Sari la conținut

petre81.

Super Membru
 • Număr conținut

  3.387
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre petre81.

 • Rang
  Expert

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Cartierul Francez
 • Carnet moto din
  1996
 • Motocicleta
  Harley

Vizitatori Recenți Profil

827 citiri profil
 1. petre81.

  Pareri prima moto model SV650

  Si ziceati ca sunt eu al dracu...
 2. petre81.

  ATV pe şenile

  Acum pleci cu a treia de pe loc, ca Rabele...
 3. petre81.

  ATV pe şenile

  Nu pe acelea le-am mentionat, iar cele de la VW sunt gandite pt plecarea de pe loc pe gheata dar nu fac treaba, probat de mine. In figura de mai jos piesele mentionate de mine sunt notate cu litera J in coltul din dreapta sus: www.motociclism.ro, forumul unde intotdeauna exista nemultumiti.
 4. Numai fitzobaicarii. Abia astept sa apara roboti care reguleaza femei, sa va vad atunci cat de open minded sunteti...
 5. petre81.

  ATV pe şenile

  Se refera la frecarile pinioanelor satelit, la frecarea pe ax rezultata din rotatie ar trebuie sa reziste dar pe miscarea axiala are niste saibe de bronz (thrust washer) si alea ar putea sa cedeze, am mentionat si pe prima pagina.
 6. petre81.

  ATV pe şenile

  Ar trebui sa conteze raportul, unde exista pinioane totul e fix. Poate imi scapa mie ceva, daca aveam un diferential in fata iti spuneam imediat. La sudura apeleaza si aia de fac drifturi dar nu au bani de diferentiale autoblocabile.
 7. petre81.

  ATV pe şenile

  Crapi cutia in doua, dar nu cu barosul, si sudezi satelitii. Sau mai bine, sudezi pinioanele planetare direct de palierul lor daca locul permite.
 8. petre81.

  ATV pe şenile

  Pai asta ma gandeam, cu ce raport se invarte mai repede. La prma vedere pare ca trebuie sa se invarta mai repede in functie de raportul dintre pinioanele planetare si cele satelit, raport pe care eu personal nu am avut interes pana acum sa-l masor.
 9. petre81.

  ATV pe şenile

  Trebuie sa ma gandesc un pic, cred ca blocarea pinionului planetar multiplica rotatia celuilalt. O sa ma uit pe o schita explodata a unui diferential.
 10. petre81.

  ATV pe şenile

  Foarte frumos! De curiozitate, in ce treapta ai plecat de pe loc?
 11. petre81.

  Odessa

  Trebuia sa ajung anul trecut in Odessa cu motocicleta, din pacate nu am avut timp caci banii nu erau o problema. Anul asta ajung sigur dar mai prin vara, aprilie mi se pare o luna prea imprevizibila dpdv meteo. Cred ca ma duc in iunie...
 12. petre81.

  Odessa

  Sa fii proprietar in acte sau sa ai procura.
 13. petre81.

  Cămașă mecanic Harley Davidson

  Da-l dracu, creste pe camp... nu in laboratoare NASA.
 14. petre81.

  Cămașă mecanic Harley Davidson

  40% poliester si vrei 250lei? Nu e buna nici de sters uleiul de pe jos, ce sa mai zic de purtat...
 15. petre81.

  Grupul posesorilor de BMW

  Fitzobaicarii sunt nisa de piata pe care o tintesc astia de la BMW, motociclistii adevarati sunt ca barbatii, pe cale de disparitie.
×