Sari la conținut

Bogdan D.

Super Membru
  • Număr conținut

    580
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bogdan D.

  1. De vanzare Metzeler Tourance

    Fata - 90/90/21 54S, DOT 0510 - 250 ron

    Spate - 140/80/17, 69H, DOT 1909 - 480 ron

    In pozele de aici se poate vedea exact starea cauciucurilor

    Mesaj completat

    De vanzare Metzeler Tourance

    Fata - 90/90/21 54S, DOT 0510 - 250 ron

    Spate - 140/80/17, 69H, DOT 1909 - 480 ron

    In pozele de aici se poate vedea exact starea cauciucurilor

    Mesaj completat

    De vanzare Metzeler Tourance

    Fata - 90/90/21 54S, DOT 0510 - 250 ron

    Spate - 140/80/17, 69H, DOT 1909 - 480 ron

    In pozele de aici se poate vedea exact starea cauciucurilor

  2. Am cumparat si testat si eu Metzeler Tourance. Sunt f bune pentru dar nu prea mi-au placut pe endureala, mai ales daca este ud. Pentru asta voi reveni la Karoo-uri care sunt excelente.

    Tourance-urile le scot la vanzare. Sunt in stare f buna, fiind rulate doar 700km.

    Cumparate de la Romi-moto in iulie 2010, 213 euro perechea

    Metzeler Tourance 90/90/21 54S; DOT - 1210 - sapt 12 anul 2010

    Metzeler Tourance 140/80/17 69H; DOT - 1909 - sapt 19 anul 2009

    Pret 180 euro.

  3. Pai oricum se stia deja ca astea cam 10.000 tin. La ce aderenta buna am auzit ca au pe asfalt + ca sunt si cramponate, eu zic ca 10.000 e super bine.

    Pai pe asfalt au aceeasi aderenta ca niste cauciucuri de strada(rulat pe curbe pana la buza fara pierderi de aderenta), pe enduro se comporta bine -> f bine ... deci sunt cauciucurile perfecte :lol:

  4. Citisem deja cam tot ce e pus pe tenereclub.ro despre modificarea iluminatului la S10 si nu numai... dar ma pierdeam in detaliile de genu relee, legaturi, amperaje. Dar intre timp am gasit un amic ce se mai pricepe la de astea si saptamana viitoare ma apuc de treaba.

     

    A inceput sa se incalzeasca!!! Deja in timpul zilei e bine tare... n-a scos nimeni autobuzul la aer? :D

     

    :o

     

     

    Nu poti monta becurile H4(50-60W) sau P45 pentru ca intrerupatorul este dimensionat pentru vro 60-80W.

    Daca ai vro problema cu legarea releelor pentru lumini te pot lumina eu :) Cand vrei sa te apuci de treaba ma cauti pe tenereclub si iti explic exact cum trebuie sa legi firele.

     

    Apropo de plimbari .. la Tulcea a fost superb in weekend, cel putin sambata a fost super cald. Sambata+duminca+luni = 400km

  5. Hehe...si eu pe fata aveam camera normala, si dupa o tura prin stepa dobrogeana cauciucul era plina de spini mici, din care citiva fisaiau. Cu camera UHD s-a rezolvat, desi e de asteptat sa nu reziste la un tepoi de salcim sau la un cui serios.

    Din pacate pe fata nu merge tubeless, talonul nu permite.

     

    PS De ce nu ne-ati anuntat si pe noi ca va plimbati in zona ?

     

    Da secretosi mai sunteti ... :laugh:

  6. Salutari. S-a stabilit cumva data si locul intalnirii teneristilor pe 2010?

    Tre sa-l trec pe agenda, nu de alta. :scratch:

    Deocamdata ne mai gandim ... nu se stie nimic ... asteptam pe site-ul nostru posibile locatii de intalnire si traseu, insotite de cateva detalii si poze.

     

     

     

    Referitor la noul Super Tenere ... pana acum s-au vehiculat tot felul de zvonuri, poze care mai de care mai bine/prost realizate.

