Sari la conținut

Ionut Nicu Serban

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Ionut Nicu Serban's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din cate am inteles eu, pegaso imparte acelasi motor cu bmw doar in varianta Cube, respectiv motorul rotax si chiar si acolo existand diferente semnificative. Cel minarelli se intalneste la yamaha xt si tenere, right ? Cum e cu vibratiile la drum lung ? Viteze cuprinse intre 90 si 130 ? In oras face cineva naveta cu ea ? Se incinge pe la semafoare ?
  2. Se dau repede, putine au fost cumparate, lumea se sperie cand aude de aprilia... Desi toti din jur imi spun sa fug atunci cand rostesc aprilia... totusi strada asta are ceva ce mie imi spune "vino incoa' ". Ce vreau de la moto ? Pai vreau sa fie exemplar ingrijita, sa fie fiabila, sa fie cat de cat accesorizata si sa ma duca pe tot felul de drumuri fara griji.
  3. Ahh, acum am inteles ce vroiai sa zici cu variantele Eu sunt chitit practic pe 2 modele, fie strada fie Suzuki Gladius din 2009, doar ca pentru suzeta trebuie sa suplimentez bugetul. Avand in vedere ca sunt incepator, m-am gandit ca Strada ar fi o varianta mai ... prietenoasa, desi, nici gladiusul nu pare genul de motor al carui singur scop in viata e sa dea cu tine pe jos.
  4. Intre 2.000 EUR si 3.000 EUR, in functie de starea motocicletei, in conditiile in care ceva la 2.000 ... as prefera sa nu, ceva la 3.000 ar trebui sa fie `ca noua` Alte variante ... Factory poate. trail exclus. P.S. Am vazut un Trail ca nou, 400 km, cu 3300 EUR, dar cum eu voi merge 90% asfalt ... as prefera Strada
  5. Salutare Aprilieni, Caut o Strada in stare foarte buna - excelenta, vreo idee ? pe siteurile de profil nu gasesc nimic Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...