Sari la conținut

Necsanu Marius

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Necsanu Marius

  1. Salutare! Are cineva de vanzare,in Bucuresti,un cablu de ambreaj pentru honda hornet 600 din 2006? Nu are nimeni pe stock pe la magazine...
  2. Da,am vazut-o...dar as vrea una cu abs,daca tot iau o motocicleta mai noua,nu strica..
  3. Eu de gsr intrebam,in primul rand,de asta am intrebat in topicul asta,sperand sa imi raspunda posesori de gsr 750 Mt ul e doar o alta optiune, dar fiind mai scump,ma uit la gsr in primu rand (plus ca imi place foarte mult design-ul la gsr 750).
  4. Nu e prima motocicleta. Am un er6n de 2 ani si voi merge cu ea si sezonul asta,pana in toamna. Dar vreau sa ma.documentez bine,sa iau o decizie cat mai buna. » Post actualizat in 17 Jan 2017 07:56 M-ar interesa in primul rand cum e ca si performante/handling,cum e la drum lung,cum e pentru pasager la un drum de 200 de km,maxim...Are vlaga la ture mai mici,sau trebuie tras de ea ca sa aiba putere? E greoaie ca si z750-ul la viteze mici,sau se simte mai usurica? Am vazut tot ce inseamna review pe net,dar as vrea si parerea unor posesori care sa stie exact ce puncte forte si ce puncte minus are. Multumesc anticipat!
  5. Vad ca nu a mai postat nimeni aici de mult..mai aveti gsr-urile? As fi curios ce parere aveti despre ele,dupa mai mult timp,fiindca bat intre gsr750, aprilia shiver si yamaha mt09 pentru urmatorul motor(desi mt ul e putin peste buget). Multumesc anticipat pentru raspunsuri...
  6. frumos!! ai microfon extern,montat in geaca,sau cum de se aude asa bine sunetul motocicletei,si nu se aude vantul?
  7. Am si eu o pereche de Forma Freccia.Initial,erau foarte incomode,dar in timp s-au dat dupa picior si acum le port zilnic..si prin oras si cand mai merg pe circuit.Dupa cum zicea colegul,pielea se crapa la un moment dat,si sunt nitel incomode cand au si pantalonii de piele bagate in ele,dar per total cred ca sunt mega ok ca raport calitate pret.
  8. Dar initial nu facea asa...face de..o luna sa zicem...si o am de un an.
  9. Te rog sa anunti cand afli de la ce e...ca si mie imi face fix aceeasi figura,cand incerc sa o tin constant la 3500,in treapta 1 si 2...in rest nu face asta..doar la 3500..
  10. Imi cer mii de scuze ca nu am fost atent pe moment.Promit ca nu se va mai intampla
  11. Cum se numeste modelul? Se gaseste la vreun shop din Bucuresti?
  12. asta nu stiu sigur...dar tu du-te si incearca.suna-ma sa iti explic exact ce sa faci.ca sa nu faci 1000 de drumuri.
  13. Daca ii da dauna totala o sa ia cam 2500 de euro...se ia vechimea motocicletei,pretul ei pe piata la momentu de fata,starea in care era inainte de accident si mai multe chestioare...dar o sa obtina o suma ok,daca ii da dauna totala ( ceea ce e foarte probabil)..important ar fi sa mearga la politie daca mai are cum....
  14. Salut! In primul rand,nu trebuia sa faci amiabila..presupun ca acum e cam tarziu..Eu am avut acum ceva timp o problema de genul,si am chemat politia,doar fiindca am vazut ca are asigurare la Euroins. Eu nu am avut probleme, findca am avut si proces verbal de la politie si toate alea..dar acum pasii sunt urmatorii! In momentul in care vine constatatorul ai grija sa treaca absolut fiecare surubel zgariat...si sa treaca inlocuire la componente,nu reparatie..o sa iti zica poate ca la carene se pot reface ca bla bla bla...nu conteaza! Motocicleta ta era tipla