Sari la conținut

otravel

Membru
  • Număr conținut

    217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de otravel

  1. Multumesc celor cu raspunsuri la obiect. Am un SH 5 de la BMW. Chiar daca unii vor zice ca platesti sigla bla,bla,bla, merita toti banii.Silentioasa,confortabila,materiale de calitate. Acum este cam uzata si vreau sa o schimb.Sistem 7 de la BMW am vazut ca are unele probleme cu etansarea la apa si de aceea vreau sa ma orientez spre altceva. 

  2. Acum 23 ore, KHK a spus:

     

    Hopa, avem noutati! :) Astept detalii.

    Sa-l stapanesti sanatos!

     

    Eu recomand bateria BMW, din ce am auzit la toata lumea este cea mai longeviva, tine 5 ani (daca nu o lasi in ger iarna) fara probleme. Apoi o schimbi tu, nu astepti sa te lase cand ti-e lumea mai draga ca, cum a zis Capone, pica si gata.

     

    Referitor la crashbar... eu stiam ca 2013-2016 era identic, nu am inteles, de ce il vinzi?

    Da. Era un vis mai vechi GS-ul. Si uite ca am gasit unul ptr inaltimea mea. Garda coborata din fabrica, sa joasa, si uite asa ajung cu picioare perfect pe sol.La "C" am o baterie Odyssey de vreo 7 ani si vad ca inca tine. Ptr GS vad ca nu au.Am rezolvat cu Yuasa

    Cras bar-ul nu inteleg nici eu de ce nu vine la prinderi. Pe siteul Touratech scria: ab 2013- .

     

  3. Acum 2 ore, gabyshor a spus:

     

    Eu am avut de luat aceeasi decizie. Am luat 2011, chiar daca lc mi se pare mai frumos.

    Eu am gsa, in caz ca vreti sa va suiti pe ea, dar este si un gs simplu in oras daca e cazu...

    Multumesc gabysor.

    Am mers si cu GSA si cu GS. GSA-ul este prea sus ptr mine. Stii doar ca eu am 1200C care e super ptr inaltimea mea. Doar ca acum vreau si GS. Nu am incercat inca unul cu suspensia cobarata si sau saua mai joasa. Dar am toata iarna la dispozitie sa gasesc unul pe placul meu.

  4. Incearca si Bmw SH. Dintre toate castile purtate este cea mai silentioasa, bine ventilata si cu cel mai accesibil siastem de deschidere flip. Daca system 7 ti se pare scump inca mai gasesti sh 6 evo la pret decent.

×
×
  • Creează nouă...