Sari la conținut

???

Super Membru
  • Număr conținut

    666
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

1.118 citiri profil

???'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Chiar că e funny.... unii rămân la fel. Ca idee, cu ani in urmă am recunoscut şi lăudat performanțele tehnice ale bmw, am ironizat puțin atitudinea deținătorilor, prețul exorbitant si designul GS-ului, cu care tot nu m-am obișnuit (adică tot nu îmi place motorul boxer, mai ales dacă are și roșu pe el). Acum m-am hotarât să trec peste aspectul estetic și să îl încerc o vreme, să văd dacă merită confortul dat de cardan, accesorii, electronica și, mai ales, service-ul de reprezentanță. Nu mai am nervi să caut mecanici pt Aprilia mea... Mai ales că a îmbătrânit. Cam astea sunt motivele pt care vreau să iau un GS .....și pt. că nu am găsit un Triumph 1200Tiger XCX sau XCA corespunzător. Baftă maximă și asfalt uscat!
  2. Salutare, lume bună! Cred că a venit vremea să intru și eu în rândul deținătorilor de bmw, adică să renunț la unsul lanțului și învățat mecanică pe propria capră. ... Dar cum nu prea știu multe despre prețul acestor mobre, vreau să văd dacă fac o alegere bună. Știu că pe forumul ăsta sunt câțiva băieți de treabă, pricepuți în domeniu și le adresez următoarea întrebare: Cam cât merită un BMW R 1200 GS, din 2016, 25000 km, service-at la reprezentanță (în România ), cu cele trei pachete și crash bar motor? Baftă maximă și asfalt uscat! Salutare, lume bună! Cred că a venit vremea să intru și eu în rândul deținătorilor de bmw, adică să renunț la unsul lanțului și învățat mecanică pe propria capră. ... Dar cum nu prea știu multe despre prețul acestor mobre, vreau să văd dacă fac o alegere bună. Știu că pe forumul ăsta sunt câțiva băieți de treabă, pricepuți în domeniu și le adresez următoarea întrebare: Cam cât merită să dau pe un BMW R 1200 GS, din 2016, 25000 km, service-at la reprezentanță (în România ), cu cele trei pachete și crash bar motor? *Între timp am aflat că motoreta a fost vreo 10 luni pt test ride la reprezentanță, timp în care s-au parcurs 12000 km. Baftă maximă și asfalt uscat!
  3. Salut tuturor!!! Cum anul acesta nu prea cred că voi pleca în concediu, mă gândeam să dau ture de week-end, pe la întrunirile moto.... Intru iar pe motociclism.ro și..... În loc să fie un spațiu unde să se închege prietenii, majoritatea se apucă de băgat bățul prin gard, de criticat și miştocăreală. Cred că ăsta e spiritul motociclismului românesc neaoș. .... Cu ceva timp în urmă am fost și eu prins în jocul ăsta ....dar timpul și firele albe din barbă m-au făcut să las orgoliile deoparte și să apreciez alte valori. În altă ordine de idei, este undeva o listă cu toate întrunirile pe 2019? Subliniez că nu sunt fan al cluburilor și întrunirilor, trec pe-acolo doar să admir motoarele și, dacă găsesc vreun tip înțelegător, îi cer să mă lase să urc pe mobra lui, să văd dacă mi se potrivește. Niciodată nu am stat mai mult de 2-3 ore, doar cât să văd mobrele, să beau un suc sau poate să mănânc ceva, dacă nu am apucat pe drum. Dar ceea ce am constatat, la toate festurile organizate, este că am plătit intrarea pentru o zi întreagă, chiar dacă spuneam că arunc doar o geană și ies (în afară de cele unde era gratis), iar mâncarea și băutura aveau prețuri de....Vama Veche. Asta este! (Am dat și 3,5 euro pe o sticlă de apă plată, dar în alte condiții și nu am făcut reclamații). (Doar am înghițit in sec si m-am zgâriat pe ochi ) Intervenția mea poate că este offtopic, dar văd că aici se inflamează chiar și cele mai calme persoane și mă gândeam că poate reamintesc de fraternitatea motocicliștilor .. Baftă maximă și asfalt uscat!
  4. Salve! Nici nu știu cu ce să încep... Regret că nu am răspuns întrebărilor, dar am fost mult prea ocupat să duc capra la păscut.... Dincolo de cercul arctic, unde-i place ei, alături de renii lui Santa Claus... Și atât de fain ii pe acilea , că încă mai haladuim pierduți printre fiorduri. Dar cea mai tare e faza cu "midnight sun"... Face toți banii. Prin urmare, cAprilia mea se numește de acum Aprilia Nordkapp, nu Caponord. Baftă maximă și asfalt uscat. P.S. Acum suntem în drum spre Atlantic Road și scriu pt că nu am somn. E ora 23.30 și afară e lumină ca la ora 18....
