Sari la conținut

mavetz

Membru
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mavetz

  1. Trebuie sa iesim sa protestam, maine poate fi altul din noi care sare cu capul in stalp aruncat dintr-o groapa... Asociatiile moto, cele cu personalitate juridica, cu rlatii in primarii, politie, etc. sa iasa la treaba! Motopolitistilor, si voi aveti parte de gropi... A veni primvara, reluati actiunile de sensibilizare, de protest, de orice... Ar merge facuta o actinue comuna si cu automobilistii si ei isi rup ceva in gropi! Pacate ca ne tezim din hibernare cu un astfel de eveniment...

    Sa le fie asfaltul uscat dincolo...

  2. luni plec cu cativa amici la oltenitza, pe malul Dunarii. Cu corturile, cu ceaunul, cu fasole, cu ciolan afumat, cu vin de casa :D marti plecam de la oltenitza la mare si miercuri revenim in buftea (bucuresti). Inca nu pot da o ora sigura de plecare, dar in mod cert va fi dimineatza, 9-10 cel tarziu. Daca e cineva interesat astept PM. Din cei care vin unii se vor intoarce marti in buc, iar daca va veni cineva doar luni nu va fi absolut nici o problema! Numai sa nu vrea sa plece baut ca il legam de un copac :whip:

  3. Si care este scopului unei intalniri separate a chopperistilor?

     

     

    Unul din scopurile intalnirii separate de choppere ar fi regimul de mers la drum, am fost destul de des in gasca cu enduro turing, treceau pe langa mine vajaind... ii inteleg, daca se pot duce sa se duca... dar nu mai e poza cu motoristii in gasca... ma tineam dupa ei pe drum bun si apoi pac o bucata de gropi de sa imi sara casca din cap!

     

    ca loc de adunare, cel mai bine este sa ne strangem la iesirea din buc spre destinatia aleasa pt ziua respectiva. ne adunam, ne numaram si am intins-o. de vb ramane vreme la destinatie, la un mic, un mare, o cafea, o biscuite. Nu are sens sa pierdem vremea stand intr-o parcare in mijlocul buc cand putem numara din mers borne kilometrice! Pt data de 3 mai nu am nimic in plan asa ca e f posibil sa apar si eu! Propun de asemenea o ora mai matinala, cel tarziu 11.30-12.00, sa putem ajunge mai departe. oricat de priceput ai fi e bine sa eviti mersul pe intuneric!

  4. Da am fost de toate rasele si a fost foarte frumoasa plimbarea. Sorry dar nu cred ca a stricat sa fim de toate rasele.

     

     

    nu a stricat de loc, numai ca nu a mai fost shadow riders meeting. ar trebui sa facem si asa ceva, shadow only!

  5. ..... se pare ca o sa fim de toate rasele.....de choppere......poate mergem pana la Snagov.

    Pana la urma ora de intalnire o punem la 13 si plecarea la 13:45, este ok?

     

     

    e intalnirea honda shadow sau nu? nu e in regula daca vin si alte natii de choppere... daca vin nu ii mai putem spune intalnirea grupului shadow!

  6. 19 APRILIE - PIATA VICTORIEI SAU PIATA REVOLUTIEI, ne hotaram noi... :burnout:, evident ar fi de preferat sa facem si un traseu, dar cred ca il putem stabili la fata locului. @mavetz, stabilisem deja data. dar daca tot ne cumoastem pe 19 aprilie cred ca o sa ne mai vedem deci suna bine si ce ai zis tu 10-11 mai; te bagi la 19 aprilie?

     

    see u there, everyone!

     

    ride safe

     

     

    in principu e ok si 19 aprilie, ma bag. sunt de acord si cu traseul. o sa va anunt sigur in saptamana dinainte.

  7. si in cazul in care il vand (desi nu sunt foarte convins de asta, vreau sa gasesc o varianta in care sa imi pastrez si shadow-ul) nu sunt genu care merge pe premiza: lasa asa ca oricum il vand...

    pproblema e ca K&N-ul mi se pare destul de scump la 60 euroi, dar in cazul in care nu gasesc ceva bun il voi comanda pe asta

     

    <small>--- Mesaj completat în 28 Mar 2008 10:34 -------------</small><br/>

    e o idee buna, vreau sa vad cati suntem....si ce frumuseti aveti si voi....

     

    <small>--- Mesaj completat în 28 Mar 2008 10:37 -------------</small><br/>

     

    mai e o chestie....ori nu am ori nu vad eu bine.....nu am gasit filtrul de benzina la frumusetea mea....

    aveti idee? exista undeva ascuns, ca mi se pare destul de nasol sa nu am filtru de benzina la ce pompe sunt in tara asta

    se poate improviza...a mai facut cineva asta?

     

     

    pt filtru de benzina cauta prin benzinarii sau alte magazine de piese filtru pt olcit :(

     

    --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 15:41 -------------

    Pai eu zic sa facem si un mic traseu daca tot ne intalnim si ne vedem.

