Sari la conținut

freak

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de freak

  1. baieti posesori, avand in vedere ca imi refac motoreta aproape de la zero, in urma unui accident de k.k.t, o sa raman cu o gramada de piese pentru cei care simt ca ar vrea sa isi faca o rezerva de asa ceva, fara sa mai fuga pe ebay. Carenele complete, culoare midnight sapphire blue, unele necesita revopseala, altele sunt neatinse, aripa fata (necesita revopseala), unele piese din motor (o sa dau mai multe amanunte cand il desface mecanicul), farurile fata (ambele dotate cu angel eyes, cel pe stanga are niste zgarieturi, dar nu nasoale), semnale si stop spate in satre excelenta, semnal fata dreapta excelent, oglinda dreapta in stare f. buna etc, seaua aftermarket pe gel care are doar o taietura usor de cosmetizat de Darian, de exemplu, etc. Contactati-ma acilea sau pe PM, daca e cazul.

     

    .... :love:

  2. Thunderstorms Lightning:

     

    Angel eyes CCFL +faza scurta(focalizare cu lupa) xenon 6000k+ faza lunga(focalizare cu lupa) xenon 6000k.

     

    Lumina cu 300%(pe fiecare faza) mai multa,fata de halogen,la un consum de energie cu aproape 50% mai mic (260W(65W x4) faza scurta+lunga pe halogen si 140W(35W x4) faza scurta+lunga pe xenon.

     

    Pe faza lunga,citez un amic,care a avut curaj(mare) sa se aplece sa se uite la becuri:ZICI CA IL VEZI PE ISUS :box:

     

    Conform zicalei: 1 poza face cat 1mie de cuvinte ,eu ma opresc aici,concluzia o trageti voi, din urmatoarele 5mii de cuvinte.

     

    dsc8595.jpg

    dsc8598.jpg

    dsc8605.jpg

    dsc8609.jpg

    dsc8613.jpg

    Prea frumos :) :) :D:D

  3. te sfatuiesc sa nu te bagi. Demonteaza bordul, iese relativ usor: demontezi parbrizul, scoti cele doua mufe care intra in bord si o sa trebuiasca sa desurubezi cele 4 suruburi cucare este fixat pe sasiu. Doua ies usor, celelalate doua sunt relativ pain in the ass, dar sunt sigur ca te descurci. Odata scos bordul din suport il duci, impreuna cu kitul de leduri, pe strada Maica Domnului (de la Lizeanu spre Bamboo), treci de OMV si dupa un magazin cu piese auto, situat pe coltul unei strazi, pe stanga ta o sa vezi o bashina de dugheana pe care scrie "Componente Electronice". Suni in prealabil la 0722707008 sau 0212105484 si spui ca vii din partea tipului cu ZZR 1400 care si-a facut bordul acolo. Omul e meseriash. Daca te uiti atent la kitul de leduri, o sa vezi ca sunt extrem de mici. Sa le pui singur inseamna sa petreci ceva timp, e migalos ca draq si iti trebuie un creion de lipit foarte fin. Mie mi-a facut bordul de pe o zi pe alta. A, si ca sa te enervezi bine, o sa iti spuna ca iti dadea el aceleasi leduri la 2 RON bucata :P Si sunt 13 parca toate. Dar rezultatul face toti banii, totusi, se vede senzational noaptea.

     

    L.E: shit, am uitat ca esti in UK :laugh:))))))) dar ma rog, e bun tutorialul si pentru baietii din Ro care au.

     

    Da super tare mia placut mai ales faza cu 'o sa iti spuna ca iti dadea el aceleasi leduri la 2 RON bucata :)' marfa .Mersi fain poate mai pui ceva poze cu bordul.thanks

  4. uite si o poza cu bordul cu lumina schimbata. Facuta cam de cacao, cu telefonul, dar asa, ca idee. O sa pun unele mai profesioniste curand.

    Superrrr pozele cu monstrii :P

    Am luat shi eu KIT ul pt bord, cum a fost sa schimbi ledurile shi cat timp tzia luat domnule Carturar?