  5. Salutare lume. Weekendul trecut am dat o tura faina prin sud-estul tarii...Apropo, ati fost vreodata la Babadag? Cert e ca am vazut cateva cetati si....am ajuns si pe la Mamaia, umde se desfasura intrunirea celor de la seawolves. Intrunirile nu sunt pasiunea mea, dar la insistentele tovarasului de drum, am intrat si acolo. Credeam ca voi fi singur cu cAprilia ca a mea, dar am fost surprins sa vad parcate acolo inca doua Caponord 2002-2004 si doua Rally Raid.Interesant. Din pacate nu am intalnit si posesorii lor, era un vacarm si o nebunie... Dupa ce am dat 8 lei pe doi minimici (amandoi nu faceau cat unul de la noi din piata), am ales confortul si distractia din Vama Veche. Mi-ar fi placut sa ii cunosc totusi pe cei care au fost cu capriliile acolo. Probabil ca nu e niciunul dintre voi.. Bafta maxima si asfalt uscat!
  6. Salutare ficiori! Dupa cum se stie, o sama dintre voi salasluieste prin "cealalta capitala", drept urmare as avea si eu o intrebare: Stiti vreun motomecanic bun, sa se uite putin la capra mea? A inceput sa se comporte iarasi ciudat, cam intrerupe si parca nu mai are zvac... Motorul asta Rotax 998 cc e OK, dar restul ambalajului... ( Aprilia ETV 1000 Caponord) cam face figuri. Bafta maxima si asfalt uscat!
  7. Salut posesori de caprilii! Timpul tace si trece... Nu mai am probleme tehnice cu capra, mi-am facut asigurare de ma bine de o luna si... am parcurs fix 200 km. Am mutat doar capra in alt "grajd". Acum stau iar pe tusa, din cauza unor probleme existentiale ) Problema saibelor de la discurile de frana am rezolvat-o extrem de simplu, deoarece nu am gasit saibe originale. Am pus saibe normale, mai groase, in asa fel incat acum discurile au devenit fixe. Nu suportam zgomotul produs de ele, la fiecare denivelare. Tot mai sper sa ne intalnim cativa cu Aprilii Caponordice, dar uite ca nu se potriveste nicicum... Bafta maxima si asfalt uscat!
  8. Salut Caline! De mult intentionam sa te contactez, sa mai schimbam impresii referitoare la caprele noastre. Pe mine m-a cam stresat cu releul de incarcare, pe care acum l-am schimbat cu unul luat de prin USA, unul japonez...Shindengen, dar a fost acum vreo 3 ani...am si uitat. Chestia nasoala e faza cu blocatul rotii din fata, fara niciun preaviz sau simptom prealabil... Desi atunci mi-am continuat excursia, acum parca simt o jena cand ma mai urc pe ea. Dar, cu toate astea, abia astept sa incep sezonul, chiar daca o sa am cheltuieli majore...ulei+filtru, baterie, caucioace..., caci momentan este abandonata intr-un sopron, la tara. Pana da caldura si o repun in functiune, ramane doar sa visez frumos... Bafta maxima si asfalt uscat!!!
  9. Salut tovarasi (de suferinta)!!! Observ ca mai exista unii ce pica vrajiti de aspectul unor cAprilii... Le doresc multa bafta si ... etc.! Fiind inca posesorul unei cAprilii, am zis ca merge sa ma mai bag in seama pe aici. Dupa o pauza de aproape un an (2017), in care nu am facut nici 1500 km, incerc sa repun in functionarw capra batrana. Anul asta am planuri mari pt ea. Sper ca ea nu are planuri cu mine.... cum a facut odata, de a dat cu mine de pamant, fara niciun motiv si fara preaviz... E o chestie foarte aiurea cu cApriliile astea! Cand au probleme (mai tot timpul), te scot din sarite si aproape ajungi la nebuni, dar cand merg...esti aproape in al noualea cer. Doar posesorii pot sa confirme. Asa si eu, spun ce ma doare. Sper sa mai fac macar o tura cu cApriloiul meu. Iar tura asta va fi peste 5 luni, cand vreau s-o duc la...origini (conform prenumelui). Daca o sa reusesc sa ma si intorc, chiar ca o sa o iert de toate fitele pe care le-a avut si de rahaturile in care m-a bagat pana acum. Bafta maxima si asfalt uscat!
  10. Am vazut ieri niste motoristi cu drapele, vanturandu-se prin Alba Iulia!!! LA MULTI ANI, romani adevarati!!!! Respect! Bafta maxima si asfalt uscat!
  11. Salut tovarasi!!! A trecut multa vreme de cand n-am mai intrat pe forum... Problemele din ultima perioada de timp m-au tinut departe forum si... departe de cAprilia. Oare mai stiu sa ma dau pe doua roti??? Cam asa rau am ajuns. Anul asta nu am facut nici 2000 de km. Si asta pt ca am avut doar 3 iesiri. Ma bucur pt tine, Mircea, ca ai motoreta noua! Cum merge? Cat ai facut cu ea pana acum? Cu cealalta ce ai facut? Mai ca imi vine sa ma plimb astazi putin, dar nu mai am baterie si nici asigurare... Anul asta am incheiat sezonul mult prea repede. Poate la anul o sa fie mai bine, ca tare mi-e dor de o noua aventura, cum a fost anul trecut prin Grecia (3500 km numai pe drumuri secundare, un fel de judetene si comunale). Daca ar fi mers totul OK, ar fi trebuit sa bifez anul asta Nordkapp-ul, dar ramane pt la anul. Va salut! Bafta maxima si asfalt uscat!
  12. ???

