Sari la conținut

romanady

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de romanady

  1. Eu am tobe sport omologate si cu db killer in ele sunt aproape la fel de silentioase ca evacuarile stock si nu am avut probleme cu nimeni, in schimb daca nu ai db killer pe tobe se considera "use on track only" deci nu vei trece rar-ul. Vezi poate gasesti sa cumperi db killere-le separat.

  2. Fost proprietar de transalp 650. Am avut caz cu un termostat blocat inchis si altul blocat deschis. Ia motoreta rece, da-i o pornire si tine mana pe radiator. Daca radiatorul este cald si acul nu este la mijloc, inseamna ca nu mai inchide cum trebuie. Mergi lejer pe termostat de matiz / tico, au aceleasi dimensiuni si temperaturi de deschidere.

  3. Salut, iti recomand daca ajungi pe la Milano sa vizitezi Monza (cu tot cu circuit), pentru cazare cauta "Ostello Costa Alta". E  fix langa circuit si e chiar frumos. Duminica se organizeaza track days deci ai ce vedea si pe acolo.

  4. Salutare, am o problema ciudatica, poate a mai patit cineva si stie ce ar fi. In prima faza am zis ca e lantul distributiei dar in momentul in care are un consumator electric (faza lunga semnalizari, frana) diapare bataia ceea ce ma duce cu gandul la ceva problema pe incarcare. Atasez un clip cu buba 

     

    Multumesc frumos

  5. Acum 3 ore, john17 a spus:

    M-a amuzat copios faza cu piesele sh pt variatoarele de faze. Cum tot au obiceiul să pice, e clar că alea sh sunt perfecte, doar au fost date jos de pe motoare cu maxim 30kkm (bo$$)! :lol:Am auzit cä au băjeții și plăcuțe de frână sh tziplă, ba chiar și ulei și filtre din alea bune, din Jermania! :crack:Mă și mir cum de pune lumea la celebrele N47 de la bmw piese noi la distribuție, la câte bmw sunt în dezmembrări, majoritatea tziplă și bușite nițel (în parcare, echivalentul căzutului de pe cric la moto, cu capotele pe parbriz și toate airbagurile pocnite), imposibil să nu se găsească niște distribuții sh care să nu zornăie...

    Cand am scris de variatoare m-am referit strict la solenoizi. Nu compari un rahat de solenoid cu distributia si uleiu. Mai dau o solutie ca sa nu se supere lumea pe mine, le poti comanda de pe ebay.com dupa coduri: admisie -> gm 12655420 si evacuare -> gm12655421

  6. Pe scurt: mergi pe 2.2 daca nu vrei 1.8t. Este ieftin de cumparat dar gasesti mai greu.

    Posibile probleme: distributie lant (schimbi tot kitul), solenoizi variatoare ( le gasesti in dezmembrari daca pica), senzor pozitie axe cu came, probleme blocare deblocare volan (din cauza sistemului star/stop al motorilui fara cheie), daca e pana in 2008 trebuie verificat ce lichid de servo directie are (se recomanda ceva de la tutela), cu jante de 19 am auzit / citit ca pot hali cauciucurile fata grav (se rezolva cu o geometrie)

  7. Acum 1 minut, john17 a spus:

    Aha, n-ai auzit bancul cu posesorul de passat?!? Care cica ar mai fi mers mult si bine, mai avea 1/2 de rezervor cu motorina. Dar i s-a terminat uleiul! :lol:

    E39 525d (si 530d)  automat are cea mai mare mizerie de cutie de viteze vazuta vreodata, un "chef d'oeuvre" de la gm! Se dau astea ca painea calda din dezmembrari cu 8-900 euro, mai mult decat platesc breakerii de obicei pe donator. Si e rara avis una functionala in mintile ei.

    A, daca tot am ajuns la bancuri si oricum mi-am consumat cota de postari pe ziua de azi, mai era unul: cica sa ai o Alfa e ca si cum ai fi insurat cu o curva! :crack:

    Unele e39 diesel au zf-ul care e o cutie mult mai buna. Eu am intr-adevar gm-ul care merge destul de ok dar a fost schimbata in trecut de unul din proprietari si eu o tin din scurt cu uleiul si filtrul.