  5. Eu m-am razgandit o fac tipla si pun si cateva aftermarketuri pe ea si o vand ....trec pe HD.O zi buna.

    adevarul ca de la o varsta tre' sa o lashi mai moale ... uite avem un camarad care vrea sa se pensioneze are 60 de ani 'multzi inainte ' e de admirat are un R1 un SP2 shi pentru touring un X11 ... and is very quick on the bends

  6. am reusit azi sa montez si led-ul in RAM Air. M-am cam chinuit, ca e spatiul mic sub prabriz, dar am dovedit, in final. Oricum, doar noaptea efectul este full, ziua nu sunt sanse, decat angel-eyes razbesc pe lumina

    Uauu man arata bestial tzineo tot asa .Am luat shi eu seat-ul cu gel de la Kawi shi sunt super multzumit.Ma pregatesc de o cursa lunga pt la vara .Bafta

  7. Din pacate a trebuit sa l bag la iernat imi este teama sa nu se crape cadrul de la frig ;) JOKE ... a fost doar un scurt apropo la unii care viseaza sa fie ' FERICIT ' -ul detzinator al unui zx14 shi din complexitate se baga precum chilotzii aici pe topic :wave: .

    am cumparat niste manere incalzite pt Zx , am vreo luna shi.. de cand tot zic ca le montez deocamdata nu e asa de frig aici . Desigur cum se lasa mai rece trebuiesc montate pana atunci merge shi fara ,iarna trecuta am rezistat fara .Multa bafta la detzinatorii reali de ZX14 shi asphalt uscat ;)

  8. ;) Am avut un zx9r 2002 =am pus pe bord peste cei 8000 de km inca 12 000 fara probleme ...

    Acum detzin un ER 500 avea 16 000 km cand lam luat , acum are 39 000 km in afara de service ul regulamentar shi o inlocuire de kit ambreaj + cablu( fiind o motocicleta mai mult folosita in orash e normal) in rest fara probleme...

    Si bineintzeles un Zzr1400 de nou cu 20 000 de km acum pe ceas fara probleme ....

     

    ;) LET THE GOOD TIMES ROLL

  9. M A R E P R O B L E M A , SE PARE CA AU GASIT CADRUL FISURAT SI SE PARE CA NU SUNT SINGURUL

    CEI DE LA KAWASAKI AU SPUS SA STAU LINISTIT CA SUNTEM CAM 27% IN ACEASTA SITUATIE SI NU SE POATE CA SA NU NE DASPAGUBEASCA, EU SPER SA REUSESC SA RECUPEREZ MACAR O PARTE DIN BANI,NU AS VREA ALTA NOUA PT.CA NU CRED CA MAI POT SA ALERG CU NICI UN ZZR1400 "STAI LINISTIT CA DACA MERGI INCET TOTUL ESTE OK" CUM POTI SPUNE ASA CEVA? :bounce: NU AM DAT TOTI BANII MEI PE CEVA CU CARE "SA MERG INCET"

    SPER SA NE STRANGEM FORTELE SI SA REUSIM SA NE LUAM BANII INAPOI PE "CAZANELE"LA CARE AFISAJUL DIN BORD ORICUM SEAMANA CU CEASURILE ALE CHINEZESTI ALB/NEGRU IAR OGLINZILE SUNT CA STEAGURILE AMERICII (NU SE PLIAZA NICI CU CIOCANUL)

    NU VREAU SA CRED CA AM MANCAT CAPSUNI CU PAINE 2 ANI PT. UN CAZAN CARE SE RUPE IN DOUA SI SINGURA SOLUTIE IN AFARA DE SUDURA (CARE NU ESTE DE JOACA TINAND CONT DE VIBRATIILE CARE SUNT LA VITEZE F MARI) AR FI SA MERG INCET. CE????????????? :rock: :D :( :P :lol: SCRIE IDIOT PE FATA MEA?ORI POATE DA DACA AM CREZUT CA, KAWASAKI ESTE UN NUME SI NU O GAURA DE poponeata PE CARE O TRAG TOTI!

    ASTEPT DE LA VOI NU COMPASIUNE ,CI SA DEMONSTRAM CA NU SUNTEM LASI, SI EGOISTI,SA INCERCAM SA FACEM CEVA,SA REUSIM SA NE ADUNAM FORTELE SI SA PROTESTAM ,SA SPERAM CA CEI CARE SUNT IN MASURA INCEP SA IA NISTE DECIZII SI IN FAVOAREA NOASTRA ,ASTEPT CEVA ACTIUNE (CRED CA MA FAC MANGA IN SEARA ASTA) :lol: :D :D :bow: :moto: :nono: :hug: :ok:

     

     

    Hmm nasol , dar daca esty in garantzie o sa schimbe cadrul cam atat stiu eu.Eu il controlez pe al meu periodik am deja 16000 km deocamdata e ok.KAWASAKI RULEZZZ

  10. Salut si eu cu respect detinatorii :P , am si eu 8 intrebari:

    1.Locul pasagerului este mai generos/confortabil sesizabil fata de Hayabusa, (saua fiind mai turing)?

