Sari la conținut

CocoNut

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CocoNut

  1. Nu stiu daca e rocket science asa ceva dar pare o actiune unde iti trebuie ceva grija in executie (din ce vad pe youtube si din alte surse..). Moto e o Suzuki 1250. Pana acum nu mi-am servisat furca pt moto, din diverse motive.... Am mai apelat la diverse service-uri dar angajatii/mecanicii nu mi-au lasat o impresie f buna. Un alt motiv pt a apela la forum este de a obtine pareri pertinente si experiente avute de altii in legatura cu problema" de fata . De altfel cred ca aceasta comunitate ar trebui sa ii si "sustina"/scoata in fata pe cei care fac asta (mecanica moto) bine, cu & din pasiune Iar o lista cu service-uri si oameni profesionisti, care fac tot ce e bine pt clienti cred ca este oricand bine-venita. Multam!
  2. Multumesc, ar fi excelent daca mi-ai putea da mai multe detalii despre el - pagina FB/vreun website? Il trec in lista pt contact Multam! Am auzit ceva de GRG, Cezar il cheama pe unul din baietii de acolo? Presupun ca ti-au lasat o impresie buna daca i-ai recomandat, sau iti sunt doar amici?
  3. Multumesc, ar excelent daca vei reveni cu impresii dupa ce treci pe la RAMS. Multumesc! Ii trec in lista' pt contact.
  4. Salut, M-ar interesa sa aflu cine se pricepe bine la servisarea suspensiilor fata la moto, in Bucuresti sau zona apropiata. Am mai avut contacte dar nu mi-au lasat o impresie f buna. As dori sa cunosc parerile voastre despre service-ul sau persoana recomandata. Va rog, daca se poate, sa va abtineti de la comentarii contradictorii fara a aduce un argument pro/contra unei pareri/afirmatii. Multumesc mult! (sper sa nu dublez vreun alt topic/idee deja scrisa pe aici - am dat un search inainte si nu am gasit nimic clar, din acest motiv am ales sa fac acest topic)
×
×
  • Creează nouă...