     

     

    am mai propus si eu o asemenea intalnire dar a ramas fara rezultat sau raspuns. Acuma ca sunt mai multi interesati... sa zicem 10 sau 11 mai 2008? in biker's otopeni?

  8. sa treaca mai repede timpul. :(

    astept.

    si pana atunci,nimic!?

     

     

    WE urmator plec pe munte, la un traseuas. la curmatura in piatra craiului. sper sa mearga niste amici ai mei cu masina ca sa pun bagajele la ei si sa vin calare :ok: se poate ajunge calare pana sus dar nu cu chopperul :ok:

     

     

     

    virgil

    crap? ce crap? unde crap? cateva lansee la buza stufului? campare peste noapte? http://youtube.com/watch?v=KVCahEV4D2w

    as fi interesat dar prognoza nu e prea imbucuratoare...

     

     

    maine si poimaine...

    sambata: http://www.accuweather.com/world-forecast-...=2&metric=1

     

     

    duminica:

    http://www.accuweather.com/world-forecast-...TI&metric=1

  9. Frumoasa calatorie,dar scurta

    Pe cand alta!? :(

     

    <small>--- Mesaj completat în 01 Apr 2008 19:08 -------------</small><br/>post-35343-1207066071_thumb.jpg

     

    <small>--- Mesaj completat în 01 Apr 2008 19:15 -------------</small><br/>Doar atatea fotografii?

     

    <small>--- Mesaj completat în 01 Apr 2008 19:17 -------------</small><br/>:ok:

     

     

    o urmatoare calatorie mai lunga: de 1 mai, la sibiu? cum suna :ok: de joi pana duminica! si cu coclauri si cu drum bun si cu un oras frumos :moto:

     

    cu pozele nu stiu ce sa zic... am incercat sa pun dar sunt ceva probleme cu servele pe care e tinut forumul. ca sa reusesc sa pun ultima poza am pierdut freo 20-30 min... ca regula serverul de acasa pe care pun mereu poze este pornit in fiecare miercuri toata ziua si in rest seara si in WE cand sunt acasa... este un link mai sus, cel care incepe cu http://oviwan.no-ip.org

  10. situatia de azi, de acum 30 minute :ok: de la academia de politie pana la aeroportul otopeni am facut 45 de minute cu consrva... culoarul unic este pe benzile 2 si3 iar la aeroport coloanele trec de pe benzile 2-3 spre dreapta traversand prima banda... asa ca pana acolo e jale... din cate stiu doar azi e simulare, maine se va circula normal. oricum maine e duminica si spre ploiesti va fi trafic redus, mai ales dimi... la intoarcere propun sa venim pe varianta DN1A este mai liner de obicei. Numai ca drumul e cam prost...

     

    --- Mesaj completat în 29 Mar 2008 15:52 -------------

    pana la urma vine vreo vitezana? ca m-ash baga si eu

     

    mai vin 2 cebereee de 600

  11. Pai tocmai de aia am si zis impartire in doua. Chopperele sunt foarte inflexibile in materie de drumuri proaste, iar enduroaiecele, daca nu vad o groapa, o balta, merg degeaba. Pana la urma cate motociclete o sa fie?

    Si cred ca ar trebui sa se discute inainte daca se face despartirea enduro - chopper.

     

    P.S. Mai trebuie luata in considerare si temperatura (nu numai schimbarea orei), si nu aia din Bucuresti, pentru ca e zona muntoasa si s-ar putea sa fie si zapada pe unele drumuri.

     

     

    Zapada mai este doar sus la peste 1400-1800m, slanicul este abia la 400m. Despre numarul de motoare nu pot sa iti spun decat ca sigur vin eu si inca 5 ( shadow 600, suzi m800, virago 535, transalp600, 2xcbr600). Dar cel mai sigur de nr lor vom fi duminica inainte de plecare ;)

  12. parcursul este urmatorul: biker's otopeni-ploiesti-boldesti-slanic prahova. ne-am putea intoarce pe traseul: slanic-alunis-brebu-campina-ploiesti-bucuresti. dar cred ca pe partea asta sunt drumurile destul de proate pt choppere. Am gandit sa mergem toti. dar si despartirea in 2 grupe e buna, pt ca sunt clase diferite de moto si alte stiluri de mers. asta mai discutam atunci, duminica

  13. Cam tarziu pt cafea la ora 11.Si plecarea la cat?

    Mai bine intalnire la 9,plecarea la 10 si mergem mai mult (poate la Vulcanii noroiosi dupa salina si lac). ;)

     

    sa ajungem la 9 in biker's e inca frig dimineatza si apoi spre munte iar e mai racoare, nu e in regula sa ne prinda intunericul pe drum. drumul spre noroiosi din valeni e f prost, am fost pe acolo anul trecut cred ca am scazut in inaltime cu 2-3 cm cand am intrat mai tare in niste groape. erau in fatza 2 cu transalp care au trecut val vartej. am vazut tarziu transeele....

×
×
  • Creează nouă...