Sari la conținut

silvian74

Membru
  • Număr conținut

    332
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de silvian74

  1. Salutare si La multi ani!

     

    De curand am avut un accident din vina unui sofer care nu a oprit la stop, si in urma acestui eveniment motocicleta a vost avariata cam tare. Intrebarea pe care o pun este daca stiti cumva cum se evalueaza o motocicleta de catre asiguratori.

     

    Multam mult

  2. Daca e sa ti fure motorul il fura si cu mama blocatorului si cu alarma, lant si gps. Revenind la intrebare, eu il tin legat cu un lant kryptonite de  1,5m si destul de gros, un blocator abus pe disc si normal cu husa pe ea....cand plec imi iau blocatorul si asta e. Acum depinde si de cati bani vrei sa bagi siguranta motorasului.Cum a zis si LUV, un lant bun de la 150euroi in sus, blocator daca are si alarma si nu i o chinezarie ordinara e si ala 150 euro...totul tine de ce vrei. 

  3. La 14.02.2021 la 5:31, CapnJackSparrow a spus:

    Salut!

     

    Poze cu conversațiile de pe OLX/WhatsApp, coletul si la Politie cu ele. Pierzi ore si ala se alege cu cazier - ce mai afacere, cazier pentru 100 de Lei. Era un copil pe fostul "ComputerGames" care s-a crezut mai smecher decât restul si si-a luat-o grav de tot.

     

    Eu as face demersul asta la Politie, plus Report pe OLX. As post si pe FaceBook sau alte rețele de socializare numele, numărul de telefon, adresa, etc.. Sa i se ducă buhul.

    Vezi ca el chiar daca ti a tras teapa, poate sa te dea in judecata pentru divulgare de date personale(din ce mi aduc aminte). ;) 

  4. Acum 21 ore, pinnochio a spus:

    Am fost cu Batman la clinica privată,a zis chirurgul să las natura să urmeze cursul,adică fractura nu e pe articulatie,nu e deschisă,se va vindeca de la sine.A zis că între 2-3 saptamâni,fiindcă Batman e tinerel👍👍👍Conditia e sa stea undeva la căldură,să aibe mincarica,apa,litieră😁No problem.A zis chirurgul,că dacă vreau îl operează,dar va schiopăta pe viitor.Nahhh...am plătit radiografia și cd-ul,și am venit acasă.

    20210128_181027.jpg

    Sal, totusi nu ti a dat vreun tratament? Am o colega la birou careia mata a sarit de la et4, fractura ca si a ta care nu necesita operatie, tot tanara dar este pe tratament, antiinflamatoare si de durere.

  5. Acum 2 ore, pinnochio a spus:

    Batman a coborât de pe atelier,a vrut să socializeze cu purecoșii😕.în urma bunelor intenții s-a ales cu lăbuța ruptă😪.Merg cu el la doctor,cred că trebuie operat.Unii spun că pisica se vindecă singură,nu știu la pisici nu mă pricep.Io-s cu câinii,și cu uliu.Fractura e între umăr și cot,pe față,dreapta.

    20210127_085047.jpg

    20210127_084937.jpg

    Multa sanatate, daca erai din Bucuresti te trimite am la dr. care mi a operat si mie pisica tot cu fractura in zona aia.

     

  6. La 27.09.2019 la 16:01, Dan Ny a spus:

    Găsit acum trei săptămâni mergând pe mijlocul drumului pe Constantin Brâncoveanu. După ceva investigații prin zonă, am aflat al cui este și am purces bucuros la poarta omului.

     

    Ei bine, răspunsul a fost: Nu îl dorim înapoi.........E bătrân, are peste 10 ani.

     

    Momentan l-am relocat în Clinceni la cineva în curte și stă posomorât. Tare îmi este teamă că m-am încălțat și cu un cățel. Trei mâți  și un câine, toți împreună într-o mașină, mă și văd la drum deja.

    Ce suflet măi să ai să îl crești și să renunți la el ca și cum...............

    IMG_2742.jpg

    Asta mi se pare cel mai crunt sa cresti un animalut, practic devine un membru al familiei si dupa atatia ani sa l abandonezi.....efectiv nu inteleg cum poti sa mai traiesti asa ca si cum nu s ar fi intamplat nimic. Suntem cea mai joasa specie.

    La 27.09.2019 la 17:02, iulia_boris a spus:

    Sunt cumva in lumea animalistilor si nu vreti sa stiti cate cazuri noi zilnic apar..Unii sunt doar niste bipezi si atat!

    Dan Ny,realizezi ca va ramane la tine..Ai toata stima mea pt gestul tau!

    Cand vezi asa ochi ai putea sa-i abandonezi?

    71146100_897383273960432_4435441678953742336_n.jpg

     

    Uita asa Iulia, eu am adoptat un pui de Angora gasit pe topoganul de la ghena aruncat intr o punga.

    La 01.10.2019 la 19:52, cobi a spus:

    Multu ! Asemenea si voua , la toti !

    papa preferata a lui Rhea : piept de pui la gratar si mozzarella , abia la urma boabele 😂

    IMG_5137.jpg

    Vezi la carnita de pui ca nu face bine la blanita, nu exagerati, este risc de exeme, cel putin asa am patit si eu cu a mea catelusa(dalmatian) si am alternat cu carne de vita si mai ales rasol ca statea si rodea la el da nu mai ramanea nimic si e bun si pentru curatat dintii.

