Sari la conținut

Little Brother

EX+
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Little Brother

  1. Acum 1 saptamana am patit si eu acelasi lucru. Mi s-a ars siguranta principala.. singura de altfel. De ce s-a ars? Nu stiu. Am schimbat siguranta, si a pornit fara probleme.. fara sa se arda din nou. Deci... nici un scurt. Dar partea amuzanta e ca m-am uitat in manualul motocicletei: siguranta poate sa se arda din senin!! Fara nici un motiv. Efectiv se arde. Asta era scris in manual. Deci, daca ti se arde siguranta, fi fara griji, se poate intampla fara nici un motiv.
  2. La 30 euro http://www.louis.de/_207740bfbc098241ef83e...2&anzeige=0 ..si mai era unul mai simplu si mai ieftin doar ca nu-l gasesc. Stiu ca l-am vazut in catalog.
  3. Piratule, nu ma ajuti Daca e prea mare o unfla vantul pe sus si nu e bine iar daca e sa-mi iau alta motocicleta si sa nu se potriveasca marimea, ata ete, iau alta. Deci, o marime...? Anybody?
  4. Salut, Vreau sa-mi cumpar o husa pt GS-ul meu si nu stiu ce marime sa cer. Imi puteti da niste marimi si eventual niste marci?
  5. Am atasat o pagina din manualul de utilizare referitor la ON, RES si PRI. Cat despre manuale, nu s-a schimbat nimic major din 89 pana in prezent. Deci, il poti folosi linistit pe cel din '97.
  6. Cele de care ziceam sunt noi. Dar nho... asa o fi. Nu ma bag in discutii care ma depasesc Oricum.. it suck.
  7. Nu stiu ce sa zic de adus dar, in Brasov la un magazin sepcializat chiar au oferta de pret pt un GS500: pret cu TVA 4.780 € iar pt un GS500F: pret cu TVA 5.574 € ambele din 2007. Daca oamenii vand banuiesc ca nu sunt probleme cu inmatricularea
  8. Deocamdata atat am gasit despre frana. Mai caut prin manuale.
  9. Sper sa-l ai in format electronic Ma descurc in franceza deci, daca ai putea sa mi-l trimiti, as aprecia. Multumesc.
  10. Ideea e ca manualul de utilizare (owner's manual) il am in germana (pe hartie) iar in format electronic tot in germana il gasisem pe net.. Nu ca nu as stii sa merg cu motorul dar orisicum ajuta. Manualul de service, tot asa, doar variante mai vechi dar, zic eu, sunt bune si alea. Nu s-a schimbat mai nimic esential.. Manualul de utilizare, daca nu sunt prea multe pagini de scanat si este in romana sau engleza, mi-ar prinde bine. Multumesc.
  11. Xeroxat si trimis prin posta cu plata prin ramburs... s-ar putea? Imi incerc si eu norocul...
  12. Buna intrebare pentru ca si eu am un GS500F din 2005. Tot ce am eu e asa: Suzuki GS500 service manual modele '90 - '99 Haynes servuice manual pt Suzuki GS500 modelele '89 - '97 si o revista de service pt Suzuki GS500 modelele '89 - '97 dar in spaniola Gasesti ID-ul meu de mess in profil daca vrei sa ti le trimit. Nu stiu daca vreuna din carti se aplica si la modelele noastre. Din cate am citit eu, bag de seama ca da. Daca mai ai si tu ceva sau gasesti ceva legat de GS500F as aprecia daca mi-ai da sa am si eu
  13. Pentru asta exista www.anpc.ro. Te duci frumos si completezi formularul de reclamatie online. Atasezi cat mai multe acte scanate ca sa aiba oamenii aia ceva la mana. Astepti cam 1 saptamana pana te va suna cineva sau iti va trimite o scrisoare de la OJPC sa iti spuna ce s-a constat la fata locului. De obicei te suna. Fie iti zice sa mergi sa ridici banii, fie ca le-au dat o amenda lu aia de nu o a mai faca asa ceva in veci, fie sa mergi peste 5 zile lucratoare la ei sa iti ridici produsul.. oricum, e bine. Crede-ma, e testata! Succes!
