Sari la conținut

insider

Super Membru
  • Număr conținut

    1.286
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de insider

  1. Nu vreau sa gafez, dar tre' sa fii (cuvant urat) sa dai 200 RON pe sincronizare carburatoare. Nu este o operatiune atat de complexa incat sa te gandesti daca mecanicul X ti-o poate face sau nu. Nu e ca schimbarea distributiei sau mai stiu eu ce. Din cat stiu eu e intre 50-80 ron o sincronizare pt carburatoare. Un semn ca n-ar fi sincronizate ar fi si oscilatiile acului de la turometru, cand e la relanti,dupa ce o pornesti prima oara (daca vorbesc prostii,sa ma corectati). Cu aceeasi problema ma confrunt si eu (consum ridicat) si cred ca mi se trage tot fie de la sincronizare fie de la reglarea amestecului. Nici consumul in oras nu-i batut in cuie. In zile aglomerate, de la semafor la semafor,doar treapta 1 si 2, frana, acceleratie,frana, etc......nu te astepta sa scoti 5% sau 6% cat auzi la alti colegi cu CBR. Oricat am negat in sinea mea ca e nepotrivit un motor sport intr-un ora aglomerat, pana la urma am realizat ca in anumite ore de varf,nici un motor sport nu e practic (se incalzesc,consum mare,manevrabilitate mai redusa, feedback crunt la orice crater din asfalt,etc)
  2. Ai fi surprins cat 'pamant' se depunde in zona aia. Eu am pe a mea un strat gros de pamant (mai ales in zona filtrului de ulei,jos). Si n-am enduro,e speed,si n-am mers decat pe drum asfaltat. (stratul a fost acumulat pe parcursul unei saptamani). Una este mersul pe ploaie/dupa ploaie vara si alta este mersul pe drumurile de acum,dupa iarna (daca-s umede/plouate,etc). Tot ce-i pe drum regasesti pe radiator.
  3. insider

    BURSA LOCALA

    Am nevoie de un cauciuc spate 180/55/17 stare cat mai buna pt contact: 0740 64 89 19 ym: the_insid3r
  4. insider

    Off-topic

    Esti exemplul viu de raton care judeca fara sa cunoasca. Eu cred ca ti-e ciuda pe băeții aia cu SS uri dupa care bălesc pixdele pe Copou,ti-e ciuda ca o ai si mica,si una peste alta, ai zis sa refulezi nitel pe forum:) PS: nu mai simti nevoia sa-mi raspunzi,oricum e limpede care-i logica ta.
  5. insider

    Off-topic

    Esti cam prost tu asa, de la mama ta,nu? Vezi ca eu nu sunt baiatu ala cu Suzuki, cred ca ma confunzi.... Si nu mai fi asa frustrat ca o ai mica.
  6. insider

    Off-topic

    Initial am crezut ca zici de mine,da' eu n-am Suzuki si nici nu prea stiu pe unde-s liceele in Iasi, decat Negruzzi. Vezi ca daca te disculpi excesiv dai de gandit. E OK sa o ai mica, nu e o tragedie Mesaj completat De fapt stai, vara trecuta parca am vazut prin Pacurari pe unu cu un kawa sport (ori zx6/zx9 model mai vechi, 94-97 cred) FARA CASCA.
  7. insider

    Off-topic

    chucky tu repeti aceeasi poezie pe care o vad si pe alte topicuri. Cu totii am vazut poze gen 'cocalari' pe net cu slapi & sh!t. Dar eu personal nu am vazut inca unu pe strada cu slapi ,sau unul atat de dobitoc sa mearga fara casca (nu neg existenta lor,doar ca nu i-am vazut (inca)). De imbracat super lejer vad multi (acu' depinde cat tin la pielea lor,dar nu cred ca-s fitzo-bikeri automat din prisma acestui aspect). Cu turatul la semafor am vazut multi chiar,si culmea 'imbracati' si 'echipati'.... Si pana la urma, ce-i asa grav daca unele pixde proaste bălesc pe Copou dupa nu stiu ce motociclist? Oricum insasi ele percep motocicleta[CENZURAT],asa ca de ce-ar fi mai vinovat fitzobikeru pt ca le ofera ce ele asteapta?
  8. insider

    Off-topic

    Nu,dar in general doar persoanele complexate aduc in discutie dimensiunile..... (fara aluzie la tine)
  9. insider

    Off-topic

    sa-nteleg ca tu ai putza mica,avand aceasta dilema )
  10. insider

    Off-topic

    deci detinatorii de supersport cu putza mare si tobe stock nu sunt fitzo-bikeri? Cele 2 conditii necesare si suficiente sunt putza mica si tobe racing? (pentru ca supersport e lait motiv,evident).
  11. insider

    Off-topic

    De cativa ani incoace tot vad expresia asta 'fitzobiker' Vreau sa-mi spuna si mie CONCRET,cineva, ce inseamna fitzobiker? Adica ce trasaturi/caracteristici are un astfel de personaj (si fara caterinca,va rog). Se intampla la fel ca si cu termenul GAY,care odata desemna o persoana cu alte 'afinitati' sexuale,iar acu' e folosit pentru a descrie orice aproape.
  12. insider

