Sari la conținut

GuLL1v3R

Membru
  • Număr conținut

    386
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de GuLL1v3R

  1. Treaba sta in felul urmator, domnisoara cu C3 de pe a doua banda s-a bagat pe prima banda fara a se asigura, primul motociclist o claxoneaza si se vedea ca pasagera lui gesticuleaza "daca e nebuna" al doilea a dorit sa ii ia fata masinii dar nu a mai fost atent intrand in cel din fata.

  2. Ii doare fix in cot, pentru ca legea nu e atat de aspra cu ei, si in loc sa stea la 8 dimineata prin cine stie ce locuri pititi (exemplu Tudor Vladimirescu) cand nici naiba nu poate depasi 30 km/h mai bine ar supraveghea zone de genul.

  3. Eu iti multumesc inca odata pentru implicare dar nu este ce spui tu, (Imi cer scuze nu le stiu exact denumirile dar voi incerca sa ma exprim pt a se intelege) in furca se afla saiba, tub, saiba, arc, si acea "pompa" prin pompa respectiva trece o țeavă subtire (etc)... eu am scos pompa asta si a verficat'o într-o găleată cu ulei sa verific cum functioneaza ea pentru ca zgomotul provenea de la ea....arunci cand se trăgea de piston era ok, cand se apasa scotea acel zgomot, cand sa astupat gaura de sus de la tija nu se mai auzea, asa ca sa asamblat, surubelul micuț de reglare suspensie sa strâns, zgomotul a disparut.

  4. Am inteles ce vrei sa imi spui doar ca la mn nu se aude din cauza cuzinetilor, ci pistonul (pompa) cand se apasa pe tija (cea subtire pe care este polița ca sa ma înțelegi ce spun) atunci se aude ....nu din cilindrul mare.

  5. Intampin o mica problema, m-am apucat de servisat furca motociclete yamaha r6 2001 exact ca in manual am facut si ca multe alte video-uri, desfacut curatat, asamblat la loc, cantitatea de ulei este exact cat are nevoie.

     

    Dupa asamblarea furcii, am incercat sa o verificat la mana si scoate un sunet ca de scartait (guitat de porc) parca ar avea aer pistonul (dar procedura am facut'o exact cum se cere) si cu scos de aer si tot ce trebuie.

     

    Aveti idee ce este? nu stiu nici daca e normal sa se auda asa dar nu imi suna mie cum trebuie.

     

     

  6.  

    Se stie ca PV-urile nesemnate de vinovat sunt lovite de nulitate din start!

     

    Chiar, de ce dreaqu mai semneaza lumea PV-urile? Ca daca nu le semnezi nu pot aia sa te amendeze.

     

    Jizaaas!

    Nu stiu de unde ai scos tu asemenea prostie, probabil esti genul de persoana care inca mai crede ca politistul este obligat sa iti arate ordinul de servici, numarul de omologare al radarului, etc.

     

    ON: inca se trimit amenzi acasa !!! (iti zic sigur, asta daca politistul are chef sa iti scrie procesul verbal si sa o trimita)

  7. pret pentru un gsxr srad, modelul de fabrica, absolut toate dungile mai putin scrisul "SUZUKI" "GSX-R" au fost facute cu vopsea....costul pentru ea a fost 300 euro (fara jante)

     

    E zic ca este un pret aproape de realitate. poate un 150 - 200 lei in plus maxim pentru ca ai avut o singura culoare si nu modele.

  8. Bine ai venit !

     

    Sa o stapanesti sanatos si fara incidente, nu stiu de unde esti dar daca esti din Romania grija mare in perioada asta cu frigul si cu asfaltul rece.

     

    Motoreta arata super bine, ingrijita daca ar fi dupa gustul meu as schimba manetele de abreiaj + frana dar e doar gustul meu, daca tie iti plac aia e :D

  9. Fratello, exista sanse maricele sa fii vinovat pe principiul cine pupa-n poponeata plateste. Daca ai fost suficient de fazan sa nu chemi salvarea in prima secunda cand te-ai vazut imprastiat, iti meriti cu brio toata muia care o sa vina dupa accident.

     

     

    Nu e chiar asa si cu pupatul in poponeata, iar daca te uiti mai bine e in stanga spate pupatul nu e central ca sa fi 100 % el vinovat pentru nepastrarea dispantei.

  10. Iti pui un prieten martor si ii spui ca te-a sicanat dupa care te-a lovit si nu mai este loc de disputa ;) , ramane cel putin 30 zile fara permis + o amenda... si satisfactia noastra ca el probabil nu va mai sicana pe cineva prea curand. Dar inainte de asta vezi ce camere sunt in zona.

×
×
  • Creează nouă...