    Parerea mea ca pana Yamaha nu anunta iar ceva oficial cum a fost cu conceptul "Super Tenere 1200" nu ar trebui sa credem toate articolele pe net.

  7. Salut.

    De ceva vreme nu se mai aprinde semnalizarea din partea dreapta spate.Tot de pe atunci semnalizarea dreapta fata si martorul din bord stau aprinse.Cred ca sa ars becul de la semnalizarea din spate si din cauza asta celelalte 2 becuri stau aprinse in permanenta.Maine daca o sa am ceva timp liber o sa arunc o privire sa vad despre ce este vb.

    Pai da ... releul este facut ca sa lucreze la 21w X 2 + 5 w (martorul din bord). Cand nu se indeplineste aceasta putere ori sta aprins tot timpul ori nu se aprinde deloc (cand puterea este intre 10-15W).

  8. si de la agighiol la babadag cum e?

    Scuze, dar nu vazusem prima oara cand m-ai intrebat

     

    De la Agighiol la Babadag ai 2 variante.

    1. Agighiol-Sabangia-Sarichioi-Enisala-Babadag .... portiunea agighiol-sabangia-sarichioi e destul de urata cu gropi ceva mai mari .... enisala-babadag e f bun

    2. Agighiol-Sabangia-Sarichioi-Zebil-Babadag .... portiunea agighiol-sabangia-sarichioi e destul de urata cu gropi ceva mai mari ... sarichioi-zebil aproximativ bun ... iar pana la babadag mergi de drumu tulcea-babadag-constanta (drum pe care l-ai parcurs)

  9. Drumul Murighiol e acceptabil dar agighiolul e praf ,mi-am facut janta praf sunt cratere acolo nu va recomand sa mergeti pe drumul Agighiol.

    Daca mergeti prin Murighiol mergeti si in mahmudia e un mic orasel fantoma care trebuia sa devina mare dar odata cu moartea lu Ceasca s-au abandonat lucrarile ,are o mica faleza si veti putea vedea cum orasul se termina brusc si deodata dati de pustiu .

    In murghiol puteti gasi un motociclist impatimit pe nume Florin este pe acolo in wekend ,cred ca va gaseste el daca nu il gasiti voi .

    Cele bune !Merita sa ne vizitati Tulcea si imprejurimile ei ,cu toate ca unele drumuri lasa de dorit !

    Se vede ca nu ai mai iesit demult din oras .. tin sa te anunt ca este turnat covor asfaltic din tulcea pana aproape de agighiol (mai exact pana la eoliene) ... plus ca mai mult de 70% din drumul tulcea dunavat cu trecere prin mahmudia este proaspat asfaltat si inca se lucreaza la el.

  10. Desi luam amandoi calea muntilor am avut timp sa oprim 5 minute si sa ne bucuram.

    post-3763-1255428388_thumb.jpgpost-3763-1255428394_thumb.jpg

     

    Pistonul original.

    In aproape 20.000 de km de cand suntem impreuna, singura problema a fost o pana ce fixeaza o roata dintata pe arborele cotit. Ca acum este la capatul puterilor si la iarna vom intra in reparatii capitale, se intelege de la sine.

     

    La multi km inainte domnu' Raul!

    Trebuie sa recunosc ca mai am putin si te ajung .... cam vro 2100 km ....

     

    Oricum ... spor la treaba la motor!

     

    Numai bine.

  11. cred ca pretul corect il gasesti pe www.mobile.de sau pe orice alta piata dintr-o tara in care masluirea kilometrajului constituie infractiune. Adica un samsar din Germania, cand zice ca are o mobra '96 de cu "numai" 14 mii in anunt va scrie si ca este "pentru export" :disappointed: ... adica pentru export nu risca inchisoarea daca a umblat la km. Cel mai probabil legea aia a lor se foloseste de baza de date creata cu ocazia efectuarii ITP unde, printre altele se inregistreaza nr km

    Tin sa te anunt ca si la noi se inregistreaza numarul de km la ITP. Cel putin la Tulcea.

