Sari la conținut

Ionut.andrei

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ionut.andrei

  1. Salut! Am vazut pe la commenturi ca detii un Vn1600 , eu stau intr-o cumpana mare daca sa imi cumpar un vn 1600 sau un intruder de 1500 pe carburatie sau un boulevard de 1500 pe injectie ... le tot pun in balanta dar ... poti sa imi zici daca ai intampinat probleme cu el ? Cum ti se pare ? Ciclistica ? Orice info ajuta , multumesc anticipat !

  2. Salutare ! Am achizitionat o Honda Shadow VT 1100 ACE si eram curios daca ar avea cineva evacuari de vanzare , custom sau vance &hines sau cobra . Multumesc anticipat !
  3. Da... nici eu nu sunt deacord cu harley , frumoase cu un sunet placut la tobe , dar cam atat , raman la japoneze
  4. eu am avut innainte intruder de 600 si daca se schimba la fel filtrele de aer , e okey ,sincronizarea carburatiei se poate face relativ usor cu bujie tranaparenta si ca greutate , nu prea e problema , sunt maricel , de asta tind spre ceva comod , stiu problema vesnica cu uleiul sa nu fie sub jumate la intrudere , la a meu nu am avut problema ca era mereu la full ... e o alegere grea si de asta am decis sa intreb cat mai multa lume , ce ai mai putea sa imi spui de diferenta intre intruder de 1400 pana in 2000 si dupa ,ca am vazut ca din 2000-2003 s-au facut motoarele cu un aspect diferit si cu o viteza in plus , dar mai e ceva ? Si e bine ca au pus o viteza in plus ? Sau sunt motoarele mai vechi mai bune ?
  5. Da ,vreau sa cumpar ,ambele imi plac dar spun ca si probleme generale , poate la una e o posibilitate mai mare sa imi pice motorul sau nu stiu ...
  6. Salut lume ! Sunt curios de aceste 2 motoare si care ar merita mai mult de cumparat ! In prima instanta avem honda pe care multa lume o lauda pentru fiabilitate si putere. Iar pe locul doi avem un intruder pe steroizi care isi mentine competitia . Cei care stiti cam mai tot despre ele nu ezitati sa spuneti , orice detaliu , atat mecanic cat si estetic ma intereseaza si este pus in calcul ! Va multumesc anticipat si sa aveti o zi minunata !
  7. Asta stiu , dar momentan am A2 , deci nu prea pot sa il iau pe cel de 1300 )
  8. Merci , scuze , nu prea stiu sa umblu pe bloguri » Post actualizat in 17 Sep 2017 13:47 Prenumele meu este si ionut si andrei , dar prietenii ma striga ionut , virago nu trage ca intruderul asta la deal , stiu sigur asta )» Post actualizat in 17 Sep 2017 13:51 Ai dreptate in ce spui , dar am vrut sa vad diferente din curiozitate ) imi place sa conduc cat mai multe tipuri de motociclete , sa le testez , etc .
  9. Stiu asta dar ma gadesc sa o schimb cu un shadow sa vad cum se conduce ca poate imi place mai mult , intruderu e destul de pretentios , chiar daca imi place ca mecanica sa fie perfecta la motoru meu , imi place sa fie in acelasi timp si mai simpla
  10. Salutare baieti , as avea o curiozitate care ma macina de ceva timp . Eu am achizitionat un Suzuki Intruder vs 600 , 1996 la unceputul verii , o motocicleta frumoasa si foarte buna , imi place foarte mult , insa , am intalnit multi proprietari de honda shadow care mi-au spus ca e cu mult mai buna , acuma nu stiu sincer , as vrea mai multe opinii , stiu diferentele mecanice , intruder cardan , shadow lant , la motor , etc , dar nu imi dau seama sincer, a condus poate cineva si un intruder dintre voi si un shadow ? Stie cineva diferenta ? Orice raspuns conteaza ! Multumesc anticipat ai o zi buna !!
  11. Nu mai am cum , a fost aruncata de mecanic ... Momentan astept sa vad ce se intampla si cu asta noua , dar am mai intampinat o problema , nu porneste acuma , cand apas pe buton se aude un carait si atat ... Parca e blestemat motoru asta ...
  12. Testul de compresie a iesit super okey , nu are legatura ... » Post actualizat in 01 Jun 2017 09:19 Nu , cel din spate se incalzeste mai greu , mereu e asa
  13. Buna ziua! Ma scuzati de deranj dar am o problema enorma la motorul meu , am un kawasaki VN 800 2001 si ma lupt cu aceeasi problema de la inceputul anului, cilindrul din spate tot prajeste bujiile , momentam am schimbat si bagat bani in el in prostie , am verificat carburatoarele , favut test de compresie si a iesit bine , schimbat releu ca avea probleme , bateria e buna , am schimbat bujia si merge dar la relsnti tot nu merge cilindrul din spate cum trebuie , ce pot face ? Mecanicul la care am fost si-a pus mana in cap si nu stie ce poate sa fie altceva , niste pareri ,opinii, orice ajuta , va multumesc anticipat , o zi buna si asfalt uscat !! » Post actualizat in 31 May 2017 17:11 Asa suna la relanti
  14. pai am bugetu in jur de 2500-3000 euro , sh , ceva asa ca pentru incepatori , si as vrea sa ma plimb mai peste tot cu ea . Multumesc anticipat pentru interes !
  15. Salut ! Mi-am propus anul acesta sa ma apuc de A2 , si as avea o curiozitate , stiu ca pot pana in 48 cp , dar de vreo 3 luni ma intreb ce motor sa imi iau asa ca am inceput sa caut pe internet tot felul de motoare si am ajuns la niste repere de care sunt curios ce o sa spuneti dumneavostra . In primul rand m-am gandit desigur la un chopper , prima opriune ar fi Suzuky intruder 750 , dar m-am gandit ca as avea nevoie de ceva mai practic , deoarece imi e frica sa nu il rup in bucati prin tot orasul din cauza strazilor noastre minunate , asa ca mi-a venit in cap la un enduro precum honda transalpin600/650 , sau honda dominator 650 , sau bmw f650 . Eu sunt curios ce parere aveti ca ar trebuii sa imi iau , si va rog sa puneti in calcul inaltimea mea de 1,90 ) . Oferiti-mi cat mai multe idei . Multumesc anticipat !!
  16. Inca o intrebare , are ceva daca am 1,85 - 1,88 ?)) adica nu o sa imi fie prea mica ?
  17. Pai care e diferenta tintre V2 si 4 in linie ? Inafara de cea evidenta ?
  18. Suzuki BANDIT 600 si Ducati MONSTER 620 i ? Argumenteti-va raspunsul va rog , eu chiar nu stiu ce sa aleg ... ( P.S. Sunt incepator si o sa am A2 deci o sa le reduc puterea )
×
×
  • Creează nouă...