Sari la conținut

Paca

Super Membru
 • Număr conținut

  4.588
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Paca

 • Rang
  Certified keyboard biker

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  BUcurESTI
 • Carnet moto din
  2080
 • Motocicleta
  hoit
 • Numar Moto
  patrat
 • Club
  Hater

Informații profil

 • Interests
  Rock , pizd.a si cartofi prajiti

Vizitatori Recenți Profil

1.201 citiri profil
 1. Paca

  Achizitie masina SH neinmatriculata in Ro

  Pai in cazul asta pica pe cel care ti-a dat fiscalul . Nu vad de ce ti-ai mai facut griji
 2. Paca

  Totul despre ACTE SI INMATRICULARE

  Am incercat ... Bine ca ai rezolvat ...asta-i esenta
 3. Paca

  alfa, 159, benzen

  Sunt in aceiasi dilema ...nu neaparat de un model de suflet . Dar inconsistenta astora de la guvernare / primarie , ma pun pe hold pana anu viitor cand tre sa dea ceva ... Este pacat sa iei o masina si sa nu te poti bucura de ea prin bucale peste 2-3-4 ani .
 4. Paca

  MotoVloggeri Romani

  Apropo de ploi... Nu stiu daca mai am filamarea , dar am prins o ploaie pe A3 , incat am decis sa ma opresc sub un pod. Majoritatea turismelor erau oprite cu avarii pe banda de urgenta .Dupa ce a trecut un tir pe langa mine cu avarii si maxim 30 la ora ...razant , am decis ca mai safe este sa merg in spatele cuiva ... Am prins alt tir care mergea tot asa ...si pas pas am mers dupa pozitiile lui ...ca atat vedeam ...niste pete rosii. Nu a durat mult ...sa zic 15 minute , dar groaznic In Bucale era aproape uscat :)))
 5. +10 pentru initiativa si + 20 pt Marcel Eu astept promotiile din februarie-martie :)))))
 6. Paca

  Totul despre ACTE SI INMATRICULARE

  Daca nu gasesti raspuns aici , sunt pe FB niste oameni de prin Targoviste care am vazut ca aduc mobre mai deosebite din Canada. Poti sa le pui o intrebare .
 7. Paca

  All about LEDs

  Da dar micsoreaza si capacitatea generatorului , recalculeaza grosimea firelor...etc . Adica ajungem de unde am plecat cand toate vor fi tande / pe mande :)))) Intotdeauna , pentru produsele standard dedicate consumerismului , va fi loc de mai bine in functie de evolutia tehnologiilor
 8. Maine, poimaine , ma astept sa vad pi..de imbracate in burqa Ati f...t si topicu asta ...huaa...huaaa
 9. Paca

  E viitorul electric?

  Nu te obliga nimeni sa ai masina !!!
 10. Paca

  All about LEDs

  Orice interventie neomologata asupra autoturismului se sanctioneaza conform legii. Dar cum spune colegul...sansa sa te prinda melețeanu cu RAR dupa el este mica ( ca nici melețeanu nu este ''omologat'' sa-ti zica el ce si cum dpdv tehnic ...doar cei abilitati )
 11. Paca

  Intalnire motociclisti de tastatura

  Ia bre ...fa-i o revizie , intinde-i lantzu si gata ...ai cu ce sa-ti rezolvi problemele cu forumu asta rau si hain !
 12. Paca

  E viitorul electric?

  Da dar acest Grapheno este facut in exclusivitate de o firma din spania . Pana nu devine uzuala sa o poata fabrica si chinezu si rusu , nu avem nici o sansa sa beneficiem de aceste baterii decat poate pe modele exclusiviste .
 13. Paca

  E viitorul electric?

  Era anuntata o fabrica de prin 2016.... Tot anuntate, mai sunt cateva tehnologii revolutionare de storage insa nimic viabil si palpabil pana acum . De asemenea supercapacitorii facuti cu laser au fost anuntati ...dar inca nimic concret pe piata . Probabil ca o sa apara ceva cand piata de desfacere se va mari considerabil . Cert este ca tehnologii exista de mult timp cu rezultate excelente zic ei . De ce nu au fost inca implementate ...nu stim
×