inainte de accident,asa o vrei si dupa.Dupa ce iti face constatarea,mergi cu ea la un dealer autorizat moto ( la United Motors as recomanda) sa iti faca un deviz in care trec costul la fiecare piesa afectata.Cu acel deviz mergi la asigurator si il depui.O sa trebuiasca sa astepti vreo 2-3 saptamani sa iti faca o oferta.Prima oferta o sa fie bataie de joc.Te duci la ei,faci plangere,le zici ca nu accepti suma aia,si ii ameninti ca faci reclamatie la ASF ( http://asfromania.ro/ ). In aceeasi zi faci si plangere la ASF,ca altfel te duc de nas. Euroinsul oricum e cercetat de ASF momentan. In petitie scrii exact ce s-a intamplat,cat ti-au oferit si ca oferta lor nu e indestulatoare pentru reparatie. O sa te caute euroinsul dupa aia in maxim o saptamana cu o oferta decenta .Daca daunele tale trec de 50% din valoarea motocicletei pe piata acum,o sa iti dea dauna totala..ceea ce e bine cumva,fiindca o sa ai bani sa iti faci motorul,nu cu piese OEM,dar se gasesc cbr-uri de dezmembrat si poate mai ramai cu niste bani. Numai bine si multa bafta! Trebuie sa fii tare in gura cu astia de la Euroins, sa le dai de inteles ca stii cum sta treaba.
  15. Salut baieti!Dupa ce am avut incident cu cineva care nu mi-a dat prioritate,am chemat politia, care a facut constarile de rigoare, proces verbal (tipa vinovata 100%) am luat asigurarea tipei,mi s-a facut constatarea de catre politist,de catre asigurator si am mers sa fac deviz la united motors. Devizul a fost in valorare de 3600 de euro.l-am dus la firma de asigurari (euroins) si dupa 2 saptamani (adica ieri) mi-a venit scrisoare acasa cum ca ei imi ofera 4100 de lei (deci cam 900 de euro), si asta in conditiile in care o repar la un service care colaboreaza cu ei ) ...mi-au picat plombele cand am vazut..ma asteptam sa imi dea o suma mica in prima instanta,dar nici chiar asa ). Ah,si cica daca nu sunt de acord cu suma sa vin cu chitante si tampenii doveditoare ca face mai mult.Am deja deviz de la reprezentanta,ce naiba vor mai mult? Si au 100 de poze cu motorul.Deasemenea, cum adica sa vin cu chitanta,daca eu nu am bani sa repar motocicleta? Acum eu vin la voi cu intrebarea: ma duc la ei si fac reclamatie,cum ca nu imi convine suma primita,ii dau un mail constatatorului si sa il intreb daca are impresia ca si-a gasit prostu,sau apelez direct la ASF, fara sa imi mai bat capul cu euroinsu? Multumesc anticipat. » Post actualizat in 17 Apr 2016 09:22 Nu vrea nimeni sa imi dea si mie un sfat?
  16. Ma bucur sa aud asta..bine, exo 410 din ce stiu e acreditata ECE...510 e doar DOT...m-am documentat si nu ar fi mare diferenta practic intre ECE si DOT....Difera la niste nivele la care oricum probabil daca te izbesti la viteza aia esti terci...
  17. Salut! As fi interesat sa achizitionez in curand o noua casca si ma gandeam la un Scorpion Exo 510...ceva pareri? Am vazut ca e acreditat doar DOT,nu si ECE...oare cat e de safe?de asemenea,sistemul ala cu pernute cu aer,e ok?sau pierde presiune?vazusem pe net pe cineva care se plangea ca in 15 minute se desumfla..si intrebarea 3: cam cat e de zgomotoasa?eu am un nolan n86 acum si ma dispera zgomotul pe naked...Astept parerile voastre...Mersi fain!
  18. Salut! Am gasit pe cineva sa imi face niste crash pad-uri pentru ER6N si m-ar interesa dimensiunea la suruburile de prindere...Are cineva idee care ar fi dimensiunile? Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...