Jump to content

Edd

Membru
 • Posts

  382
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCDpuIZUs5b37p2-QYrohn3g

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Yamaha XSR900

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Yamaha XSR900
 • Interests
  MotoVlogging

Recent Profile Visitors

398 profile views

Edd's Achievements

 1. Cred ca este de la caz la caz. Pe mine nu ma deranjaza sa fac ture lungi pe vremea asta cu geaca, pantaloni si ghete, toate mesh. Important este sa merg, nu sa stau pe loc si la fiecare pauza (la fiecare 80-100km) sa ma hidratez. Daca esti sanatos, nu cred ca aceste temperaturi ridica probleme cu echipamentul pe tine.
 2. Offtopic: Daca esti pasionat de 2 in linie si vrei o experienta pe asfalt pe care nu o vei uita, fa un test drive cu Triumph Bonneville T120.
 3. Riscul de avarii usoare este real la inceput, iar cel de dauna totala, dupa vreo 2-3 sezoane, cand incepi sa te simti confortabil. Riscul cel mai mare la inceput, nu este accidentul, ci sa iti cumperi un motor nou si sa realizezi la scurt timp ca nu este ceea ce-ti doresti.
 4. O singura completare la ce s-a mai spus: casco obligatoriu ai doar la leasing si s-ar putea la unii finantatori (nu banci). Daca faci "rate" printr-un credit de nevoi personale, nu ai nici o obligatie, inafara de plata creditului+costurile aferente acestuia.
 5. Daca nici motocicleta nu o poti parca intr-un loc in care sa nu incurce, e trist...
 6. Drumuri? D-astea ca la min 0:50? https://www.youtube.com/watch?v=-fUsBkYsT8g
 7. Eu sunt cuminte. Daca ma lasi dimineata la plaja cu suficienta bere, ma iei seara din acelasi loc, fara bere. Circul foarte putin, spre deloc, cand se intrunesc conditiile mentionate.
 8. Daca iti pui astfel de intrebari sau te macina astfel de ganduri, pentru binele tau, vinde motorul si orienteaza-te catre altceva. Nu iti spun cu rautate, ci este un sfat pe care-l dau tuturor prietenilor care incep sa-si puna intrebari precum "Acum am sotie si copil, nu e prea periculos motorul?", "Cu atatia nebuni in trafic, nu este prea periculos?", etc Pacat de el. Desi nu l-am cunoscut in persoana, mi-au placut unele dintre clipurile lui de pe YT.
 9. Cand vorbiti de norme euro pe un forum de motociclism, ma apuca rasul. Asta asa in contextul in care 99% dintre motocicletele din Romania sunt non-euro. Deabia astept ca electricele sa devina accesibile. Este suficient sa faci un test drive cu ceva mai capabil, ca sa intelegi de ce motorul electric>motorul termic din absolut toate punctele de vedere. Nasol cu bateriile actuale...
 10. Daca vrei sa mergi 100% legal, restrictiile sunt cele mentionate de tine mai sus. Nu, nu este mai periculos decat daca ai merge cu oricare alta viteza.
 11. La ora actuala, romanul care vrea sa invete si sa munceasca, duce un trai mult superior perioadei comuniste. Sunt multi care regreta acele vremuri, doar pentru ca ti se dadea un minim, mura-n gura si cei mai multi se complaceau in acel minim. Si bineinteles ca mai sunt cei care aveau relatii cu partidul, care la fel ca si acum, o duceau foarte bine. Omul de rand era sclav si se complacea in asta, pentru ca nu stia altceva. Iar dupa '89, fiind sclav o viata intreaga, nu s-a putut adapta, timpul a trecut peste el si in putinul timp ramas, inca incearca sa se agate de singurele lucruri care i-au ramas familiare: partidul(reprezentat de fostii comunisti in haine de social democrati si liberali) si gandul ca un anume cineva, deobicei "statul" trebuie sa le dea.
×
×
 • Create New...