  12. Da, dar una de-asta merge numai pe o anumita marime de piulita, pe cand cea cu gheara clasica merge folosita pe mai multe marimi.

    + ca se intampla ca acea piulita sa nu fie singura pe ax si sa nu ai cum sa introduci cheia in capul ei.

    Ganditi-va ca trebuie reglata piulita de pe amortizor, la aia nu ai access in modul asta...

    Tu de care ori folosesti cheia cu gheara clasica? In fiecare zi? Nu prea cred ... nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca o sa faci 10 chei de astea pe an.Plus ca teava gasesti pe toate drumurile, de toate dimensiunile si prelucrarea ei dureaza maxim 10 min.

     

    Cheia facuta de mine te poate ajuta f bine la schimbarea rulmentilor de jug. Iar cand schimbii rulmentii de jug trebuie sa demontezi absolut tot ce este pe langa jug asa ca nu vei avea niciodata altceva deasupra piulitei pe care o desfaci cu cheia facuta de mine.

  13. post-9218-1254910262_thumb.jpgpost-9218-1254910309_thumb.jpgpost-9218-1254910327_thumb.jpg

     

    Sau se poate construi o astfel de cheie. Diametrul exterior al tevii trebuie sa fie cat diametrul exterior al piulitei. Se taie cei 2 "dinti", diametral opusi si gata cheia. Avantaj: se poate strange la cuplu folosind cheia dinamometrica. La cheia clasica din poza voastra nu se poate masura cuplul de strangere.

  14. M-am hotarat pentru SuperTenere. Nu imi cumpar maine, vorba aia, dar am sa incep sa ma uit in stanga si in dreapta.

    Chestii dupa care ar trebui sa ma uit / pe care ar trebui sa le evit? Exista ani de fabricatie mai "speciali" (buni sau rai) ?

    Pai ar fi bine ca motocicleta pe care doresti sa o cumperi sa fie fabricata dupa 1992. In acel an s-au facut modificari la ambreiaj si la releul de incarcare(cel vechi era cam subdimensionat si a fost si mutat sub sa). Ca parte estetica difera foarte putin: au fost schimbate scaritele spate si comenzile electrice de pe ghidon(cele vechi fiind patratoase si urate, chiar hidoase).

    Sa nu-ti fie "frica" sa iei o motocicleta cu mai multi km (60-70.000) nu este nici o problema. La cele care au doar 30-40.000 exista posibilitatea sa aiba de fapt 140.000.

  15. La XT/TT apare des o problema: Flansa de admisie. Ea e facuta din 2 parti: 1 metalica+1 de cauciuc (cauciuc care este turnat pe metal). Si odata cu imbatranirea cauciucului acesta se deslipeste de pe metal si incepe sa traga aer fals si motoru incepe sa nu mai mearga in parametri normali. Si de obicei nu sta la relanti.

     

    Poti verifica daca asta e buba. Pana la inlocuirea flansei o poti lipi cu silicon pt etansari.

     

    Spor la treaba.

  16. Simtul umorului nu este una din calitatile tale .... SIGUR esti nascut la tara ..... ca altfel faceai diferenta intre un copil cu sindromul DOWN si un RETARD ca TINE....

     

    dar sa le spunem oamenilor povestea ta ...

    Copil UNIC ... nici prea ...R... nici prea destept... lebadake nu avea succes la femei....

    il puteti recunoaste ca baiatul abandonat din stanga imaginii,,,,, baiat timid cu mana frigida ...

     

    Dealtfel in poza 2...baietii din miscarea de gorile ...cu mult mai mult succes decat lebadel....

     

    Raspuns gresit

    R vine de la Razbuntoru', caruia ii putem asocia toate bolile si lipsurile celui din poza.

     

    Acum sa ma iau si de tine. :rolleyes:

     

    Doamne da' ce se intampla .... iti refuzi parteneru'??? Aaaa .. gata stiu .. ti-ai uitat acasa lubrifiantu' si tie frica sa nu te usture

     

    http://www.youtube.com/watch?v=2-c-JOIFD44

×
×
  • Creează nouă...