Sari la conținut

Supa La Plic

Super Membru
  • Număr conținut

    652
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Supa La Plic

  1. Părerea mea este că poliția ar trebui sa se auto sesizeze, sa dea un exemplu și să îi anuleze permisul de conducere și motocicleta casată.Poate așa le intra și altora în cap că strazile nu sunt a lu mamicasa. Poate si o amenda de sa munceasca urmatorii 2-3 ani degeaba.
  2. E Romania, mai exact iesirea din Iasi spre Podu Iloaei
  3. In primul rand nu mai porni motorul pentru cateva minute, asa omori bateria si o descarci. Legat de ulei, poate fi orice,de la un furtun plesnit la altele mai grave, verifica daca poti pe unde pierde.
  4. Cea mai buna poziție sa îți odihnești gâtul.
  5. Aceiasi problema am avut la Hornet 2001, contact imperfect la comutatorul de semnalizare, pornea semnalizarea 2-3 secunde și se oprea.
  6. Doi năsoși la o pensiune pe langa Piatra Neamț, au mâncat bine un grătarel și apoi s-au odihnit pe terasa cabanutei.
  7. Asta cu dulceața de ardei îmi amintește de când am mâncat prima oara și eu, cumpărasem un borcan de la un târg de ceva chestii tradiționale și tanti de acolo îmi zice că poți să o mănânci și pe pâine cu unt la micul dejun nu e iute.Ajuns acasă am zis a o gust și am luat o lingura sănătoasă, după primele 2 secunde când a părut dulce a început să doară :)) Dar cu purcel la cuptor sau tochitură a mers ca unsa.
  8. Vai de plm, cine a făcut asta ar trebui bătut la tălpi toată perioada cat s-au chinuit omuleții sa o scoată bec, asta nu e neglijență, e nesimțire totală.
  9. Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu, am rămas impresionat de dimensiunile unora dintre locomotive, unele din ele având rotile cu un diametru de peste 2 metri. Păcat că sunt lăsate să ruginească într-un colț de depou.
  10. Intrebare tampita, cum reusesti sa iei "capul" la caciulia de usturoi fara sa se destrame toata, niciodata nu mi-a iesit :))
  11. Las și eu asta aici, cine știe, poate e cineva pățit dintre colegi : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/patania-soferilor-care-si-au-distrus-masinile-cand-o-benzinarie-a-dat-la-pompa-motorina-in-loc-de-benzina-animatie-grafica.html
  12. După 5 zile de tratament ne simțim mai bine, urmează sterilizarea zilele viitoare și o baita bine meritata, plus tăiat unghiuțele. VID_20220801_182035.mp4
  13. Ai accelerat și te-ai băgat în unghiul lui mort, sper sa arate cineva filmarea și persoanei respective și să își ia un avocat.Se vede pe filmare că ai accelerat intenționat si claxonul ăla a fost așa mai mult de forma.
  14. Buna ziua, https://retromobil.ro/calendar-evenimente Eram in trecere prin Fălticeni și ne-am oprit sa admiram frumusețile, aveți link cu toate evenimentele celor de la retro mobil. Banuiesc că a fost ceva local, toate mașinile fiind înmatriculate în Suceava.
  15. Dacă cineva din Iași e interesat sa ofere in adăpost unei pisici amărâte ar fi minunat. Nu știu dacă e fetiță sau băiețel, ne-a luat 3 zile sa o prindem și să o ducem la veterinar. Pneumonie și ceva infecție la sistemul respirator, de ieri este la veterinar, face tratament cu aerosoli, antibiotice, perfuzii pentru hidratare. Este foarte speriata și nu am vrut sa o traumatizam mai tare decât a fost necesar pentru a o prinde, motiv pentru care nu știm sexul momentan. O vom tine la veterinar cat este nevoie pentru a se pune pe picioare, ne vom ocupa de deparazitare internă/externă, sterilizare/castrare, dar din păcate nu vom putea sa o luam acasa datorita dulăului de motan care nu suporta nici un alt animăluț pe lângă el. Mănâncă bine, a început să se toaleteze puțin singurică, semn că e pe drumul cel bun.
×
×
  • Creează nouă...