Sari la conținut

Onda

Banned
  • Număr conținut

    158
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Onda

  1. Nu dau report. Ideea e ca pe mine ma deranjeaza autoreclama, ca sa i spun asa. Chiar daca suna ciudat sau nu. Faza e ca era vb de schimbul de ulei si nu altceva. Iti urez bafta in afaceri !
  2. Asta e reclama ieftina, pe fata, pe neveu, aruncata tuturor..si care vor si care nu. Ei bine, eu n am nevoie sa citesc baliverne de ale tale de exemplu, cum ca ai dat tu nu stiu cui un fahat de ulei, mocca...uau! Fii on topic si atat! Sau off, dar fara reclame gen pocnitoare.
  3. Cum a spus si Banzay, nu ti bate joc de motorasul tau. 6000 km cu o cantitate de ~ 1,5 l de ulei este o pedeapsa aspra . Te uiti la 50 lei/schimb ulei o data la 2000 km ?! Eu asa as face, daca nu si mai des. Bafta.
  4. Intai se verifica, nu se comanda piese . Situatiile pot sa difere de la caz la caz. » Post actualizat in 26 Oct 2016 18:45 Poti avea si contacte imperfecte daca ai exagerat cu spalatul. Poti avea o mufa topita..etc. deci nu e cazul sa te grabesti sa cumperi piese, plus ca sezonul e pa.
  5. Eu n am putut sa inaintez nici 500m. Toti consumatorii erau opriti so degeaba. Suna pe cineva cu o duba/remorca. Bafta.
  6. N ai sa poti sa te deplasezi cu ea asa si in plus...cum sa mergi fara lumina? Chiar daca e zi/noapte. Faza cu cabluri de la masina la motor este nasoala, oi dauneaza grav motorului. Eu cand am avut aceleasi simptome ca la tine, era statorul varza, releul perfect funtional. Bafta.
  7. Eu aveam la f4 fix aceeasi problema. Se mai oprea si la semafor daca aveam farul aprins si pornea ventilatorul. M am uitat si la stator,releu, incarca ok. M am enervat intr o zi si am vandut o! Chiar ca cotet!
  8. Ti-as parca ala in sufragerie, senzatia e pe masura.
  9. Dar spune si numele "service-ului" sa stie lumea unde nu trebuie sa mearga!
  10. Numarul de telefon din ce tara e? Din japonia?
  11. Cimišoara, le$$¥... Ti e dor de mine??))
  12. Eu nu m am referit la asta, adica ori e motor din '94, ori din 2014 si apare o problema, iar proprietarul in cauza stie ca nu are habar de ea, nu e logic sa o duca la cineva avizat ? Asta am vrut sa spun!
  13. Nu stii sa o repari!!! Du-o la cineva care stie ce sa-i faca!
  14. Mersi colegul, foarte amabil! Im cazul in care ajung inainte sa cumpar o motocicleta, sigur te anunt sa fac o cinste si sa vad si motorul. Ms!! » Post actualizat in 13 Oct 2016 13:10 Corect, in Tm si in zona nu e nici una.
  15. Va multumesc pt sfaturi. Am sa tin cont de ele, dar sa incerc sa vad cum stau pe un r6 cum a spus colegul mai sus.ms
  16. Ori rsv4 ori ceva japonez, un zx10r. Altceva nu vreau, le am cam avut. Ms.
  17. Salutari! Cam pana la ce inaltime e ok pe un rsv4? Vreau sa cumpar asa ceva dar n am vazut nici una live. Ms.
×
×
  • Creează nouă...