Sari la conținut

Vla Doo

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vla Doo

  1. Am trecut acu 15 min pe stefan cel mare. Tramvaie oprite, smurd, politie si multa lume in jur. Era un moto gri (cred ca suzuki srad 600). Nu am putut sa opresc. Am vazut ca urcau pe targa in ambulanta o fata blonda.. Stie cineva mai multe detalii?
  2. Donez 4 anticoagulante .. 3 fraxiparine si 1 clexan. Pe langa astea mai are un prieten cateva de donat. Asadar daca stitinpe cineva care are nevoie de ele 0725370590
  3. Foarte frumos! Felicitari! Va invidiez Mai vrem poze. Ii vrem pe baieti sa intre in amanunte
  4. Stie cineva cateva crasme unde sa vedem si sa auzim moto gp?
  5. Stau prin zona. Da este f aglomerat. Cand am ajuns eu urcau moto pe platforma, politistul in ambulanta. Din ce am vazut si am auzit, se pare ca un taxi a intors pe linia de tramvai nevazand politistu pe moto. Impactul a fost in portiera dreapta spate. Motociclistul se cam vaita de oo.
  6. Salut baieti! o intrebare de incepator.. Vreau sa schimb cauciucurile la batrana mea. A mea are dimensiunea cauciucului de 160/60/17. Daca ii pun 170/60/17 ar fi diferente mari la ciclistica,viteza sau alti factori influentabili?
  7. Nu va plangeti! La mine daca am trecut de 50km/h nu mai înțeleg nimic ) e limitatoru meu de viteza La autostrada ma bucur ca imi intra castile audio in urechi ca altfel eram nevoit sa o înlocuiesc. Muste, albine si alte insecte nu intra... cred ca de frica zgomotului din casca )
  8. Dupa ce mi-am bagat degetele sa completez cu niste antigel am ramas fara capacul de la vas.. cred ca ori nu l-am pus bine ori nu l-am pus deloc Intrebare : gasesc pe cineva sa-mi dea un capac sau pe unde sa gasesc sa-mi cumpar unul? La capac de vas de expansiune ma refer
  9. Cine autentifica treaba asta? Rar-ul nu cred... il mai si tavalesti cu victime doamne ferește si o sa te usture rau..
  10. Salutare! Am nevoie de o idee.. cum pot sa prind farul in asa fel incat sa nu se mai lase in jos? Am un far rotund prins de futca in 2 suruburi (stanga si dreapta) .. Acele doua șuruburi le-am strans cam cat de tare s-a putut dar de la gropi si vibratii imi tot coboara. Initial lumineaza la aprox 20m in fata iar cu timpul ajunge la maxim 2 metri si tre sa ma chinui sa ma întind pe sub ghidon sa mai trag de el.. Asadar.. cum si cu ce sa il prind sa nu mai alunece?
  11. In urma unei mici coliziuni mi s-a spart geamul din oglinda de pe partea stanga si vreau sa schimb geamul nu oglinda cu totul... » Post actualizat in 28 Apr 2015 20:21 Am inteles acum. O sa ma apuc sa cioplesc la una de masina .. sper sa iasa ceva
  12. Nici nu am pomenit de una normala.. de casa. .. vreau una care sa micsoreze ptr o vizibilitate mai buna
  13. Stiti pe undeva prin bucuresti vreun meserias care are si care îmi poate schimba geamul de la oglinda? M-am gandit sa iau una auto si sa o decupez dar nu am gasit decat cu suportul de plastic lipit pe spate ei.. asadar.. unde pot merge sa o inlocuiesc?
  14. Mai bine iti iei baterii si nu te mai complici
  15. Cel mai bine le pui pe o banda elastica (aia de la chiloti) si o pui pe cap.. asa luminaza si in curba Pana descifrezi schema băieților vine ploaia
  16. Da.. le-am văzut.. tre sa caut altele.. toate 4 sunt asemănătoare
  17. Azi nu a mai lasat balta.. nu stiu sa zic cat pierde. . Maxim 20-30ml la 2 zile.. dar azi deloc.. sper ca dupa ce ii ac carburatia cap coada sa nu intampin alte probleme..
  18. Cam de aici pierde ulei.. e panica..bugetu e limitat.. care se pricepe?
  19. Am sa verific mâine dimineață toate furtunurile si bidonul de l lichidul de răcire. Sper sa fie doar atat. Sunt din București iar motorul l-am luat din Craiova. A fost de vanzare aici pe forum. A avut un mic accident si e posibil sa fi plesnit ceva prin el. Maine verific si revin cu informații. Mulțumesc mult Metal Heart si scuze moderatorilor ca ii pun la treaba.
  20. Salut! Sunt proaspat posesor al unui fzs fazer din 98 si am constatat ieri ca sub motor am o mica pata.. mi se scurge ceva de undeva si nu stiu ce e. Din ce am pipait eu pe la el am zis ca e de la cablu de ambreiaj, mai exact unde intra cablu de ambreiaj in cutia de viteze. E ceva rosu spre roz putin uleios.. Aveti idee de la ce e? Pe langa asta,cand schimb din treapta 1 in treapta 2 in mers cu ambreiaju tras la maxim are momente cand imi "caraie" ..
  21. Azi e organizata o iesire (detalii fb free ride) . O scurta plimbare prin buc ..
×
×
  • Creează nouă...