  14. Nu merge sa dai actele la o firma care se ocupa de asa ceva si sa iti faca RAR-ul? Cei de la astfel de firme ii cunosc pe domnii ingineri de la RAR si merge mai usor. Eu asa am facut, am apelat la o astfel de firma, m-am dus cu baiatul de la firma la RAR la prima ora inainte de deschidere, m-a bagat prin spate, au facut pozele la serii si ATAT. Nu au stat ei sa se mai incurce cu verificari si alte chestii. Nici nu credeam ca se pricep la motoare. Incearca si asa. Pentru o suma oarecare de bani probabil nici nu trebuie sa mergi cu motorul la RAR ca doar nho, traim in Romania.
  15. Buna intrebare. Eu am una din 2005 si chiar imi puneam intrebarea asta. Naked? Credeam ca sunt doar carenate de cativa ani incoace S-o stapanesti sanatos!
  16. Ce parere aveti de castile UVEX in general, si in particular de modelul Boss 525 (www.louis.de)?
  17. Am vazut multe topicuri, bloguri si oameni nemultumiti pe tema calitatii (castilor) First Bike. Concluzia lor e sa nu cumparati produse (casti) First Bike. Da un search pe Google.ro cu "casca First Bike" si vezi ce apare.
  18. Ce pot sa spun e ca eu acum 3 saptamani am dat 3000 euro pe un GS500F din 2005 cu 15.000 KM. Deci.. acum ce pot sa zic.. fac 500 euro carenele alea
  19. As vrea noua, pentru un Suzuki GS500F (din 2005). Daca e SH, sa arate bine, fara deteriorari.
  20. Stie cineva de unde pot cumpara sau cine se pricepe in a fabrica .. o invelitoare pentru rezervor? Exemple: Pe langa ca protejeaza rezervorul de zgarieruri si toate cele, arata si bine. Plus ca e mai usor sa atasezi o geanta, pentru un drum mai lung fara a exista riscul de a zgaria rezervorul. Multumesc.
  21. Stie cineva de unde pot cumpara sau cine se pricepe in a fabrica .. o invelitoare pentru rezervor. Exemple: Pe langa ca protejeaza rezervorul de zgarieruri si toate cele cred ca arata si bine. Plus ca e mai usor sa atasezi o geanta, pentru un drum mai lung.
  22. Frumoasa "formula" pentru vremea din BV. Oricum, a inceput si aici sa se incalzeasca.. 10 grade Am sa incerc atunci sa dau de un posesor de GS500 din Brasov sau moldova.. sau din alte zone in care exista termenul de "foarte frig" Daca zici ca e normal jocul, e OK. M-am linistit.
  23. Salut. Am o mica nedumerire. Am un GS500F si acceleratia are un joc pe orizontala sa zicem de 2-3mm. E ceva normal la modelul asta sau e ceva neinregula cu ea? Aveti acelasi joc si voi? E cam incomod la condus ca-mi tot "aluneca" mana cu tot cu acceleratie ba in stanga ba in dreapta O alta intrebare, cat de greu porniti motorul pe vreme foarte rece? Am citit pe diferite forumuri ca e oarecum ceva normal pt acest model. Eu imi tin motorul in garaj, si cu ce vreme a fost saptamana trecuta (eu din BV), ieri am vrut sa-l pornesc dupa vreo 10 zile de stat si a pornit foarte greu. Voi aveti problema asta? Sper sa vina odata primavara sa ne vedem pe sosele. Deocamdata sunt semne bune Numai bine.
  24. Am gasit un produs special pentru casca: Supertooth Moto Din pacate nu are distribuitori in Romania doar prin vecini: Franta, Germania, Ungaria, etc. Daca gasiti un mod de a aduce acest produs in Romania sa ma anuntati.
×
×
  • Creează nouă...