Sari la conținut

Nikyta

Membra
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.renault.com
  • Yahoo
    iandruskka@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    B...

Informații profil

  • Interests
    Interesul....enduro si supermoto (mai nou si street)..plimbari prin tara pe toate drumurile posibile!! :-)

Vizitatori Recenți Profil

593 citiri profil

Nikyta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vin si euuuuuuuu, abia astept sa-mi rez probemele cu "mocicleta"... have fun pana atunci!
  2. as fi venit si eu dc nu aveam BUBA la motor...si dc nu ploua! seeya!
  3. super tare exursia...s mult cuaj la mijloc= se pare ca a iesit ceva frumos! felicitari!!!!! vreau si eu!
  4. Am si eu ceva tentant asa k vizualizati!! /index.php?showtopic=58308 si poza!
  5. super plimbare! si noi 2 viteji si 1 vitejica am plecat acum 2 w/e spre omu' pe traseul sinaia-lacul bolboci-salvamont pestera-inapoi la o bifurcatie-babele-costila-cruce-omu'-inapoi la sinaia..excursie de o zi jumate!! si intr-adevar trebuie sa iubesti muntele!! asa ca pt mai multe detalii puteti urmari topicul lui "Bogdanel P"-weekend in Bucegi!! La cat mai multe excursii in care sa aveti vreme buna!!
  6. Salutare, aici tipa blonda... am identificat poza...e de la un team-building de la cheile gradistei..chiar ca e mica lumea!! multa bafta ca motociclist!!!
  7. o sa radeti baieti, dar mai e cineva pe langa voi.. adik yo, nikyta..cu honda 125 xlr, din motive mai mult sau mai putin intemeiate..recunosc ca nu am avut decat vreo 3 iesiri la munte si in rest escaladez cu placere orice bordura sau drum nasol al bucurestiului...cat depsre mersul cu 80-90km/h...uffff..nu mai suport ideea de e fi ultima din diferitele gasti cu care mai ies la plimbare sau distractie!! nu spun ca am terminat de aflat tot ce poate minunata si frumsica mea motocicleta, dar ma supara constiinta ca imi doresc mai mult prea repede!! pe teren e super oke, kiar nu mi-a facut probleme pana acum.. dar las k ne facem noi mari!! enjoy your ride!!
  8. Nikyta si Cecile..adik noi doua..stim cel mai bine!! Una peste alta a iesit super..sper sa mai primiti si pe viitor o "Nikyta" pe caprita ei!! Va pupicesc pe toti!!
  9. Felicitari pt. minuanata plmbare cu " scaunelul mobil"..eu asa il alint!! se pare k a fost un adevarat "Fotoliu"..si nu te-a lasat la greu!! Tot asa de-acum inainte!! heve fun!!
  10. ff tare pushtiul!!..are 11 ani?? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ma intreb ce se alegea de noi astia de acum daca ne apucam de moto de la varsta lui!! tinetio-o tot asa si poate ne intelnim pe carari!!( deocamdata pt mine..nu asha periculoare) CIAO!!
  11. sunt si eu pe lista!! si nu cred ca asa veni singura..mai am prieteni "sportivi"!! kisss..si astept noi info!!
  12. Bune observatii!! am fost s eu pe-acolo dar putin mai devreme decat voi..cu o sapt inainte de Paste, vreme relaiv calduta in curtea de Ag....dar pe Transfagarasean nu mai stiam cum sa ajungem la civilizatie sa bem ceva cald!!(eram destul de echipati, dar nu indeajuns)!! In concluzie o mici excursie Curtea Ag- salvamont Capra!! V-am pupat!!
  13. Sar'na de incurajari... dar mai am vreo 2 decenii ca sa am tupeul sa fac ce fac baietii astai meseriasi!! ca ambitie si dorinta exista!! oricum mai pe "herghelie"..mai pe langa..o sa reusesc eu!! SPOR LA ENDUREALA!! k avem o super tara de "calarit"!!
  14. Mda... ce sa zic... interesanta prima poza, cat si celelalte.... Damn'.. ce ma oftic ca nu m-a nascut mama cu acel ceva pe care il aveti voi baietii!! avem o vara ianinte, asa k spor la noroi,crengi,pietris,apa si cat mai putina...zapada!!!
  15. iete si o BROSCUTZA... joee..haimana, pe unde umblii!! hehe glumesc..have fun si nice pics!!!!
×
×
  • Creează nouă...