Sari la conținut

viorel_dumitru

Banned
  • Număr conținut

    301
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Campulung
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    First Bike Formula XF
  • Numar Moto
    AG-20-LBL
  • Club
    Nu am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra Hoinar

Vizitatori Recenți Profil

764 citiri profil

viorel_dumitru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din ce an este? Km sunt reali? E cumparata de noua de tine?
  2. Ma amuza teribil expresia asta. Astia nu fac nimic cand se trag tepe de miliarde. Chiar crezi ca vor face ceva?
  3. Mi se pare periculos lantul acela. Nu a avut nici o aparatoare? Pana si chinezaria mea de FB are aparatoare la lant .... LE: Da, modelul tau avea aparatoare: Ar fi bine sa cauti si sa o montezi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca pe la 80-90 km/h iti prinde pamtalonii acel lant ...
  4. Perfect. Din pacate nu pot decat peste 2 saptamani. Ai facut drumul dintr-o bucata?
  5. Intelegeti ce doriti. am spus ca nu merg neaparat low budget. Adica chiar daca dorm la cort, nu o sa ma "abtin"de la anumite cheltuieli. Asta nu inseamna ca ce care vor merge cu mine vor trebui sa cheltuie la fel ca mine. Titlu l-am pus cum sa zic ... adica cei care vor merge nu vor cheltui mult. Desi dupa cum spuneam singur voi merge mai mult ca sigur! » Post actualizat in 04 Jun 2015 16:20 Cu preturile nu stiu ce sa zic, poate ai dreptate. Dar cu caldura cred ca te inseli. Imi e teama ca va fi apa rece. Eu vad temperaturi intre 15 si 26 de grade ceea ce nu mi se pare foarte cald. Ia uita-te mai jos: » Post actualizat in 06 Jun 2015 15:43 Deci , nu se baga nimeni? Mai sunt 2 saptamani ,.. hai ca nu e asas cald!
  6. Dormitul la cort are farmecul lui. Unii oameni (printre care si eu) il prefera celui la hotel. Cineva spunea mai sus 20 de euro la 4 pereti. Ei bine intre 4 pereti stau tot anul. Nu vreau sa stau in concediu tot intre 4 pereti. Vreau la cort. Viata la cort are mult farmec. Referitor la mancare: cine a zis ca imi iau conserve? In nici un caz. De mancat voi manca la local. Insa de dormit NUMAI la cort. Si nu din pricina neaparat low budget. Titlu era pus ca sa mai atrag pe cineva sa mearga cu mine (sincer nu imi place sa merg singur. Desi imi e teama ca tot singur voi merge.
  7. Amatori de cort nu mai sunt? Care aveti concedii dupa 20 iunie si vreti sa ajungeti in Thasos?
  8. In campingul de la Veliko a stat cineva? E cat de cat safe? » Post actualizat in 01 Jun 2015 14:54 Si inca o intrebare: in Thasos se plateste ceva de plaja? Adica plaja e gratuita, sau trebuie inchiriat sezlong ceva?
  9. Tocmai asta e ideea sa faci calculul la centima si apoi sa iti iei ceva peste. Daca nu calculezi totul la centima, de unde stii cat sa iti iei la tine? Eu personal plec cu 500 de euro, ca sa am in caz de ceva probleme. » Post actualizat in 01 Jun 2015 11:44 O sa incerc sa evit autostrada. Nu ma prea avantajeaza la 100 km/h!
  10. Bun, deci in Grecia nimic. Oricum la 100 km/h cat poate mobra mea nu ma avantajeaza prea mult autostrada. Dar in Bulgaria nu se plateste vigneta? Nu se plateste podul de la Ruse?
  11. Nu se plateste Vigneta in Bulgaria? In Grecia nu? Stiam ca se plateste ceva pe autostrada.
  12. Tura se mai poate reduce financiar. Eu am ales sa am si electricitate in cort, dar cine nu doreste mai economiseste 30 de euro. Apropo, pentru cei care ati fost in Grecia si Bulgaria, ce taxe sunt (pentru motocicleta)? De asigurare nu cred ca am nevoie (am asigurare la Euroins iar pe spatele ei - pe cartea verde - scrie ca e valabila in Grecia si Bulgaria).
  13. Da, dar transport la autocar. Acolo iesi mai ieftin. Si nu uita ca la 200 de euro ai numai transport+ cazare.
×
×
  • Creează nouă...