Sari la conținut

george_p

Super Membru
  • Număr conținut

    532
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de george_p

  1. Cand se aprinde rezerva, in rezervor mai exista fix 3 litri.
  2. Legat de Verstapen, o mai faceau si altii..
  3. Nu s-a luat nimeni de vreo buza a cuiva si nici nu eram ironic, este o vorba din batrani. La faza cu fara permis, sunt total de acord si cunosc si situatia de la Iasi unde sunt iarasi de acord si ii felicit. Dar doar ca vii tare pe 1 si 2 vine peste tine, este neasigurare.
  4. De ce? Poate pt viteza, dar cum n-au ce demonstra, uite asa ramai cu buza umflata..
  5. nu asta am spus si ceea ce spui este o drama, intradevar. dar daca esti prost si mori singur, se numeste selectie naturala si este binevenita. legat de manelisti sau cocalari, n-ar avea nimeni nimic cu ei, dar stim cu totii ce atitudine au si cum se comporta.
  6. se numeste selectie naturala si colegul de mai sus se referea la educatie, absenta in totalitate la noi in tara si de aceea si efectele se vad la tot pasul. o chestiune generala, nu acesta care nu se stie ce s-a intamplat.
  7. Multumesc! O vei da si p.aia sa iei 1000 ))
  8. Salut baieti! Poate intereseaza pe cineva: /index.php?/topic/752107-vand-honda-cbf-600-sa-2004/&do=findComment&comment=4443256
  9. george_p

    VW Passat 2017

    Merge excelent, dar nu.i in 6.
  10. george_p

    VW Passat 2017

    ce motor ai pe a ta luv ?
  11. pentru ca a zis da initial, dupa a venit zapada. dupa ce s-a mai incalzit in saptamana aceasta, l-am sunat din nou, a zis ca are treaba si revine intr-o ora, nu a revenit. l-am sunat din nou a doua zi, mi-a respins si cam asta a fost.
  12. sunt tari pentru vara, dar fake!
  13. stie cineva valorile de incarcare corecte la pc41 ? Multumesc!
  14. pe dropbox as putea, nu incape pe mail. legat de bujii, eu am schimbat acum 2 ani cu denso iridium si n-am avut probleme nici macar sub 10 grade cu pornirea, carburatoarele sa fie ok si n-ai stres.
  15. f tare furca si franele. de pe ce ?
  16. Am eu si service si user. De care?
  17. Aduce careva Shell Advance 4T AX7 10W-40 (SL/MA2), adica full nu semi ?
  18. Salut! Te mai ocupi? » Post actualizat in 29 Mar 2018 12:55 Neserios om!
  19. Doar RS-urile stiu ca-s serie limitata, dar oricum nu inteleg unde bati si oricum, repet, comparam mere cu morcovi.
  20. Te contrazici singur si oricum compari mere cu pere. Daca vorbesti de 7M, spune si de GT2 sau GT3 de la 911, dar oricum ai da-o, tot nu-i relevant si n-ai sa gasesti alta masina de serie care sa stea mai bine ca un Porsche in viraj. 7M a fost scos pentru S8 si pentru S65 AMG.
  21. pe ce va veti uita? ace pe bt sports ?
  22. Va salut! Are cineva idee, daca exista vreo posibilitate de a scoate un utilaj de la financiar, respectiv eliberare certificat fiscal, cand inca exista amenzi neachitate? Am auzit o varianta ca ai putea achita in timp esalonat, in rate de cel putin 100 lei lunar de exemplu. Stie cineva mai exact ? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...