Sari la conținut

jakk

Super Membru
  • Număr conținut

    546
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jakk

  1. Acum 3 ore, algabone20 a spus:

    Intre timp am pus deoparte evacuarea stock si am inlocuit-o cu una bolt-on de la Akrapovic de titan. Sper sa simt o imbunatatire si eventual sa mai scap de ceva greutate. In final am trecut si de borna de 6000km. 

    Urmeaza sa ii schimb uleiul si ma gandeam la o alternativa la Motul..... ceva de la AMS Oil. A folosit cineva asa ceva se merita?

    20201120_134427.jpg

    20201120_140145.jpg

    Este un motor care se incinge foarte tare si foarte repede după cum ai văzut , punei un 15w50 , marca o alegi tu , o mie de oameni o mie de păreri .

  2. 1 oră în urmă, Gixu. a spus:

    Da. E o problema a lor. Moarte subita, fara avertismente :)

     

    A mea avea 26000 km, cu carte service.

    Nu chiar! Sunt cazuri in care au crăpat la 20.000 km cum se poate intâmpla la orice motor dar per total este un model reușit , sunt multe in RO care se apropie de 100.000 km , fără zgomote sau măcar să mănânce vrun gram de ulei , defectul principal e oala de ambreiaj care face ca dracu mai ales cand e rece .si asta la fel , nu la toate modelele dar in mare parte la majoritatea e deja supărător zgomotul ala .

  3. vezi ca deja aifonul (cum ii zici tu- de fapt este Iphone) se duce in jos si pe partea de vanzari ( de aia tehnica e muci de mult)- recomand un android serios. daca nu te pricepi zi ca te indrumam.

     

    bulele nu tin mult (imobiliare, apple, bmm, bitcoin.etc).

    :crack: si totusi , pe langa androidul ala poate iti dai si tu seama ca romana e o limba care cum se scrie asa se citeste si pronunta , nu zice nimeni "iphone" zic aifon , deci fi roman .
  4. Am si eu o intrebare la voi. Zilele trecute cand a fost soare am scos mobra la o tura, ( 929 rr din 2001 , 37.000 km la bord ) ce sa zic, e la mine de vreo 7 ani cred, nu prea circula, si acuma imi sta in living room pe post de cuier. Noh si scot jucaria, dau un spray pe lant , incalzesc, si treaba e ca pentru ceva motiv mi se pare lenta, ori ca m-am prea obisnuit eu cu ea, ori habar nu am da nu e chestie mecanica, merge perfect, e servisata la zi cu toate. Ies la drum drept schimb 1 la vreo 7 mii 2 tot cam pe acolo si noh ce sa zic merge ok da parca nu e spectaculos cum era odata.

    Care-i treaba ? e de la batranete ca nu mai vad io bine ? o fi guma spate ? nu e uzata dar e cam veche are vreo 4 ani , pe treapta 1 patineaza pe asfalt ca dracu mai ales daca e rece, practic cam plec asa in drift cu ea. Imi aduc aminte cand am cumparat-o piscam un pic a doua si ridica nasu, acuma parca a imbatranit si ea.

    Asa ca intreb astialalti posesori de mobra de asta, voua nu vi se pare cam moale ?

    Ma gandesc sa ma duc la reprezentanta in vara sa iau una noua in test drive sa vad cum e diferenta, poate am io pitici pe creieri ca mecanicu zice ca motoru merge foarte bine si nu are idee despre ce dracu vorbesc.

     

    A da, mi-am aduc aminte, varsta ce sa-i faci. Avansu la motor parca nu mi prea place. Daca stiti alea vechi unde reglai avansu, daca nu era destul parca nu era destul de agresiva, noh, exact asa simt , ca si cum ar merge pefect dar nu ar fi agresiva.

    patit si eu la fel , o bujie facea figuri , mergea in trei , pornea perfect dar nu mai accelera ca inainte .
  5. Bujia cea mai afumata e si cea cu soclul cel mai corodat. As sugera o curatare a orificiului de drenare a apei pe acea gaura pentru bujie a chiulasei. De obicei e praf/mizerie in acea zona. Recomandat e sa faci curatarea cu bujia infiletata in chiulasa.

    Verifica fisa si mufarea bujiei in lulea (bobina e deasupra). Adesea se slabesc acele cleme din sarma si contactul e slab.

     

    Ai un mic consum de ulei - se vede pe toate bujiile.

    care ar fi cauza consumului de ulei vizibil pe bujii ?
  6.  