    Retapițare șa moto/ATV

    Salut! Vad ca motoristii din Alba sunt cam retrasi si fara prea multa initiativa. Am vizitat celebra cetate... Nasol de tot! Am am ales cel mai central hotel... Tran nsilvania... Cea mai proasta alegere. Nu din cauza hotelului, ci a celor care misunau orin fata acestuia. Un trib de uameni, veniti parca din sudul Africii, se atarnau de fiecare masina, spargeau seminte si faceau o galagie asurzitoare. Parca eram in jungla. Nu mai zic de mizeria din parcarea din fata hotelului. Bleah! Nu recomand! Cazati-va in afara orasului! (Parerea mea!) Eu nu mai calc pe acolo.... Marea Unire, romanism, nationalism, Avram Iancu... Basme! Acolo e ceva intre Pakistan si Tadjikistan! Nici acum nu imi vine sa cred ce am vazut.
  13. Salut tuturor! Da'tare devreme va mai treziti! Eu abia acum am beut cafeiu... si mi-e o lene... Daca ziceti ca vine si ploaia... capra mai are de stat ch prafu pe ea, cu oloiu de anu trecut si filtrele imbacsite. Oare mai porneste? Creca las pe maine, conform vorbei "nu lasa pe maine, ce poti face poimaine". Celor mai impatimiti le urez BAFTA MAXIMA SI ASFALT USCAT!!!
  14. Salut tovarasi! Care mai e viata voastra? Va mai dati cu batranele caprilii? Eu am facut doar 100 km anul asta... doar relocarea caprei. Azi incerc sa inving lenea si sa ma apuc de schimburi si intretinerea de inceput de sezon. Ideea e ca pierd o zi intreaga doar sa schimb filtrele si uleiul. Poate si bujiile. Apoi partea enervanta...spalat, uns si intins lantul... Dupa aventura din Octombrie trecut, mi-am cam pierdut elanul. Sper sa imi revin, mai ales ca acum stau si mai prost cu timpul si spatiul pentru surubareala la capra. Nici pe forum nu mai intru ca inainte, tot din lipsa de timp. In fine, poate reusesc sa ma urnesc... Bafta si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...