nu inseamna nimic, probabil din acest motiv sunt permise si nesanctionate.
  9. Impactul nu pare sa fi fost la viteza foarte mare, nu zic ca mergea cu viteza legala dar nu cred ca intamplator este o troita in acea intersectie, cine stie cati mor in acea intersectie pentru neacordare de prioritate.
  10. Pai daca nu e in stare sa scrie si sa se exprime corect probabil ca nu e in stare nici sa citeasca ce scrie pe el.
  11. Pai poate vrei sa o transporti pe platforma pana la o locatie si te opreste politia si te intreaba de actele mobrei. Ce-i zici?
  12. E nenorocire cu ducatistii astia, sufera de ei mai rau ca pitzipoancele.
  13. Ai solutii? Te ascult, daca nu poti sa taci.
  14. Gresit! Eliminarea daunatorilor ar insemna eliminarea cauzei, ceea ce s-a intamplat (bataia dupa accident) este efectul.
  15. De ce nu? Ne adunam, le dam foc si scapam de daunatori.
  16. Concluziile sunt clare, o sa discutati mult si degeaba. Cel fara permis nu avea ce cauta pe strada si va fi cercetat pt fapta, ba mai mult, va avea si circumstante agravante pt ca politistii vor declara ca a mai fost avertizat. Pe de alta parte si politistii vor avea de dat cu subsemnatul daca se va dovedi ca au gresit, nu cunosc in detaliu procedurile politiei si nu imi voi da cu parerea. Oricum, cel mai sifonat va fi individul care circula fara permis, asta apropo de cat de bine e sa faci eforturi sa mergi legal. Eu o sa recomand ca topicul sa fie inchis.
  17. Un dobitoc cu doua roti a intaratat alt prost dar cu patru roti. Morala e ca atunci cand doi prosti se intalnesc pe sosea iese bum.
  18. Pai eu o las asa cum a cazut... pentru Trotineta. » Post actualizat in 09 Aug 2015 05:35 Iar te caracterizezi singur? N-ai dormit toata noaptea ca sa scrii asta?
  19. Cand am postat functiona vizionarea direct pe forum, asa ca nu mai minti, In afara de asta scrie foarte clar ca tu, proprietarul filmului, ai dezactivat vizionarea direct pe forum. Iar cu dobitocii care colcaie pe drumurile publice... te-ai caracterizat singur. Si nu ai gresit.
  20. Tu esti asta? https://www.youtube.com/watch?v=dFT6qiaaV3s La minutul 6:55 ai comis-o, noroc ca ala cu masina era atent. » Post actualizat in 08 Aug 2015 19:17 Ha ha ha, Trotinel a umblat repede la filmuletz si nu mai poate fi vizionat direct pe forum, inca functioneaza direct pe youtube, copiati linkul: www.youtube.com/watch?v=dFT6qiaaV3s
×
×
  • Creează nouă...