Sari la conținut

Lone wolf0

Membru
  • Număr conținut

    286
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Lone wolf0

  1. Am vipsit fosta motoreta a nevestii cu plastidip. Fiind incepatoare avea toate sansele sa o scape pe jos si m-am gandit sa o protejez la zgarieturi macar.

    A rezistat foarte bine.

    Am dat-o cu vreo 4 straturi,undeva la un spray jumate.

    In zona picioarelor unde se freaca un pic gamba de carena s-a mai exfoliat dar se corecteaza imediat cu spray-ul.

    Pun si o poza cu motoreta vopsita.

    PS: nu e aia verde:)

    Deci cam 3 spray-uri ar ajunge pt vopsire întreaga

  2. Probleme rezolvate parțial.

    Încă una noua...

    Deci... Bujii NGK iridium.. la rece pornire... Ciuciu. Le uda după două încercări de pornit... Le dau jos, le încălzesc (deci nu le curat sau etc...) Le pun înapoi.. pornire la sfert.

    Pe cartea service scrie NGK CR9e nici decum iridium... Și din cate am înțeles iridium ar fi pentru injecție. Sa fie de vina bujiile cu pornirea la temperaturile de acum?

    Dr menționat... Au o scânteie anemică de Abia se vede...

  3.  

    Posibil sa se fi blocat segmentii pe piston pt ca a stat nepornita mult timp, iesi cu ea pe sosea si mergi vreo 50km cu 80-100 km/h. Daca asta e problema ar trebui sa-si revina dupa ce parcurgi distanta asta, daca e vorba de uzura nu-si mai revine.

    Sa ști cq la asta m-am gândit și eu. Sa fie segmenții lipiți pe pistoane. Ao să incerc sa o alerg câțiva Km încet.

    » Post actualizat in 28 Oct 2017 12:59

    Dar dacă ar fi fost lipiți... Bănuiesc că nu ar fi pornit..

  4. Salut. Azi am reușit să îl pornesc. O mare surpriza URÂTĂ... Ulei scuipat pe furtunul de la gaze... Prima pornire.. o grămadă de ulei... Apoi ușor ușor a mai scăzut... La ture peste 3000 scuipa ulei. Tind sa cred că sunt segmenții de vina. Întrebare.. sa îl segmentez sau să iau alt motor? Alte bătăi troncanituri nu se aud. Scoate fum alb-albastru pe eșapament.

  5. Deci... Carburatoare desfăcute și surprinzător... Erau luna înăuntru... Și fără benzină chiar. :))) Deci... Desfa pompa de benzina și constat că nu baga benzina. Acum,.. caut pompa. :))) Până una alta fac, cum m-a învățat un prieten. Alimentare prin curgere.

  6. Verifica si fisele.

    E pacatos fzr-ul .

    Al meu daca nu reuseam sa-l pornesc din prima se lasa cu lectii de mecanica.

    Devenisem expert la demontat carene, dat radiator la o parte si demontat bujii.

    Alminteri o mobra misto cand pornea

    Azi cred că o ora m-am chinuit sa desfac bujiile. Nu am avut alta varianta decât să dau radiatorul jos...

    Mâine o iau de la capăt. Dat bujii jos, băgat ulei, dat carburile jos...curățate... Daca nici după toate procesele astea nu pornește...inevitabil o bag in service până la primăvară.

  7.  

    In primul si in primul rand goleste benzina veche si pune combustibil proaspat.Eu la un mertan benzinar nepornit de un an am muncit 2 ore sa il repornesc.Clar ca e supra rasuflata benzina.Curata carburatorul,baterie buna,ulei nou ..etc

    Benzina am schimbat-o. Ulei nou. Baterie buna.

  8.  

    Nu e tarziu. Daca s-a uscat tot pe acolo + spalat cu benzina si spray ciuciu compresie. Uleiul etanseaza ansamblul cilindru - piston si atat aspiratia prin carburatoare cat si compresia se apropie de normal.

    Deci... Băgat 10-20 de mililitri de ulei la pistoane.. învârtit sa scoată uleiul afara. Curățat carburatoarele. Cam astea ar trebui sa le fac?

×
×
  • Creează nouă...