    Stai putin, ca esti in alt film. Omul a iesit la 5grd C, fara experienta, fiind convins ca daca a aprobat (chiar tacit) jdemilioane pt biserici si Catedrala , lui nu i se imtimpla nimic.Bita de care vorbesti, am destula minte s-o evit. Discutia este despre alocarea banilor publici (inclusiv ai mei, eu fiind ateu)in defavoarea spitalelor. Dupaia, sa dai in medici ca nu stiu meserie, mi se pare idiotenie. Normal ca nu stiu, cei ramasi sint pleava, cei buni au parasit sistemul. Eu stiu realitatea asta, deaia nu ies pe 2 roti la citeva grade celsius. Ca ma gindesc si ca la spital nu are cine sa ma trateze.

    multi circula cu motorul si acum , eu sunt unul dintre ei , problema nu-i ca n-are cine te trata la spital problema este cum s-a faci sa nu ajungi acolo , lucru pe care cel in cauza la omis si a fortat norocul printre masini , e numai vina lui , se poate intampla si la 30 de grade cu ori ce motor cu orice cauciucuri cu ori ce pilot .
  7. Gsx r 1000 k2 , mers astazi 80 km , din mers sarit tot antigelu pe sub motocicleta , absolut tot si ddin radiator si din vas , verificat in strada tot ce se poate verifica nici un furtun rupt , probabil a sarit prin vasul de expansiune pe furtunasul acela . Pus apa , mers pana acasa 100 km , nici o problema , acum ii schimb antigelu . Intrebarea este ce sa intamplat , e grav ?

  8.  

    Eu am mers cu acest model de motocicleta anul trecut ! si cu toata experienta mea moto (Inchid cauciucul si pe stanga si pe dreapta in curbe), totusi mi se pare o motocicleta cu o ciclistica naspa, in sensul ca e foarte instabila... iar tu incepar fiind, o sa ti vina foarte greu sa dobandesti tehnica pe ea. Nu ca nu ai fi tu capabi, ci pentru ca omeneste vorbind, la puterea si cuplul pe care ti-l ofera motocicleta, o sa ti vina foarte greu sa inveti. Macar de era cbr ul de 1000 care are o cu totul alta ciclistica. Sfatul meu, e sa dai motorul la schimb cu un r6 ! Te vei distra mult mai mult ! Ai putere mai putina, poti trage mai mult de acceleratie, iti va permite "ceva" greseli ... Gandeste te, ia in calcul sa o dai la schimb cu ceva de 600 !

    inveti copilul la prosti , daca isi ia r6 din anii aia pe ala il pie

    » Post actualizat in 18 Sep 2017 19:03

     

    Eu am mers cu acest model de motocicleta anul trecut ! si cu toata experienta mea moto (Inchid cauciucul si pe stanga si pe dreapta in curbe), totusi mi se pare o motocicleta cu o ciclistica naspa, in sensul ca e foarte instabila... iar tu incepar fiind, o sa ti vina foarte greu sa dobandesti tehnica pe ea. Nu ca nu ai fi tu capabi, ci pentru ca omeneste vorbind, la puterea si cuplul pe care ti-l ofera motocicleta, o sa ti vina foarte greu sa inveti. Macar de era cbr ul de 1000 care are o cu totul alta ciclistica. Sfatul meu, e sa dai motorul la schimb cu un r6 ! Te vei distra mult mai mult ! Ai putere mai putina, poti trage mai mult de acceleratie, iti va permite "ceva" greseli ... Gandeste te, ia in calcul sa o dai la schimb cu ceva de 600 !

    inveti copilul la prosti , daca isi ia r6 din anii aia pe ala il pierde mai repede , sunt mai pacatoase ca orice motor.
  9. Prea multe in ultimul timp , chiar leam urmarit ieri postarile pe facebook si acum sa aud de nenorocire , pacat de tanarul mort , cert este ca restul sigur au invatat ceva .

    » Post actualizat in 18 Sep 2017 04:55

    Daca te uiti prea mult la MotoGP unde se merge la aspiratie, incepi sa crezi ca-i normal sa tii aproape de colegul din fata ta, asta aflindu-te pe drum public. Acum s-a intimplat cu 5 motociclete implicate, cu 2-3 se intimpla des dar nu ajung la stiri. Si la curse pe circuit se poate intimpla ca primul din fata sa uite sa schimbe treapta de viteza, motorul intra in limitare de turatie reducind brusc viteza, fereasca-te soarta sa te afli la 2-3 metri in spatele acelei motociclete. Tuturor carora le spui feluri si feluri de scenarii urite, se uita la tine si iti replica ca "oricum mori odata", dar ei sint convinsi ca lor nu li se intimpla ca ghinionul e de parea altora.

     

    Se vorbea pe alt topic despre pericolele mersului pe timp de noapte. Poftim exemplu.

     

    Un rider implicat e la al 3-lea accident pe anul asta, cel cu R1, se pare ca nu invata nimic.

    doar cel terminase de reparat .
×
×
  • Creează nouă...