  7. Acum 22 ore, Samo a spus:

    Am inmultit si eu familia cu un membru nou: Whisky, adunat de la o intrunire, de pe camp.

    Suntem în procesul de aclimatizare cu Ozzy, membrul vechi al familiei 😂.

    20190901_130036.jpg

    20190906_191828.jpg

    received_539659726576771.jpeg

    received_354560672086468.jpeg

    20190909_215840.jpg

    Salut,

     

    Cum se inteleg, stiu ca sunt la inceput dar ma bate si pe mine gandul sa mai iau un animalut, am o mata momentan si vreau un cutu mic.

     

    Multam anticipat de raspuns.

     

    Acum 2 ore, s_cristi a spus:

    Acum suntem destul de siguri ca e motanel. Intre timp incepe sa se formeze si o relatie aici, asa, mai timid 🥰 😋

    De Iepu' zic ca e timid. Cu stica de apa calda relatia e destul de solida si de durata, cred eu.

    IMAG4480.thumb.jpg.9074b10dacbba790ff088bb80bb99cda.jpgIMAG4482.thumb.jpg.c8f9571785bbabed14929c3b25794268.jpg

    Sticla de apa cald si o blanita daca ai e foarte buna, eu asa i am facut la a mea, bine era si mai mica ca a ta de trebuia sa i dau biberon din trei in trei ore. Banuiesc ca nu tre sa ti spun de deparazitare si alte ritualuri.

     

    1 oră în urmă, iulia_boris a spus:

    Cu rabdare animalutele de tot soiul se imprietenesc .Ca-s mai  dotate sufleteste decat bipezii.Respect celor care salveaza cate un suflet de pe campuri,strazi,samd! Daca  toti oamenii ar intelege ca sterilizarea este solutia si nu aruncatul puilor pe marginea soselelor n-ar mai exista  sufletele chinuite..Si daca s-ar mai si aplica legea ar fi minunat.Dar  in Romania  nu prea vad cum..

    La noi multi bipezi maltrateaza animalutele si tu vrei sa si strerlizeze lumea "orataniile"....si apropos de sterlizat, daca si doctorii nu ti ar mai lua bani cand le aduci un marat de animal sa l opereze ar mai fi ceva.

  8. La 20.06.2019 la 12:44, chucki a spus:

    Un ajutor, un sfat este bine venit de la cei care au mai trecut prin asta.

    Situatia este urmatoare: Se da un clan pisicesc format din 4 membri. Mezinul ( e cel mai mic chiar daca are 12 ani), cel mai cuminte, cel mai iubitor, cel mai cel mai dar si cel mai bolanvicios (epileptic de mic, sensibil la purici, mancare, etc) de circa o saptamana (poate maxim 2) a devenit apatic. A si slabit. In prima faza putem sa jur ca este perioada de naparlire. Dar luni a inceput sa ma ingrijoreze starea lui (mananca, bea apa, se spala, toarce doar ca e apatic si parca slabeste de la o zi la alta) asa ca ne-am prezentat la medic. Dupa analizele complete si ecografie a venit si rezultatul: o tumoare care ocupa 70% din suprafata abdomenului. Nici macar nu prea se poate vedea sursa fiind asa mare. Sanse de vindecare 0%. Sanse de ameliorare 10-20% dar asta ar presupune cel putin 2 operatii greu de suportat de catre mat si asa slabit iar rezultatul poate fi 0. In continuare gradul de depreciere este foarte alert. Dupa consiliul de familie (luand in calcul si parerile doctorului in care am mare incredere) am hotarat ca probabil nu va mai avea mai mult de o luna de trait si nu are rost sa-l mai chinuim cu operatii. Ne straduim sa-i asigur tot ce-i place si sa fie un razgaiat.

    Dar noi ce facem? De ieri suntem terminati, devastati....  Practic prima fiinta pe care a simtit-o pe lumea asta am fost eu, nici macar ma-sa. Probabil de maine imi voi dezasambla motoreta bucata cu bucata, numa sa-mi fac de lucru si sa dispar din casa. Dar pe urma? Dar doamna? Voi cum ati facut?

     

    Photo0077.jpg

    Photo0073.jpg

    DSC02141.JPG

    Salut, 

     

    Am trecut prin asa ceva cu motanul meu de 13 ani pe care l am crescut de la doua saptamani ca pe un bebe. Ca sa zic asa a fost primul "copil" al nostru. Dupa un diagnostic de insuficenta renala,  tratamente regim si si multe perfuzii am ajuns la solutia ca cel mai ok pentru el si noi e sa l eutanasiem, efectiv vedeam cum se stinge ca o lumanare. E foarte greu si numai timpul le rezolva. A trebuit sa treaca 2 ani sa mi revin, acum avem o pisicuta luata de pe strada care ne a umplut golul ramas.

    Totul depinde de voi.

     

     

×
×
  • Creează nouă...