Sari la conținut

Fafane

Membru
  • Număr conținut

    222
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fafane

  1. Sa o fac eu?? :))) Why?!? Eu cand am vrut sa cumpar m-am dus si am discutat cu omul face2face, dar acum ce motiv am sa fac asta? Totul a pornit de la o atentionare pe care am facut-o eu (maaaare greseala!) asupra obiectului, de aici incolo, potentialul cumparator are datoria sa faca toate demersurile, toate verificarile... Cam cat o fi mers din Martie pana tot in Martie? Hai sa fim seriosi... Nu e samsar, nuuuuu, e biznishmen... Biris face altceva, aia nu e samsareala. Stii doar, ca tot ti-ai luat prin ei motorul, ca Fam. Biris (pe care ii respect!) sunt efectiv o prelungire a bratului/ochiului cumparatorului din Ro, ceea ce fac ei este de fapt o prestare de servicii, remunerata evident, departe de a fi considerata samsareala. Si eu am lucrat cu ei si am numai cuvinte de lauda pentru modul in care au reusit sa nu isi transforme activitatea in samsareala. Imi face _Raul_ teoria adminului, ca este singurul admin activ, ca depune toate eforturile ca asa si pe dincolo.... Asa, si? Ce ar trebui sa fac? Sa ma inchin? Sa nu imi mai spun parerea pentru ca oricum exista acolo o entitate superioara care oricum are dreptate si ultimul cuvant? De data aceasta eu chiar ma retrag, va las sa dezbateti in continuare subiectul, care oricum a murit odata ce initiatorul nu si-a mai sustinut prezenta. Oricum, in ultimii ani s-a cam dus dreaq si forumul asta, s-a umplut de tastaturisti nepriceputi (ca si mine, de altfel), oamenii de calitate si care chiar se pricep (aici il includ si pe Luigi - pe care, asa cum am mai spus, il respect pentru anumite <nu chiar toate> pareri/opinii si de aici si de pe FB) au inceput usor, usor sa dispara din online si probabil sa mearga mai mult cu motocicleta. @Luigi, iti doresc putere de munca in continuare si succes! Va saluta corporatistul din mine, scriitorul de epistole la autoritati si nedreptatitul, iar pentru cei ce ma cunosc, va saluta doar Stefan!
  2. @Raul, apreciez loialitatea ta, dar ar fi frumos sa nu ma caracterizezi fara sa ma cunosti...
  3. Da, desigur, nu m-ar mira ...
  4. Domnule Luigi Vicol, tin sa va atrag atentia ca eu mi-am exprimat doar nedumerirea asupra veridicitatii acestui anunt, in contextul in care in Octombrie 2020 am fost personal sa vad acel motor, apoi in Aprilie 2021 aceeasi persoana scoate la vanzare un motor similar dar cu alt an de fabricatie (da, daca se confirma ca este alt notor atunci recunosc, greseala mea!). In ceea ce priveste afirmatia Dv-stra cum ca nu poate fi considerat samsar (desi eu nu am pronuntat acest cuvant...), atunci va supun atentiei faptul ca motorul vizionat de mine in Octombrie, scos la vanzare pe motiv de "nu am timp sa il plimb" si vandut in Ianuarie 2021, apoi, in mod evident, omul scoate alt motor (ba chiar 2) la vanzare, adus/e din Italia, ma face sa ma gandesc ca persoana respectiva face treaba asta chia ca hobby, nu? Dar ma scuzati, am uitat ca ati intrebat chiar Dv-stra personal pe la prieteni si puteti garanta niste lucruri... Hai sa fim seriosi si sa mai taiem putin din exprimarile acestea de Admin cu puteri depline si atotcunoastere in toate, ca nu ne face bine la CV... Faptul ca aveti in posesie un GTR si discutia este despre un alt vanzator de GTR nu va face sa fiti parte dintr-o tagma cu drepturi speciale, as ca puteti lasa oamenii sa isi exprime parerile. Nu astept si nici nu doresc un raspuns din partea Dv-stra, doresc sa inchei aici aceasta "disputa" verbala. Va respect, dar doar atat! O zi minunata
  5. Am confirmat si eu ca GTR-ul arata bine (chiar tipla, pot spune) - vazut in carne si oase
  6. Cred ca am fost inteles gresit... Atata timp cat motorul (acelasi) de acum de la vanzare este acum an 2013 si anul trecut era 2015, mie mi se ridica un semn de intrebare...dar ne poate explica chiar colegul care inteleg ca se duce sa o vada... Am voie sa dau si eu referinte sau numai dumneata ai voie? Noi trebuie doar sa ascultam? Iar referitor la seriozitatea omului, eu nu am spus ca e neserios pt ca nu negociaza ci doar ca nu am luat-o eu pentru ca nu a lasat la pret astfel incat sa ma incadrez in bugetul meu. O zi buna va doresc!