    Off-topic

    Offtopic relativ,fata de ce discutati voi: Astia cu motoare sport,nu iesiti pana nu se curata/incalzeste asfaltul Eu am invatat 'the hard way'
  13. insider

    Off-topic

    Stai ca n-am inteles, fundatia e condica pe care trebuie sa o semnez sau cum? Asta venind din partea ta, un 'impatimit' al fundatiei sau cum?)
  14. insider

    Off-topic

    Cred ca e plictiseala pe celelalte sectiuni din moment ce adera si alții la circul de pe sectiunea Iasi.....
  15. insider

    Off-topic

    Câtă suferință pentru un forum, cata dezbatere ...... Cangurule? totusi eu de ce am luat warn? ca am scris p**a? poate aia insemna pasa, para, etc....... Daca tu ai imaginatie debordanta nu inseamna ca eu gandesc la fel......dar in fine.
  16. insider

    Off-topic

    Intr-o zi cu soare.
  17. insider

    Off-topic

    Ti-as spune eu ce am facut si ce fac in privinta asta, dar nu e locul potrivit aici:) E mai bine sa latri decat sa dai vesel din coada
  18. insider

    Off-topic

    Nu ma, muiere esti tu care pleci capu si te complaci de parca totul e roz. Daca ma plang de drumuri,de servicii, de una de alta sunt o muiere? Daca platesc ceva si nu primesc nimic in schimb,sunt o muiere? Muiere esti tu care te complaci in situatia asta. Si apropos de exemple negative,nu vad nici o corelatie intre filmuletele alea si Romania,daca tot veni vorba de exemple negative. E mult prea plin la noi de exemple negative ca sa ne permitem sa radem macar de exemplele negative din alta parte.....
  19. insider

    Off-topic

    ------- STERS DE MODERATOR ----- Daca tu esti multumit de conditiile /situatia din jurul tau nu inseamna ca toti suntem atat de usor de 'multumit'/satisfacut' ca si tine. Si totusi nu am inteles, n-am voie sa fiu nemultumit si sa-mi exprim nemultumirea? Sau tre sa plec neaparat in alta parte pentru ca la noi e de cacao? Alte replici sterile stereotip mai ai ? in fara de astea cu complexele si cu obligatia de-a trai in Romania? Parca esti ca toantele alea de la pro tv care citesc un script la stiri fara sa filtreze cu ratiunea......
  20. insider

    Off-topic

    Nu inteleg de ce veniti cu tot felul de filmulete cretine de pe youtube cand este cat se poate de clar ca noi, ca tara (RROMANIA) suntem ani in urma fata de majoritatea tarilor. Ca civilizatie,ca mentalitate, ca ORICE. La noi lumea este atat de retardata si ingusta in cat se uita ciudat la tine si daca ai o pereche de ochelari de soare,sau un outfit nu stiu cum........ A ajuns sa ma sictireasca privirea tâmpă a oamenilor pe strada cand merg cu aparatul foto. --[sTERS DE MODERATOR]-- deci eu personal m-am saturat de Rromania si de comparatii cu alte tari...........suntem in urma si-atat. Acceptati asta. De la servicii, gandire/mentalitate,conditii.....tot ce vrei. Asa ca nu mai postati tot felul de idiotenii, ca ratatii aia din clipurile alea nu dau 'tonul', nu sunt ETALONUL.
  21. Majoritatea V2-urilor 600/1000 sunt mai ieftine decat sportivele japoneze 4 in linie. (de ce,concret, nu stiu) Orice SV1000S, VTR, RSV ...e mai ieftin ca echivalentul 4L
  22. pune semi-sintetic, motorext 15-50. Eu cand am luat motorul (in toamna 2009) mi s-a zis ca 'avea uleiul schimbat'. Cum nu am obiceiul sa merg pe 'incredere', am schimbat uleiul si am observat cu stupoare ca era 'apa' aproape. Si la mine erau prezente bataile specifice de la distributie iar dupa ce l-am schimbat si am pus MOTOREX Semisintetic 15-50, au disparut. Eu asta iti recomand, semi-sintetic, motorex 15-50.
  23. insider

    Off-topic

    Eu am vazut cativa care au intrat culmea,cu viteza prea mica,si au trantit motoru de pamant (ei de fapt incercau sa-l aplece, intr-un mod stupid).. Dar probabil tu ai vazut altceva...ai mai multa experienta (pe curbe)
  24. insider

    Off-topic

    Deci: ala care s-a dus in parapet a fost demential,colosal........ stiu ca NU e amuzant,dar m-am uitat de 20 de ori in ce fel ia parapetu ala si cum se duce la vale.... Iar ala cu R6 ce face ? parca o tranteste la pamant,sec.....incetineste si o culca violent jos,de parca in mod voit.
×
×
  • Creează nouă...