    2.Locul pilotului este mai confortabil si/sau mai putin sportiv ca la Hayabusa (saua fiind mai turing), va simtiti mai bine pe ZZR sau "tanjiti" dupa locul gen monopost al Busei pentru look si pozitie?

    3.Se simte inertia maselor in mod deranjant in curbe, datorita greutatii mai mari,fata de SS-uri...?

    4.A mers cineva si cu Hayabusa, sa poata face o paralela de drive-test reala si obiectiva?

    5.Pozitia este mai turing/ridicata fata de Hayabusa?(asa citisem in reviews) se simte la drum nevoia de spatiu mai mult aplecat "in motor"?

    6.Are vreul posesor gabaritul/ inaltimea in jur de 100kg si 2metrii?Cum se simte pe ea, dupa 200-300 de km de mers?

    7.Ati putut sa faceti drive-test cu ea inainte de cumparare(United-motors de ex)?

    8.Cea mai importanta intrebare (d.p.d.v al meu):Ce v-a facut sa alegeti ZZR ul fata de Busa? ABS-ul optional pe ZZR si ne-optional pe Busa a fost un factor important si decisiv?

     

    Astept cat mai multe si detaliate opinii, sa mai imi calmez dilemele nocturne psihice, in alegerea mea intre cele 2 motociclete (ZZR si Busa) fiind singurele carenate pe care am loc, pentru oras pastrez si nakedul GSR actual ca scuter :lol: si cine stie poate voi intra si eu in curand in club :(

     

    Multumesc: :D :bounce:

     

    Tytus noi deja am vorbit face2face la Snagov shi deja cunosti opinia mea................. ZZR1400 Rulezzzz.da intradevar SHAUA aia cu GEL face totzi banii pe bune am 16.000km cu 14 shi credetzi ma face totzi banii.

     

    Bafta :rock:

  11. pai avem si noi, la Romania :blink: Mentionez ca poza e facuta de prietena prietenului iar mie se stie ca imi plac numai femeile :)))))))))

     

     

    :) Ya man that i was talking about it .TOP MAN' Carturaru'.numai vezi ca eu am omis sa precizez faptul ca poza e facuta de nevasta mea .dar nu mai conteaza.ZX 14 RULEEZZZ

  12. OK Carturare, poate ai dreptate ,dar ia vezi pozele mai in detaliu, unul este solid si chel iar celalalt subtirel si cu parul lung .........sunt si ei oameni inteleg dar eu sunt putin homofobic mai ales ca in Anglia este legalizata treaba baieti

    Pt. toti cei normali vreau sa ne vedem la Sinaia ca la Brasov deja miroase a ¨ C...T ¨

    Ce ziceti de sambata viitoare?

     

    Si inca o ¨mica¨ problema ,am fost chemat de cei de la kawa pt. o verificare de rutina si se pare ca nu sunt singurul,au spus ca au niste segmente de verificat.Sunt programat Marti la o verificare ,nu au dat mai multe informatii,sunt cam ingrijorat,.......... :D

     

    Colegul 'fericit' sunt in Sinaia deja ... dar tovarashul meu din pacate e in Pitesti altfel o puneam de una mica in 3 daca te tzine kaka :kiss: .FUCKIN' WANKER.

     

    Daca zzr ul tau e 06 07 atunci ii veriica astia torque ul de la suruburi care strang cadru daca nu cumva sunt 'over torque ' shi daca sunt le slabesc shi apoi verifica cadrul de fisuri shi daca e fisurat ai pusooo ..... e ca shi cum ai avea anusul fisurat :D shi inca o data pt capshunar :)

  13. sti pe cineva care poate face asta? :moto:

     

     

    sau stii pe cineva care si-a facut asta la motorul lui?

    cat despre vanzarea pc3 nu este cazu ca in forumul pe care iti multumesc ca l-ai trimis se vorbeste la un moment dat de soft pentru motoarele fara secondary butterflies! asa ca poate merg ambele si are si mai multa putere! poate compensez lipsa de cuplu la turatii mici!

    multumesc si bafta! :ok:

    e bine sa pastrezi PCIII daca scotzi flies urile o sa ajute considerabil din cate am intzeles eu.cat despre incalzire parearea me a e mai bine un ventilator aditzional.

     

    BAETZIII haidetzi la BV facem o mica adunare de ZX14 URI .eu sper sa ajung cu bine sambata am un pic de parcus cam 1600 de mile eu shi cu 'tovarasul' meu din poza.LET THE GOOD TIMES ROLL

    post-8265-1217450788_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...