  8. Acum 10 minute, l.u.v a spus:

    Asta din postul 67 ti-ar fi placut? :-))

    O stiu, am citit topicul cand ma interesam de modelul asta, ar fi fost superba daca era dric imi iau cainele peste tot in concedii :)

  9. Chiar acum, Ice-D a spus:

    Am si eu o intrebare, de ce isi cumpara romanu masina diesel, in conditiile in care, o turbina este 1000 euro si de cele mai multe ori, salariul lui este pe  jumatate(daca e si atat)?  Sa mai vorbim de fap si injectoare? Unde este asa zisa economie?

    Pentru ca au fost intr-avar niste motoare dieasel foarte fiabile si economice - 1.9 tdi pe pompe duze. De atunci dieselurile s-au complicat si oamenii au uitat sa se adapteze. Anul trecut am vrut sa iau din Ro un e39 2.5 benzina automat si am cautat mult si bine ... nimic ... 0 asa ca m-am multumit cu 2.5 d

  10. Acum 4 ore, mihaio07 a spus:

    Asa papa john, pe tine te asteptam.

    Ce probleme are 3.2-ul? Chestii banale gen consum de ulei si antigel? Sau treburi mai serioase?

    Cat despre 1.7 vs 2.2, nu prea imi explic cum 2.2-ul scoate mai putini cai, desi ambele sunt turbo.

     

    Eu din ce stiu la 2.2 si la 3.2 sunt posibile probleme cu distributia. La ambele e pe lant, dar se duc dracu ghidajele in timp care sunt de plastic.

    Acum 2 minute, john17 a spus:

    Colegului care zice de 1.8 cu performanțe de 3.2 îi amintesc zicala "there's no replacement for displacement!" Probabil imi va răspunde că viața fără turbo e pustiu :D

    Ai fi surprins ce poate face un turbat resoftat. Intr-adevar nu o sa raspunda la fel de liniar ca un motor de capacitate mai mare. este un compromis totusi, parerea mea e ca merita din plin avand in vedere costuri intretinere, fiabilitate, impozite samd

  11. Salut. 2.2 nu este turbo, are variatoare de faze pe axele cu came. Am avut brera 2.2 si intr-adevar este slabut dpdv dinamic pe caroseria aia. Probleme am avut cu variatoarele dar a fost un easy fix plus diverse erori minore pe electrica carora mecanicii nu le dadeau de cap(daca esti din bucuresti recomand bogdan tzivvi - peforum alfa). Iti recomand un 1.8 este generatie mai noua, euro 5, dar vezi ca si ala papa multicel, mai mult decat 2.2. Pe exterior 2.2 consuma un 7.5-8 la mers legal, 1.8 cam 9. La 1.8 poti sa ii faci un soft (vezi Iluzoriu tot pe forum alfa) si scoti performante de 3.2 din el. Bafta la alegeri, inca sunt niste masini frumoase si interesante de condus.

  12. Daca mergi pe Transalp (si cam orice alta enduro touring) iti recomand sa iti iei un parbriz foarte inalt sau sa il scoti complet. Eu la 1.85 folosesc parbriz touring givi + deflector. Daca scot deflectorul tot aerul imi este aruncat in casca si ma scoate din minti de la 80km/h in sus. Cu parbrizul stock e mai ok dar tot imi arunca aerul in piept / gat.

  13. Ok, Mersi mult Sandu

    » Post actualizat in 22 May 2015 07:56

    Am gasit pe ebay la chinezi bord de hornet dar din cate vad arata aproape identic cu cel original.

    http://www.ebay.com/itm/Speedometer-Speedo-Gauges-Tachometer-For-Honda-CB600-Hornet-CB-600-2004-2005-New-/321625313162?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ae25ccf8a&vxp=mtr

     

    ati vazut careva live asa ceva?sau ati comandat?

     

     

    In banii astia nu cred ca renteaza sa iei + ca asta sigur nu e OEM (de obicei daca in descriere apare cuvantul "for" inseamna ca produsul nu e original).

×
×
  • Creează nouă...