  7. Acum mai putin de 1 an acest motor era la vanzare cu 10.000 Eur si era si din 2015... Acum vad ca a mai imbatranit... Am fost si am vazut motorul, arata foarte bine, chiar l-as fi cumparat daca ar mai fi negociat din pretul cerut, nu stiu dpdv mecanic ce sa spun despre el. Cat despre anul de fabricatie, nu stiu ce sa mai zic, ori este ceva dubios la mijloc, ori omul este "dealer" de moto aduse de undeva, desi omul nu pare, dar prea e curios cum de aceeasi moto era 2015 anul trecut si 2013 anul asta. Daca nu e aceeasi moto iar e curios...
  8. Am inteles ce am de facut, incerc zilele astea sa pun in practica, daca nu ma descurc te anunt si ne vedem cu drag, si eu tot prin S6 sunt...:) Oricum, va multumesc tuturor pentru sfaturile oferite!
  9. Pai daca ma pricepeam sa fac toate calculele astea, crezi ca mai intrebam aici? ....... Asta cu +ul am inteles-o, dar cu -ul te rog sa imi explici mai pe intelesul meu, ca nu m-am prins ce trebuie sa fac... de fapt inteleg ca plec cu un minus de undeva unde am minus doar pe contact, il trec prin releu pe una dintre bornele subtiri apoi de la cealalta borna subtire plec catre minusul proiectoarelor Corect asa?
  10. Nu trebuie sa le acoperi cu folie, au deva optiunea cu strobo rosu/albastru
  11. Sincer, nu imi sunt prea de folos, dar pentru ca am ales (am vrut) exact acest model de proiectoare, am fost nevoit sa le iau cu strobo cu tot.
  12. Cum e? Nu nu e bine....acum mi-am dat seama de ce...
  13. Le-am testat si pot sa confirm: Negru - masa Rosu - led central Galben - stroboscoape In consecinta pot fi comandate separat prin 2 comutatoare. Revin cu schema (fara releu) pentru confirmare!
  14. Din acestea am deja...e ok Fuzibila am... Releu pe undeva trebuie? Fac o schema si o prezint la aprobat! Nu exista niciun prospect in cutiile proiectoarelor, 'r-ar ai drq de chinezi.....:(
  15. Nu pot decat sa fiu intrutotul de acord cu tine! Ma poti ghida pentru pasul 2? (ce comutator / bloc de comutatie sa achizitionez) Eventual o schema de montaj? Multumesc anticipat!
  16. Poza a doua este cu firele de la un singur proiector. In cutie nu mai este decat sistemul de prindere (suportul metalic) care nu cred ca ne intereseaza. - ma gandesc ca daca erau actionate de un singur buton secvential ar fi trebuit sa fie si butonul in cutie... - de la fiecare proiector pleaca doar cele 3 fire din fotografie - in cazul asta nu se pot actiona separat proiectoarele de stroboscoape? - de fapt exact asta ma intereseaza...
  17. Salutare, Am achizitionat recent proiectoare pt moto conform foto de mai jos. Am nevoie de un specialist (sau de cineva care stie cu ce se mananca) in urmatoarea problema: Proiectoarele au 3 faze de functionare: 1. proiector lumina alba 2. proiector lumina alba + stroboscoape laterale 3. doar stroboscoape laterale Dupa cum se vede in foto, proiectoarele nu au venit cu buton de actionare. Cerinta: As dori montarea a cate unui buton de actionare diferit pentru fiecare dintre cele 3 faze de functionare sau a unui intrerupator care sa poata actiona diferentiat comenzile. Stie cineva daca este posibil?
  18. Donez pneuri fata / spate, scoase de pe un TDM 900 2002 Daca are cineva nevoie de ele sa anunte aici, le mai tin pana saptamana viitoare, daca nu va nimeni interesat le arunc, imi ocupa spatiul in garaj. Locatie: Bucuresti Sect. 6
  19. Iti recomand ca dupa ce treci de lacul Oasa, pana sa ajungi la Sugag, sa te abati din drum spre Jina (in dreapta) spre Miercurea Sibiului, apoi pe DN1 spre Sebes, drumul este liber, liberut, chiar pustiu. Cu exceptia unei mici portiuni (aprox 1 km) unde vei gasi nisip si aluviuni din belsug pe carosabil, in rest drumul este incredibil de frumos, localitatile de asemenea.
  20. De la Obarsia Lotrului la Petrosani sunt in jur de 30 Km, estimez ca pe aprox 10 km (din pacate partea cea mai tehnica) drumul este in stare proasta sau foarte proasta (lipseste asfaltul) restul drumului este circulabil la modul neplacut - tre sa stai cu ochii dupa gropi, nisip, pietris. Sunt si cateva portiuni scurte de drum f. bun...
  21. DN7A pana la Petrosani - prost E79 via Hateg pana in A1 - bun Sebes - Ranca - minunat
×
×
  • Creează nouă...