Sari la conținut

Alex Strîmbeanu

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Alex Strîmbeanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu face nimic, ma bucur ca am dat de voi. --- Ca atare maine se returneaza cheia, banuiesc ca se poate inchide thread-ul. Am rugamintea daca trece un mod/admin pe aici sa editeze primul post si sa scoata adresa mea de mail din el ca sa evit botii care scaneaza forumuri pentru a colecta adrese pentru spam. Multumesc anticipat!
  2. Super! Daca imi lasati numarul aici / private message aici / mail-ul din primul post va sun imediat si stabilim.
  3. Se pare ca pe breloc e scris un nume ori personal ori de firma si un numar de telefon, ambele putin lizibile (mai jos). Daca e un breloc custom pe care il recunoaste cineva poate dam de posesor asa. VI? A. Moro OLBIA <iconita telefon> 0789 60????
  4. Salut, Am gasit o cheie de moto Honda pe jos pe strada in zona Unirii - Calea Calarasi - Sf. Vineri - patiseria Georgi. Cu putin noroc poate gasesc posesorul si o inapoiez. Ca sa nu existe probleme o sa rog posesorul sa ne intalnim la motocicleta ca sa nu dau cheia aiurea altcuiva. Share pe Facebook si altele o sa va rog pe voi sa dati pentru ca eu nu prea am motociclisti in grupul de prieteni. Va rog sa ma contactati la alex <punct> strimbeanu <at> gmail <punct> com pentru detalii. PS: Sper ca am postat unde trebuie.
×
×
  • Creează nouă...